90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 21. Sep. 2006 11:35

hehe z veseljem pomagam, če je v moji moči;) Potrp še mal, bomo šli v začetku oktobra :D
Let's bypass all the bullshit and just get naked
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 4. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sinička » 21. Sep. 2006 19:17

Marco napisal/-a:sicer pa za oblikovanje, je najbolj optimalno fitness z utežmi... Dvigovanje nog, bokov ipd... na začetku je OK, samo za kaj večji napredek, bo pa treba na naprave oz. lahko si kupiš kakšne ročke ipd.. No za vaje bom malo pobrskal in ti prilepim par slikc.. Samo še nekaj. Sininčka notranja stegna ti deljao težave v smislu, da so "špehasta"? ali kako naj se lepše izrazim :D
Še enkrat ponavljam: neke čudežna vaja vam ne bo pokurila vseh maščob, samo mišice bodo postale bolj utrjene, te pa bodo še vedno skrite pod maščobo. Pa še nekaj. Izguba maščobe na enem delu telesa ni mogoča, ampak se po celem telesu enakomerno izgublja. Torej mašobe se pa kurijo s pravo kardio vadbo in urejeno prehrano...

ja lahko se tko izraziš, ker je res :D
ko sm smučanje trenirala so se mi stegna ful nabildala, pol pa še maščoba zraven... prehrana že prehrana, samo jaz rabim vaje za stegna, ki so učinkovite, sam ne bi o kakem fitnesu, ker ga bom opustila, ker mi je že pošteno načel denarnico :?
vem, da tek pomaga, ampak če je še kej, kar lahko DOMA delam

pa hvala za nasvet :)
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 21. Sep. 2006 20:49

sinička napisal/-a:
Marco napisal/-a:sicer pa za oblikovanje, je najbolj optimalno fitness z utežmi... Dvigovanje nog, bokov ipd... na začetku je OK, samo za kaj večji napredek, bo pa treba na naprave oz. lahko si kupiš kakšne ročke ipd.. No za vaje bom malo pobrskal in ti prilepim par slikc.. Samo še nekaj. Sininčka notranja stegna ti deljao težave v smislu, da so "špehasta"? ali kako naj se lepše izrazim :D
Še enkrat ponavljam: neke čudežna vaja vam ne bo pokurila vseh maščob, samo mišice bodo postale bolj utrjene, te pa bodo še vedno skrite pod maščobo. Pa še nekaj. Izguba maščobe na enem delu telesa ni mogoča, ampak se po celem telesu enakomerno izgublja. Torej mašobe se pa kurijo s pravo kardio vadbo in urejeno prehrano...

ja lahko se tko izraziš, ker je res :D
ko sm smučanje trenirala so se mi stegna ful nabildala, pol pa še maščoba zraven... prehrana že prehrana, samo jaz rabim vaje za stegna, ki so učinkovite, sam ne bi o kakem fitnesu, ker ga bom opustila, ker mi je že pošteno načel denarnico :?
vem, da tek pomaga, ampak če je še kej, kar lahko DOMA delam

pa hvala za nasvet :)

oi sinicka jest sm tut smučanje trenirala in mam isti problem s stegni kt ti :lol:
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 30. Okt. 2006 13:53

Glede na to, da me je moja teta zdravnica ginekologinja tako okregala.. ker sem se zredila v enem letu od kar jem tabletke za 14 kg, sem se odločila da z 90-dnevno dieto začnem 6. 11. 2006 in tokrat sem vzela res pravi zalet in mislim vstrajat.
Moj cilj je vsaj 10 kg spravit dol.. tko da bo kr težko :? Držte pesti!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 14. Dec. 2006 1:00

jaz mam danes 32 dan diete.. 58 days to go ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 29. Jan. 2007 9:13

Ufff zdaj se pa že kar nekaj časa ni pisalo v to temo, včasih je bila pa tako zelo prilubljena :D

Ne morem iz svoje kože in moram malo pojamrat.. Na tej dieti sem zdaj 3 tedne in v vsem temu času sem shujšala le za ubogi 2kg..Namesto da bi hujšala se skorajda ne redim.. Jem res po pravilih, nikoli se ne prekršim... Prav ne vem kje je problem! Za znoret! Mislim, da bom prav kmalu obupala, ker mi to res ni normalno!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jan. 2007 10:11

Dej prid na naš forum 90 dnevne ločevalne diete...nesmeš obupat...vztrajaj!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 29. Jan. 2007 11:11

Danes je moj prvi dan :wink: Kr slabo mi je blo zjutraj ko sem 2 jabolki pojedla :rofl:
Kak si pa vi to casovno razporedite? Predvsem za vecerjo me zanima. Ob kolkih torej vecerjate?
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 29. Jan. 2007 19:30

Jaz ponavadi zajtrkujem le po eno jabolko, drugo si pa pustim za malico.. Ampak to le če je res kriza. Včasih če imam res časovno stisko pojem le kosilo oz. le večerjo. Zato sem pa toliko bolj razočarana. Vem pa, da če bi npr. danes šla na pico, bi pa vse kg nazaj gor dobila. To res ni pošteno :cry:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °tanchyka° » 29. Jan. 2007 21:20

js sm to delala 2leti nazaj med počitnicami poletnimi ko sm bla pod ful velkim stresom zarad popravca, in sm res pr višini 169cm iz 6okg pršla na 51kg.
zdj k sm nehala delat po dieti sm res spet pršla nazaj na 6okg.. tko da ni pametno delat to dieto, razn če mate same pr sep to kontrolo da po dieti ne boste spet jedle kot ste pred dieto, ker lahk dobite še več gor kot ste mele.
moja sošolka je 3leta nazaj iz 79kg šla na 5okg. zdj po treh letih, ko je začela spet normalno jest, je na 68kg pr 170cm..
nič, držim pesti vseeno za vas, da vam bo uspel :wink:
sam opozorit sm vs hotla :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jan. 2007 21:26

br0ken heart napisal/-a:Danes je moj prvi dan :wink: Kr slabo mi je blo zjutraj ko sem 2 jabolki pojedla :rofl:
Kak si pa vi to casovno razporedite? Predvsem za vecerjo me zanima. Ob kolkih torej vecerjate?

Ja lej sej lahka ješ dva jabolka zjutri pa čez dve uri nevem dve hruški ane...do dvanajstih ampak veliko pij vode...

Lepo si vse razporedi čez dan...Jaz imam vedno pouk popoldan tako, da lepo pojem dve mandarini dopoldan pa 1l vode pol je kosilo v šoli eno hruško pa vodo zvečer pa večerja seveda polovico manj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 29. Jan. 2007 21:53

ta dieta je kul...jaz grem počasi še enkrat.... da še par kilogramov dol spravim:) drugače pa sm s to dieto shujšala že 12 kilogramov (90 dni)...pa sm se kdaj pregrešila (ampak ne ravno velikrat) :)
:razz:
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Jan. 2007 23:28

Moja tamala je tud zdj že kšne tri tedne na tej dieti in je shujšala že 9 kil.
Sam kako je pa pol, k se dieta konča? Pomojem dobiš vse nazaj, če se ful ne merkaš še naprej.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 29. Jan. 2007 23:37

^ ja naj nebi, mislm sej poj je še ena knigca, kako pol to težo ohranjat.. (no jest sm dobila nazaj :D )
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Jan. 2007 14:39

Po dieti se je treba se kako fejst merkat... skor isto mors jest, razn mrbit za zajtrk kej več, ksn jogurt pa muslije.

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov