Zaposlitev v trgovini

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mateja79
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 07. Feb. 2010 19:32

barbie_girl_85 napisal/-a:Hofer ne zaposuje prodajalk za polni delovni čas. PIKA. Nobene prodajalke. V nobeni poslovalnici. Nikoli. Tako da izgleda ne veš. Razen, če ni poslovodja, ti dalajo po 8 ur na dan (40 na teden).
In prosim te, ne izmišljuj si podatkov. Mogoče lahko farbaš določene osebe, ampak obstajajo tudi taki, ki točno vedo, kako in zakaj Hofer zaposluje.
Sicer ti pa tako ali tako ne verjamem več, ker če si si lahko izmislila, da kolegica dela polni delovni čas, si si najverjetneje izmislila tudi pogodbo, obljube, plačo....

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Ti pa si smešna. Moja soseda je navadna prodajalka v Hoferju in dela polni delovni čas.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Feb. 2010 19:58

Hoferju mail poslan :wink: Upam da kmalu odgovorijo (no, vsaj po prazniku) in da boste potem utihnile :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 09. Feb. 2010 22:26

*mala* napisal/-a:Hoferju mail poslan :wink: Upam da kmalu odgovorijo (no, vsaj po prazniku) in da boste potem utihnile :D

Super. Ker, če tole ne drži, potem me soseda že dve leti nateguje, da ima vsak dan po 7 ur službo + soboto 5 ur. Samo čudno, ker od doma res odhaja ob ustreznih urah.
sunset21
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sunset21 » 10. Feb. 2010 15:45

*mala* napisal/-a:Hoferju mail poslan :wink: Upam da kmalu odgovorijo (no, vsaj po prazniku) in da boste potem utihnile :D

je kaj odgovora?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Feb. 2010 16:00

Noup. Nič.

A katera najde kakšen drug mail kot pa uprava.lju@hofer.si ?
Še tega sem komi našla...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Feb. 2010 14:30

Odgovor:

Spoštovana gospa Petra,

Hofer zaposluje prodajalke za krajši delovni čas z različnimi tedenskimi faktorji od 21 do 33 ur.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 12. Feb. 2010 15:17

*mala*, to si ti "priredila" tale mail po svoje, preden si ga gor nalimala. ZIHER!

:D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 13. Feb. 2010 22:27

renatka_ napisal/-a:*mala*, to si ti "priredila" tale mail po svoje, preden si ga gor nalimala. ZIHER!
:D

Se strinjam. Če se že zaposluje krajši delovni čas se zaposluje za eno smiselno količino ur, da se oseba do polne zaposlitve potem lahko zaposli še nekje drugje.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2010 22:32

Sem 10000% da renatka_ to ni mislila resno in je bil le eden izmed najbolj verjetnih odgovorov vas :D Damn, je mela prav.

Sicer sem pa zgoraj objavila mail na katerega jaz pisala. Lahko preverite same :wink: Lahko me pa ZS prosite za telefonsko številko osebe, ki iz uprave Hoferja, ki mi je odgovorila na mail.

Men dol visi če je to smiselni urnik ali ne, dejstvo pa je, da vas kolegice/sosede znajo dobro nalagat ali ste pa preprosto ve preveč naivne.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 13. Feb. 2010 22:40

Men pa dol visi, če si se ti nekaj zmislila. Nisem tako naivna, da bi verjela, da so ti poslali tak dopis kot je citiran. Za koliko ur je soseda zaposlena sploh ni moj problem in ne tvoj, vidim pa na lastne oči, da je vsak dan v službi po 7 ur + sobote, potem pa četudi tam sploh ni zaposlena in dela zastonj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2010 22:44

Pošlji mail, pa vprašaj. Kaj te pa stane? Ali se bojiš, da imam jaz prav? Ali pa pokliči.

Mogoče gre pa tvoja soseda še k frizerju ta cajt, na kavo, itd... :D

Tole je pa res že smešno no... Najbolj zabavno je, da zgoraj napisala, da še ti čakaš odgovor, da vidiš če drži, ali ne. :lol:
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 13. Feb. 2010 23:16

Če hočeš nek resen konkreten odgovor moraš it na razgovor, ne se pa it pošiljanje mailov.

Kar je mene zanimalo sem dognala. Se vozim mimo Hoferja in moja soseda dejansko ima tam avto parkiran celo dopoldne ali celo popoldne + sobote, tako da sem prepričana, da je vsak dan normalno v službi. Kako se trenutno sklepajo delovna razmerja me sploh ne briga.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Feb. 2010 23:24

In kaj je narobe s pošiljanjem mailov?
Lahko greš pa ti na razgovor, jaz jim verjamem preko maila, če mi odpiše vodja prodaje. Dandanes lahko že skoraj vse narediš preko spleta, ni treba več zapustiti domačega fotelja :D Če se jaz lahko s profesorjem vse zmenim preko maila, ne rabim osebno do njega, ne vem zakaj nebi dobila vprašanje na odgovor preko maila.
Lahko pa naslednjič v Hoferju poslovodjo vprašam? :D Ali moram jit na glavni sedež Hoferja oz. kar Aldi-ja v Nemčijo, da bo bolj verjeten odgovor?

A ti zalezuješ to svojo sosedo? To oprezanje če je njen avto pred trgovino in kdaj pride domov, gre od doma je malce sumljivo :D
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 13. Feb. 2010 23:44

No običajno se danes gre včasih tudi na več osebnih razgovorov predno nastopi služba ne pa pošiljanje mailov iz fotelja :D Jaz takšnih kandidatov ne bi resno jemala. Zaposlitev se ne sklepa z vodjo prodaje, ampak s kadrovsko službo. Če pa posebej zate na maile odpisuje vodja prodaje pa tudi vredu.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a mateja79 » 13. Feb. 2010 23:49

*mala* napisal/-a:A ti zalezuješ to svojo sosedo? To oprezanje če je njen avto pred trgovino in kdaj pride domov, gre od doma je malce sumljivo :D

Od zdaj naprej bom mižala, ko se peljem mimo hoferja, da slučajno ne opazim njen kričeč avto, ki vsakemu pade v oči.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov