Zaposlitev po končanem študiju zootehnike
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Pozdravljeni!
Tokrat pa jaz rabim vašo pomoč in par nasvetov. Fant bo kmalu končal študij zootehnike (pridobil bo naziv dipl.inž.zootehnike). Začne se ozirat za prvo redno zaposlitvijo, pa mu želim malo pomagat. Zanima me, če ima mogoče kdo od vas isto izobrazbo? Kakšne so možnosti zaposlitve? Kje vse se lahko zaposli s tem nazivom?
Trenutno so opcije kakšni instituti, zavodi za kmetijstvo, gozdarstvo itd. Ampak ker živiva v SV-delu Slovenije, so te možnosti precej omejene (ni glih kaj dosti teh institutov in zavodov). Zato me zanima, če mogoče kdo ve, za še kakšne druge možnosti zaposlitve s tem nazivom.
Pa hvala!
Tokrat pa jaz rabim vašo pomoč in par nasvetov. Fant bo kmalu končal študij zootehnike (pridobil bo naziv dipl.inž.zootehnike). Začne se ozirat za prvo redno zaposlitvijo, pa mu želim malo pomagat. Zanima me, če ima mogoče kdo od vas isto izobrazbo? Kakšne so možnosti zaposlitve? Kje vse se lahko zaposli s tem nazivom?
Trenutno so opcije kakšni instituti, zavodi za kmetijstvo, gozdarstvo itd. Ampak ker živiva v SV-delu Slovenije, so te možnosti precej omejene (ni glih kaj dosti teh institutov in zavodov). Zato me zanima, če mogoče kdo ve, za še kakšne druge možnosti zaposlitve s tem nazivom.
Pa hvala!
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
verjamem, da je težko najt službo s tako izobrazbo... zato pa sem se odločila, da povprašam tu gor... ker včasih obstaja kaka možnost pa jo mogoče sam ne vidiš, dokler te nekdo ne opozori na njo.
dost sreče pri iskanju službe tudi tvojemu bratrancu!
dost sreče pri iskanju službe tudi tvojemu bratrancu!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz poznam 4 zootehnike, od tega eden dela na Ministrstvu za obrambo RS, ena je učiteljica biologije na gimnazije, tretji je laborant na veterinarski kliniki, četrti pa ne vem točno kje dela, neke raziskave v zvezi z žužki.
Kaj pa če bi se malo angažirala (on ali ti ali oba) zdaj, ko pridejo bruci na faks pa šla malo na faks, kjer bojo verjetno delili brošurice o faksu, mogoče bo tam not kaj več informacij? Ga zanima morda postati MR, lahko pogleda razpise? A hodi na faks v Mb ali Lj?
Ti pišem se na ZS
Kaj pa če bi se malo angažirala (on ali ti ali oba) zdaj, ko pridejo bruci na faks pa šla malo na faks, kjer bojo verjetno delili brošurice o faksu, mogoče bo tam not kaj več informacij? Ga zanima morda postati MR, lahko pogleda razpise? A hodi na faks v Mb ali Lj?
Ti pišem se na ZS
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov