zadnji rok za vpis v ponovni letnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
- yosephine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2008
Živjo!
Rabim pomoč.
Letos bom ponavljala letnik. Na referatu so mi rekli da naj oddam prošnjo za ponavljanje letnika in potem naj počakam na odgovor komisije.
Ali mogoče kdo ve ali se ponovno vpišem v letnik po tistem ko bom dobila odgovor komisije ali že prej?
Ker z referatom sem stalno v kontaktu pa me nič ni obvestil o tem, pa me je malo zaskrbelo.
Najlepša hvala vsem!
Rabim pomoč.
Letos bom ponavljala letnik. Na referatu so mi rekli da naj oddam prošnjo za ponavljanje letnika in potem naj počakam na odgovor komisije.
Ali mogoče kdo ve ali se ponovno vpišem v letnik po tistem ko bom dobila odgovor komisije ali že prej?
Ker z referatom sem stalno v kontaktu pa me nič ni obvestil o tem, pa me je malo zaskrbelo.
Najlepša hvala vsem!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Pri nas na visoki za zdravstvo je tako, da moraš počakat odgovor komisije. Ta ti odobri ali pa ne ponavljanje letnika. Sicer se pa ne mudi, ker te vloge obravnavajo šele v drugi polovici septembra. Vsaj pri nas je bilo tako. Počakaj še, v vsakem primeru te obvestijo. Če ti odobrijo ponavljanje ali ne.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- yosephine
- Sramežljivka
O super. hvala!
Vem da mogoče to kar bom pisala ravno ne spada pod to temo, ampak k hodiš ravno na VŠZ...rabim eno informacijo v zvezi s pripravništvom za tehnika zdravstvene nege...Upam da si tehnik:)
Kje kroži tehnik na pripravništvu in ali si lahko sam izbere oddelek?
Prosim, za čimprejšnji odgovor:)
Hvala!
Vem da mogoče to kar bom pisala ravno ne spada pod to temo, ampak k hodiš ravno na VŠZ...rabim eno informacijo v zvezi s pripravništvom za tehnika zdravstvene nege...Upam da si tehnik:)
Kje kroži tehnik na pripravništvu in ali si lahko sam izbere oddelek?
Prosim, za čimprejšnji odgovor:)
Hvala!
-
small_star - Kofetarica
Sem končala za tehnika ja. Samo sem šla takoj študirat in nisem opravljala pripravništva. Ga moram pa sedaj ob koncu študija (smer delovna terapija). Mislim, da glede kroženja ne moreš izbirat kam želiš it. Tja, ko te pošljejo, tja greš. Spomnim se kolegice, ki je ravno konec junija uspešno prestala še izpite pripravništva in vem, da je začela na očesni kliniki, bila pa je na kroženju (med drugim, ker se ne spomnim kje vse je bila) na infekcijski in travmatološki kliniki. Imeli pa smo pripravnika, sicer za dipl., ki je začel na očesni in kroži oz. bo krožil (tudi se ne spomnim kam vse mora) na CIMu, patronaži in pediatrični kliniki.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- yosephine
- Sramežljivka
ma sorry bejba pač ne morm za celotno slovenijo vedt uredu, k 2 let nazaj je blo še use drugač. Mislm, sej ti ni treba odgovarjat pa se klele zdirat neki če te moti to. Pust pa bodo drugi, mau bl prjazni odgovarjal butastim k tega ne vemo.
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
to se ve ze 3 leta. tam nekje... in ne more biti po regijah drugacno.
ce si ti mislila, da sem grdo povedala... pac ti tako mislis. v celofan to ne znam povijati. tudi zakoni niso tako napisani.
ce delas v takem poklicu ze moras vedet... je tudi neka splosna razgledanost.
ce si ti mislila, da sem grdo povedala... pac ti tako mislis. v celofan to ne znam povijati. tudi zakoni niso tako napisani.
ce delas v takem poklicu ze moras vedet... je tudi neka splosna razgledanost.
Zadnjič spremenil linkica, dne 24. Avg. 2008 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
small_star - Kofetarica
yosephine napisal/-a:Saj pri vas v LJ, ni potrebno delati pripravništva če doštudiraš zdravstveno nego ane? Ali pač?
V izoli ni potrebno delat pripravništva za dipl.m.s., kaj pa v LJ?
Ne, ni potrebno. Samo ta naš pripravnik je zadnje generacije, ko ga še mora.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov