Zumba inštruktor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
alchy_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2006
Zdravo!
Zanima me če je kakšna že opravljala tečaj zumba inštuktorja,
kaj se je konkretno dogajalo na tečaju samem...vas veseli poklic...občutki...kakšna je bila pot do izvajanja prve skupinske ure, ipd.
Skratka zbiram vaša mnenja o tej temi.
Zanima me če je kakšna že opravljala tečaj zumba inštuktorja,
kaj se je konkretno dogajalo na tečaju samem...vas veseli poklic...občutki...kakšna je bila pot do izvajanja prve skupinske ure, ipd.
Skratka zbiram vaša mnenja o tej temi.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zumbe ne, sem pa na FZS nardila tečaj za vaditelja aerobike. Naprej nisem šla, ker je blo preveč dnarja (okol 600 eur za vaditelja in še enkrat tok za inštruktorja).
Prvi del je bil nek teoretični - fiziologija, anatomija ipd, pol si se mogu vaj za določeno mišično skupino naučit ipd.
Drugi del je bil pa praktični, pač koreografija in sestava vadbe. Na koncu vsazga dela je bil izpit, prvi teoretični, drug praktični. Se je pa vse skupi zavleklo na več kot pol leta. Npr prvi del je bil v oktobru, za drugi sem mogla čakat februar in it v Celje
Bi pa zdej Les Millsovo licenco
PS Kje bi pa nardila tečaj?
Prvi del je bil nek teoretični - fiziologija, anatomija ipd, pol si se mogu vaj za določeno mišično skupino naučit ipd.
Drugi del je bil pa praktični, pač koreografija in sestava vadbe. Na koncu vsazga dela je bil izpit, prvi teoretični, drug praktični. Se je pa vse skupi zavleklo na več kot pol leta. Npr prvi del je bil v oktobru, za drugi sem mogla čakat februar in it v Celje
Bi pa zdej Les Millsovo licenco
PS Kje bi pa nardila tečaj?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
alchy_ - Sramežljivka
Aha vidim da si kar nekaj časa in denarja zapravla za to...mene konkretno zanima Zumba ker mi niso bli treningi aerobike, stepa, TNZ, pilatesa nikoli preveč všeč...kakrkoli sem probala sem po par treningih odnehala.
Jaz sem mislila da tudi tečaj za Zumbo poteka na nek takšen način, kot si opisala, da imaš najprej teorijo...pol pa prakso...ampak po mojih informacijah narediš 2 dnevni tečaj in to je to...pol pa se preko njihove spletne strani izobražuješ...
Ampak nekako ni logično kako nekdo ki nima pojma o telesu, mišicah sploh lahko vodi takšno vadbo...
Zato me je zanimalo če je treba pred tem narediti kakšen tečaj preko FZS in kasneje opravljati tečaj Zumba inštuktorja al greš kar tako 'na suho'...vsaj tako je povsod opisano
Kateri program od Les Mills-a pa si mislila izvajat?
Jaz sem mislila da tudi tečaj za Zumbo poteka na nek takšen način, kot si opisala, da imaš najprej teorijo...pol pa prakso...ampak po mojih informacijah narediš 2 dnevni tečaj in to je to...pol pa se preko njihove spletne strani izobražuješ...
Ampak nekako ni logično kako nekdo ki nima pojma o telesu, mišicah sploh lahko vodi takšno vadbo...
Zato me je zanimalo če je treba pred tem narediti kakšen tečaj preko FZS in kasneje opravljati tečaj Zumba inštuktorja al greš kar tako 'na suho'...vsaj tako je povsod opisano
Kateri program od Les Mills-a pa si mislila izvajat?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Za te licenčne programe v bistvu niti ne rabiš "predznanja", ker so vadbe že itak v naprej "predpisane". Tko da greš lahko na "suho". Ne moreš pa sam sestavljat vadb.
Od LM bi pa pump. Ne maram preveč koreografij.
Kolikor vem, majo pa vaditeljice Zumbe probleme pri iskanju delodajalca. Poznam eno, k je inštruktorica Zumbe, pa ne dobi, ker bi delodajalec želel, da še kakšne druge ure vodi, za to pa nima "izobrazbe". Sam za zumbo se jim pa ne splača najet. Tko vsaj pravi.
Drugač pa, lahko se obrneš na Viktorio, top Zumba inštruktorco, zih ti bo svetvala. http://www.facebook.com/profile.php?id=631951513. Pomoje je najboljš, da jo dodaš in vprašaš.
Od LM bi pa pump. Ne maram preveč koreografij.
Kolikor vem, majo pa vaditeljice Zumbe probleme pri iskanju delodajalca. Poznam eno, k je inštruktorica Zumbe, pa ne dobi, ker bi delodajalec želel, da še kakšne druge ure vodi, za to pa nima "izobrazbe". Sam za zumbo se jim pa ne splača najet. Tko vsaj pravi.
Drugač pa, lahko se obrneš na Viktorio, top Zumba inštruktorco, zih ti bo svetvala. http://www.facebook.com/profile.php?id=631951513. Pomoje je najboljš, da jo dodaš in vprašaš.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
alchy_ - Sramežljivka
super ...tej nasveti res prav pridejo...
jaz pa sem ciljala recimo kasneje bolj specfično zvrst zumbe recimo za starejše in otroke, ker na obali tega enostavno ni.
Recimo...poleti sem hotla it na aqua zumba pa bi mogla it v Ljubljano
...tudi tamalo bi vpisala pa tudi ni ...tako da sem razmišljala v tej smeri...
drugače pa bomo vidli kaj bo ...itq se začne vedno pri basic
jaz pa sem ciljala recimo kasneje bolj specfično zvrst zumbe recimo za starejše in otroke, ker na obali tega enostavno ni.
Recimo...poleti sem hotla it na aqua zumba pa bi mogla it v Ljubljano
...tudi tamalo bi vpisala pa tudi ni ...tako da sem razmišljala v tej smeri...
drugače pa bomo vidli kaj bo ...itq se začne vedno pri basic
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]