90 dnevna dieta

Gurmanski užitki.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 09. Maj. 2005 13:29

inchy84 napisal/-a:Tut jst sem se šla to dieto......sam sm zdršala sam do sadnega dneva......k je pruš pa sadn dan sem pa do 17h še nekak zdržala.....pol pa ni šlo več :oops:
tko d vse tiste k vstrajate :respekt:
nekak mi ne potegne to, da že za vsak dan naprej vem kuga nej jem :roll: ........jst se kr svoje diete držim pa gre tut na bolš :P

Jest sem bla na tej dieti en mesec ...... sej je kr šlo, sam men ne odgovarja dopoldan sam sadje jest, ker sem navajena, da zjutri mlek pijem, po tej dijeti pa me je začel ful želodec bolet :( , pa sem po enem mescu nehala, mela sem pa potem 5 kil manj, pa k sreči še nobene nism nazaj pridelala ..... :)

inchy84, kakšno dieto maš pa ti ??? :?:

laram, sej tud na netu najdeš: Klik
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 09. Maj. 2005 16:48

Ja, super! Hvala! :wink:
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 09. Maj. 2005 17:26

inchy84 napisal/-a:Tut jst sem se šla to dieto......sam sm zdršala sam do sadnega dneva......k je pruš pa sadn dan sem pa do 17h še nekak zdržala.....pol pa ni šlo več :oops:

hehe, kolk je men to znano :wink:
Ma ne, jz sm sla na to dieto lih pred enim nastopom, da bi ksn kg dol dala, sam za kg al pa dve, mi je pa ze brezveze se neki trudt.
Sicer pa ja, vsi k se trudte res :respekt:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 09. Maj. 2005 17:33

Jah saj je kar kruto cel dan sadje. Ampak ko pa stopiš na tehtnico al pa ti hlače g+full prevelike ratajo tako kot so meni (sem bla ful presenečena) je pa tudi fajni občutek. Punce ne obupat!!!!
Je katera že skupi kdaj padla?? Jaz sem danes pa mislim da zaradi tega ker sem zjutraj premalo sadja pojedla. :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 10. Maj. 2005 13:11

Snow flake napisal/-a:če lahko mal offtopic: inchy84, kakšno dieto maš pa ti ??? :?:

U bistvi sm jo sam prilagodila mojem potrebam. K se kr dost s športam ukvarjam sm pač dodala sam mal več beljakovin v svojo prehrano, pa zmanjšala vnos maščob in sladkarij + zloo velik tekočine....
pa to da po 6h zvečer nič več ne jem..... (sej na začetku je težko sam se hitr navadiš pa ti pol sploh ne paše vč jst tok pozn :P )
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 10. Maj. 2005 13:53

Ja, jaz sem tudi imela bolečine v želodcu pa skupi sem padala. Po enem mesecu sem bila že čisto hin. Sem tudi navajena na veliko mleka in konkreten zajtrk, tako da sem predvsem dopoldna bla pol čisto brez energije.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 10. Maj. 2005 14:05

Evo, jst sm pa zdej že en teden na tej dieti in morm rečt, da je super. Nimam nobenih problemov (edino sadje me mal napihne včasih), jem tko kot je treba, vmes veliko pijem in sploh ni panike.

Shujšala sm dve kili pa tud počutim se boljše. Samo še dva mesca pa tri tedne :)

lp
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 10. Maj. 2005 18:33

Naughty grl napisal/-a:www.mojplanet.com/dieta
mislm da je to to :)

Na tej dieti je tud punca.

Vem, ko ima OH dan, jo zvečer peljem na sladoled :)
:D
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 10. Maj. 2005 21:45

Enschede napisal/-a:
Naughty grl napisal/-a:www.mojplanet.com/dieta
mislm da je to to :)

Na tej dieti je tud punca.

Vem, ko ima OH dan, jo zvečer peljem na sladoled :)
:D

Hihi, sweet! ;)
Jz sm pa začela, pa me je takoj prvi dan toook trebuh začel bolet (sicer ne vem če ravno zaradi tega) da sm nehala takoj že.. :) Jem pa zdej na splošno bl tko - zjutri sadje. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 13. Maj. 2005 15:28

js sem tud začela s to dieto pa še prvi dan nisem zdržala do konca :oops: :D tako da vsaka čast tistim ki imate to dieto in zdržite do konca :respekt:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 13. Maj. 2005 15:48

Punce....

vse kar rabite za lepse telo je... jejte 5 obrokov na dan. Obvezno zacnite z zajrkom... nato jejte vsake 2-3 ure nek manj kaloricen obrok (cca 350 kalorij), zadnji obrok naj bo cca 2 uri pred spanjem in to seveda najlazji cca 200 kalorij.

Zdej vem, da sem se prevec osredotocil na kalorije. Ampak gre za to, da jete male obroke. Recimo poln kroznik spagetov+omaka je prakticno 1000 kalorij! Celotno kosilo, ki ga dobis v restavraciji je preko 1000 kalorij.

Jejte pa vse, vendar vse zmerno. Meso bolj pusto (puranja-piscanjca prsa)... izogibajte se ocvrti hrani, sladoledu(mogoce 1x tedensko 2 kepici!!!) in podobni nezdravi prehrani...

Veliko pijte vode! Jejte predvsem svezo in malo predelano hrano! Najlazje je to ugotoviti, ce je tembolj podobna tisti naravni obliki, ki jo predelajo kmetje :)

In seveda... SPORTAJTE! To je glavno! Zacnite s sprehodi, potem lahnim tekom s premori.... nato samo tek... pojdite v hribe... kolesarjenje, rolanje... itd. Kar vam pase, a naj ne traja manj kot eno uro. Prevec pretiravat tudi ne, ker se mascome kurijo med obmocjem impulza od 120 do 140.

Prvi teden se "zgubi" najvec teze, ker zgubite vodo.

Ko enkrat zacnete, se morate zavedat, da traja nekaj mesecev, da so rezultati res vidni... nato pa morate vztrajat naprej, da postane to rutina v vasem dnevu!

Po koncu sporta, se boste vedno bolje pocutile... ;)
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 14. Maj. 2005 13:45

ded :top:

Jaz sem jo tudi poskusila tole dieto, pa sem se potem malce pozanimala pri osebnih trenerjih, pa ljudeh, ki so dali to skozi; pa prides do zakljucka, da ti 3 mesece takega prehranjevanja NE MORE spremeniti metabolizma ( no sej o tem je ogroooooooooomno clankov).

Sicer pa, vsakemu svoje. Ce vam gre, super. Samo upam, da zraven se telovadite, ker samo shujsan izgled nikakor ni lep. Po mojem mnenju je treba telo oblikovati ( utezi, skletce, tek, rolerji, trebusnjaki..., ce si pa na fitnesu pa sploh fajn), da zgleda lepo. 45kilske bejbe, pri katerih je ocitno, da jih je samo kost in koza, so mi neprivlacne. Ce ima pa zenska malce izoblikovan trebuscek in malo misic na rokah, ritki in tko dalje, to je pa ze lepo.
Zato sem ratala ful zagovornica telovadbe, ker sama pri sebi vidim pozitivne spremembe na telesu.

Ne me napadat, to je samo moje mnenje.

NAJBOLJ od vsega mi gre pa na zivce, ko od studentk slisim, da nimajo casa za telovadbo :roll: Studiram, ucim se ogromno ( to faks zahteva), pa namesto da bi bila 2 ure pred tv in na netu, telovadim in se super pocutim.

Upam, da boste po tej dieti vzdrzevale tezo. Res je, da gre precej hitro dol, samo ze po logiki npr 8kg v enem mesecu nikakor ni zdravo.

Srecno
hostesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a hostesa » 22. Maj. 2005 16:35

TALE DIETA JE JAJBOLJŠA...ZDRAVA..KER TI SPREMENI PRESNOVO IN SHUJSAS 10-15KG..JO TIP JO LGIH KONCUJE..SHUJŠAL JE 12KG...KILOGRAMI NBAJE OSTANEJO CE NORMALN JEŠ....ITAK PA POL NIMA Š VEČ TOK POTREBE JEST KOT PREJ...KER SE TI METABOLIZEM ČIAST SPREMENI..VRJEMTE.....NA NETU NA Klik poišči 90-dnevna dieto in klikni mas vse menije vse ti piše....kaj lahk kdaj ješ...ni tko hudo...le vodni dan je mal težji...srečno!!!!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 22. Maj. 2005 21:13

vodni dan je meni osebno ful na izi .. samo moreš pa met celotni dan čisto zaseden .. da sploh ne misliš na hrano .. pa res ... fuuuL vode popit :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Kisi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Kisi » 08. Jun. 2005 13:37

še jaz dodam svoje izkušnje z dieto.

z dieto in mesec po njej (ko sem že jedla normalno) sem shujšala 12 kg in tako prišla do svoje skoraj idealne teže.
tako malo kg kot jih imam sedaj nisem imela še nikoli, in tudi tako dobro kot zgledam sedaj nisem še nikoli :D
dieta je prav luštna, ješ lahko skoraj vse, le da moraš počakati na pravi trenutek. pa še šport zraven zelo lepo paše.

z dieto sta shujšala tudi moja starša in to kar precej, tako da smo vsesplošno zadovoljni. težo vzdržujemo uspešno.

edini problem je bil pri meni, da je takšna izguba kilogramov bila vseeno šok za telo (v tako kratkem času) in so mi lasje malo bolj izpadala... vendar se je kmalu stanje umirilo. počutje pa je bilo sploh super.

tisti, ki vas je strah vodnih dnevov jih lahko preskočite. ne bo nič narobe. pa na sadni dan lahko jeste tudi vso zelenjavo (jaz sem redno jedla al zelenjavno juho al šobsko solato (brez sira) al pa kaki zelenjavni krožnik v gostilni...).

priporočam. poleg športa seveda. gre za to, da se malo naučiš kontrolirat sebe pri tem kaj koliko in kdaj ješ. in to je to. vs keč ;)

Vrni se na Kuhinja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov