Zaposlitev v trgovini
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ne iščem zaposlitev v Hoferju, da bi šla na razgovor. Rabim le določeno informacijo in če jo lahko dobim preko spleta oz. preko e-maila jo seveda bom, preden se odločim za osebni obisk
Pa tole je že absurdno. Pa pojdite ve na razgovor, pa vprašajte- ne pa spraševat kolegic, ki očitno še same ne vedo koliko časa na teden delajo
Dejstvo je, da vas kolegice nategujejo, ve pa nasedate
sedaj pa užaljene, ker vidite, da se nekdo dela norca iz vas.

Pa tole je že absurdno. Pa pojdite ve na razgovor, pa vprašajte- ne pa spraševat kolegic, ki očitno še same ne vedo koliko časa na teden delajo

Dejstvo je, da vas kolegice nategujejo, ve pa nasedate

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ah daj no kar preko spleta bodo neznancem pošiljali svoje poslovne skrivnosti nekomu, ki se pri njih sploh ne želi zaposleti ampak iz firbca pošilja maile.
In kar vse imamo kolegice, ki nas nategujejo? Da nisi ti mogoče tista, ki v Hoferju nateguje zaposlene?
In kar vse imamo kolegice, ki nas nategujejo? Da nisi ti mogoče tista, ki v Hoferju nateguje zaposlene?
-
*mala* - Cosmopsiho
Poslovna skrivnost? Koliko ur na teden se dela je poslovna skrivnost?
Kako pa oni vedo, da se mogoče ne želim zaposliti pri njih?
Jp, živim dvojno življenje- podnevi študentka, ponoči nategujem zaposlene v Hoferju
Zakaj pa ne greste same osebno vprašat? Če mi ne verjamete. Dokažite mi, da nimam prav (in to ne preko kolegic).
I give up

Kako pa oni vedo, da se mogoče ne želim zaposliti pri njih?
Jp, živim dvojno življenje- podnevi študentka, ponoči nategujem zaposlene v Hoferju

Zakaj pa ne greste same osebno vprašat? Če mi ne verjamete. Dokažite mi, da nimam prav (in to ne preko kolegic).
I give up

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Jp. Sem kar vedla.
Sej tale od jullie_ isto
Masovno pozivam, da preverjate svoje sosede/kolegice, če so njihovi avtomobili pred njihovimi delovnimi mesti, da se prepričate če vam ne lažejo glede delovnih ur
Sej tale od jullie_ isto

Masovno pozivam, da preverjate svoje sosede/kolegice, če so njihovi avtomobili pred njihovimi delovnimi mesti, da se prepričate če vam ne lažejo glede delovnih ur

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Čeprav, je pa treba Hoferju priznat, da obvladajo zavajanje folka. Na njihovi spletni strani piše, da iščejo prodajalce za skrajšan delovni čas. Spodaj je pa navedena plača za 40 ur tedensko, pri čemer ni nikjer napisano, da je to polni delovni čas in je torej treba vzet v zakup, da bo dejanski prejemek ustrezno manjši.
-
*mala* - Cosmopsiho
Itak, izmislila sem si mail...Kaj bi imela od tega? Če sem zgoraj objavila e-mail lahko čisto vsak od vas proba isto, pa se prepričate sami. Ali je pretežko par besed skupaj spravit?
Pa tudi dala sem par strani nazaj link o plačah, kjer jasno piše, da delajo skrajšani delovni čas. Aja, tisto je star članek, zdej je drugače- aja, ups na spletni strani tudi sedaj piše, da imajo skrajšanega...kaj zdaj??
EDIT: Tukaj je telefonska številka: + 386-1-8346-600. Pokličite jutri, ko delovnik. In ko vam dejansko povejo odgovor, jih hitro rečite, da se teh informacij ne izdaja po telefonu
Ker sem 100% da vam bodo povedali 

Pa tudi dala sem par strani nazaj link o plačah, kjer jasno piše, da delajo skrajšani delovni čas. Aja, tisto je star članek, zdej je drugače- aja, ups na spletni strani tudi sedaj piše, da imajo skrajšanega...kaj zdaj??

EDIT: Tukaj je telefonska številka: + 386-1-8346-600. Pokličite jutri, ko delovnik. In ko vam dejansko povejo odgovor, jih hitro rečite, da se teh informacij ne izdaja po telefonu

-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Maaa, kaj ste smotani.
jullia_, a ni logično, da če piše na spletni strani podjetja, da iščejo delavce za skrajšan delovni čas zraven pa navedba plače za 40 ur tedensko, da bo potem dejanska plača tistega delavca manjša??? Sorry, samo meni to res ni zavajanje.
Naloga vsakega posameznika je, da malo razmisli preden karkoli podpiše in dejansko preračuna (REALNO), kaj se tu splača in kaj ne.
Pa ne se več kregat. Vsakemu svoje, pravim jaz.
jullia_, a ni logično, da če piše na spletni strani podjetja, da iščejo delavce za skrajšan delovni čas zraven pa navedba plače za 40 ur tedensko, da bo potem dejanska plača tistega delavca manjša??? Sorry, samo meni to res ni zavajanje.

...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mateja_79 in Orhideja .....a je tko težko priznat napako?
Matjazd - v "VAŠEM" podjetju ne dajejo informacij glede zaposlitve drugače kot osebno.....bullshit!!! Sej jih še na reklame limajo. Da o spletni strani ne govorim. Res nikjer ni možno zasledit teh informacij......
PS Sem prejšnji teden vprašala eno blagajničarko, po kok ur na teden delajo. Odgovor mi je razjasnil ali ste tiste, ki vztrajno trdite, da folk dela po 40 ur tedensko neumne kure, ki rinejo z glavo skozi zid ali pametne ženske, ki znajo razmišljat
Napisala ga pa ne bom, ker ga pri sebi poznate. Če pa ga kdo slučajno ne, pa naj pri nakupu v Hoferju vpraša blagajničarko....
Matjazd - v "VAŠEM" podjetju ne dajejo informacij glede zaposlitve drugače kot osebno.....bullshit!!! Sej jih še na reklame limajo. Da o spletni strani ne govorim. Res nikjer ni možno zasledit teh informacij......
PS Sem prejšnji teden vprašala eno blagajničarko, po kok ur na teden delajo. Odgovor mi je razjasnil ali ste tiste, ki vztrajno trdite, da folk dela po 40 ur tedensko neumne kure, ki rinejo z glavo skozi zid ali pametne ženske, ki znajo razmišljat

- orhideja1
- Kofetarica
Dorotheia napisal/-a:Maaa, kaj ste smotani.
jullia_, a ni logično, da če piše na spletni strani podjetja, da iščejo delavce za skrajšan delovni čas zraven pa navedba plače za 40 ur tedensko, da bo potem dejanska plača tistega delavca manjša??? Sorry, samo meni to res ni zavajanje.Naloga vsakega posameznika je, da malo razmisli preden karkoli podpiše in dejansko preračuna (REALNO), kaj se tu splača in kaj ne.
Enim pač ni logično, da trenutno iščejo delavce za krajši delovni čas, plača pa je objavljena samo za polni delovni čas. Ampak punca o kateri sem jaz govorila je zaposlena za polni delovni čas in ne vem kaj zdaj to mešajo skupaj.
- orhideja1
- Kofetarica
barbie_girl_85 napisal/-a:Mateja_79 in Orhideja .....a je tko težko priznat napako?
Napako? Kakšno napako. A ti misliš, da jaz ne znam brat, da v pogodbi piše 40 ur? Zaradi mene je lahko ona tudi izjema, ampak še vedno bom pisala to kar sem vidla. Za Matejin primer ne vem. Ampak za svojega bom še vedno tako trdila, ker sem vidla pogodbo. In me prav nič ne briga kako zdaj zaposlujejo v vašem kraju in kaj trenutno iščejo, ona je zaposlena za polni delovni čas in pika in mi ne bo nobena govorila, da je to napaka, ker pač ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov