90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 08. Jan. 2005 13:23

No OH dan si lohk prvoščiš...sam ne pretiravaj z tem...čeprav koruza sodi v en drug dan (ne vem al beljakovinski al škrobni?)! Men se je včeraj vtrgalo (33 dan) pa sm se tok nažrla vsega (čips, keksi...) d mi je slabo blo! Nism več mogla! Zdj pa vseen grem naprej z dieto!
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 08. Jan. 2005 16:39

koruza spada najbrz pod skrobne dni.
jst sm ze pr 61 dnevu. shujsala sem ze dovolj, tko da sm zlo hepi, mogoc se kako kilco, tud cez praznike ni blo nbene krize. se je dalo zdrzat. sam ne bom nehala prej z dieto, da mine 90 dni. da se zares spremeni presnova..
tko da zdej ze mal gresim, pa na beljakovinski dan kaksno bolj mastno meso pojem.. :nixweiss: pa kdaj kaksn sok spijem, ne sam vode... :gruebel:

vsem veliko potrpljenja!!! tega boste rable naaaajvec :schlaumeier:
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitten » 09. Jan. 2005 10:05

puma napisal/-a:mene pa zanima, kako je s to dijeto po 90-tih dneh. ker ponavadi je ravno problem, ko mora oseba zadržati novo težo

Je...ker ni fora da je dieta 90-dnevna. ker ce se je ti lotis in zelis da ostane tako vedno, glede teze mislim, potem mora bit ta dieta dozivljenjska. poznam veliko ljudi in ko koncajo z dieto se zacnejo spet normalno prehranjevat in ni cudno da potem to nima nobenga ucinka. lahko je shujsat veliko tezje je tezo ohranit.
Uporabniški avatar
morella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a morella » 09. Jan. 2005 16:15

dragon_fly napisal/-a:koruza spada najbrz pod skrobne dni.
jst sm ze pr 61 dnevu. shujsala sem ze dovolj, tko da sm zlo hepi, mogoc se kako kilco, tud cez praznike ni blo nbene krize. se je dalo zdrzat. sam ne bom nehala prej z dieto, da mine 90 dni. da se zares spremeni presnova..
tko da zdej ze mal gresim, pa na beljakovinski dan kaksno bolj mastno meso pojem.. :nixweiss: pa kdaj kaksn sok spijem, ne sam vode... :gruebel:

vsem veliko potrpljenja!!! tega boste rable naaaajvec :schlaumeier:

in koliko si že potem shujšala?
zdaj ko to berem ste mi dale kr voljo, da bom vrjetno še jaz probala s to dieto...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 09. Jan. 2005 18:58

princesss napisal/-a:Js bom tud začela, sam še knjigco si morm priskrbet. A se res sam po pošti lahko dobi? :( Kok časa pa traja da prispe? Vglavnem, komi čakam da neki dobrga zase (oz. za svoj telešček) nardim. :)

to knjigco sm pred parimi dnevi vidla u cityparku tm k časopise prodajajo :!:
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 10. Jan. 2005 7:30

[quote="morellain koliko si že potem shujšala?
zdaj ko to berem ste mi dale kr voljo, da bom vrjetno še jaz probala s to dieto...[/quote]

12 kg. do zdej. in v bistvu ne smem več. mi je ta zadna čist zginla.. :cry:
če bom še bolj shujšala bom že k kšn okostnjak :P

poznam kr dost ljudi, ki so s to dijeto shujšali, ki ma gotov to prednost, da lahk VSE ješ. res vse.

velik uspehov. :zustimm:
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 10. Jan. 2005 9:07

Js sm tud učer začela.. :D Tko da je dons šele drugi dan. Še dolga pot je pred mano.. Ampak zaenkrat sm še polna elana, tko da upam da bo šlo. A kera ve, kam spada Čokolino? :oops: :D
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 10. Jan. 2005 10:41

princesss napisal/-a:A kera ve, kam spada Čokolino? :oops: :D

Po mojem z mlekom skupi
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2004
Kraj: EU :-)

Neprebrana objavaNapisal/-a darchy » 10. Jan. 2005 12:06

jaz pa sem danes dan 1. želim si, da bi imela za sabo že pot, ki jo ima dragon_fly... ahhhh

btw: koruza je ogljikov hidrat in jo lahko daš na pizzo, gobice so pa tak zelenjava, ki jo lahko zravn ješ, se mi zdi.
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 10. Jan. 2005 12:45

Sej vam bo uspelo. Jaz sem tut na dieti, sicer ne na tej 90-dnevni, pa upam da bom tut dala dol par kg.
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Žabica » 10. Jan. 2005 13:27

jaz sem enkrat že začela, pa se je že kar poznalo, potem pa sem vmes obupala in zdaj, danes, začenjam znova in zares!!

punce, dajte mi kak predlog, kaj jeste na oh dan, poleg pašte?
Uporabniški avatar
lepotička
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lepotička » 10. Jan. 2005 13:30

moja kolegica je hujšala po tej 90 dnevni dieti in je shujšala kar 3 kilogramčke, držala se je pa samo dva tedna. In zdaj je manj in težo še vedno drži. Veliko sreče še naprej!

Tudi jaz sem shujšala, sicer ne po tej dieti, ampak sem manj jedla in imam spet dva kilogramčka manj.

Good luck :razz:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 11. Jan. 2005 11:25

Dans je moj prvi dan, zdej sem se zlo resno odločila za to dieto :wink: sam neki bi vprašala, a lahko s to dieto prekineš prej, ker bi rada shujšala ene 3-4 kg, ne več?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 11. Jan. 2005 11:51

Ja seveda lahko, samo gre za neko obliko spreminjanja prehranjevanja saj drugače če se vrneš nazaj na normalno prehrano kot si jo imela do sedaj boš hitro pridobila nazaj izgubljene kg.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 11. Jan. 2005 17:05

Sunshine357 napisal/-a:Ja seveda lahko, samo gre za neko obliko spreminjanja prehranjevanja saj drugače če se vrneš nazaj na normalno prehrano kot si jo imela do sedaj boš hitro pridobila nazaj izgubljene kg.

Pomojem je bolš, če si pol še naprej na tej dieti, sam da se je mau mn držiš -tko da pol ne boš več zlo hujšala ampak boš ostala na istm (moja logika).

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov