vzporedni studij
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Počakaj da vsaj na faksu začneš.
Tudi jaz sem mislila, da bo enostavno, da bi komot šla 2 faksa na enkrat, pa boš zelo možno da kmalu videla da ni možno oz. prepusti to odločitev za po 1. letniku.
Na kateri faks si se pa vpisala?
Tudi jaz sem mislila, da bo enostavno, da bi komot šla 2 faksa na enkrat, pa boš zelo možno da kmalu videla da ni možno oz. prepusti to odločitev za po 1. letniku.
Na kateri faks si se pa vpisala?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Laboratorijska biomedicina...rada bi šla pa še novinarstvo
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
em, pri nas na prosnji pise, da moraš imet povprečje osem in si vpisan v naslednji letnik, tako da sklepam, da s soglasjem ne komplicirajo in ga potrdijo takoj, sploh ker je rok za oddajo prijav samo ta teden, prejšnji teden pa so mi v referatu rekli, da naj pridem jutri.. tako da
sporočim kako in kaj bo.. in kako hitro.. jutri
sporočim kako in kaj bo.. in kako hitro.. jutri
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz tudi razmišljam o vzporednem (kot sem že enkrat napisala ), ampak sem zaenkrat preložila na drugo leto in bom takrat šla 3. letnik matično + 1. vzporedno. Seveda, če bo še volja.
Ima kdo izkušnje z vzporednim študijem, kjer so fakultete sorazmerno narazen? Kako je potem s tem, če moraš večkrat dnevno menjati fakulteto zaradi vaj/predavanj? V mojem primeru bi se šlo za FDV in FF.
Malo se skrbi tudi kako bi hodila na vsa predavanja in vaje, če bi bili vsi predmeti obvezni (ali večina).
Sicer pa mene tudi zanima kako je s ponavljanjem na drugi fakulteti? In - kako je potem z Zoisovo štipendijo; se šteje samo povprečje ocen matičnega faksa ali tudi povprečje na vzporednem študiju?
Ima kdo izkušnje z vzporednim študijem, kjer so fakultete sorazmerno narazen? Kako je potem s tem, če moraš večkrat dnevno menjati fakulteto zaradi vaj/predavanj? V mojem primeru bi se šlo za FDV in FF.
Malo se skrbi tudi kako bi hodila na vsa predavanja in vaje, če bi bili vsi predmeti obvezni (ali večina).
Sicer pa mene tudi zanima kako je s ponavljanjem na drugi fakulteti? In - kako je potem z Zoisovo štipendijo; se šteje samo povprečje ocen matičnega faksa ali tudi povprečje na vzporednem študiju?
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Red_rose, sploh ne poslušaj teh bab, ki pametujejo, kako se ti ne bo nič izšlo po planih. Mislim v kaj vse se eni ne vtaknejo. Ne razumem v čem je sploh smisel pisanja odgovorov, ki zbijajo motivacijo. Če te oboje zanima in če misliš, da si sposobna (v kar sploh ne dvomim), potem se kar vpiši. Seveda, če si tega res želiš. S težavami in pavziranji in ostalimi neprijetnostmi se boš že ukvarjala pozneje, če bo to potrebno. Glavno je, da si se pozanimala, kako je s temi stvarmi, sedaj se pa sploh ne ukvarjaj več z negativnimi mislimi. Sem se tudi sama vpisala vzporedno na dva faksa in oba končala v roku in brez problemov, pa so mi ob vpisu vsi pametovali, kako ne bom zmožna zdržati takega tempa in podobne traparije. Načeloma se da s profesorji vse zmenit, res pa je, da ti boš morala biti tudi ti prilagodljiva.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
g00fy_qa napisal/-a:Malo se skrbi tudi kako bi hodila na vsa predavanja in vaje, če bi bili vsi predmeti obvezni (ali večina).
Jah, z vajami in predavanji si moraš pomagat sam, ker je načeloma je vzporedni študij tvoj osebni problem in fakultete uradno to ne zanima (tko so meni rekli enkrat, ko se mi nekaj ni izšlo ). Je pa res, da če so profesorji in tajnice kul, se da marsikaj zmenit.
Zoisova je pa vezana samo na en faks.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
poslali so ti? jau k bi pr nas slo tk hitr
sm cist pozabla povedat - da se vse k se zanimate za to, pozanimite kdaj majo te komisije na faksih sestanke js sm namrec v ponedeljek dobila odgovor iz referata, da je tist isti dan, ponedeljek, zadnji dan za oddajo prosenj, ker je v torek zjutraj seja...js sm pa mail prebrala sele popoldne
tk da so mi olajsali odlocitev in bom vzporedno vpisala naslednje leto, ce bom se vedno za
ostalim pa velik srece
sm cist pozabla povedat - da se vse k se zanimate za to, pozanimite kdaj majo te komisije na faksih sestanke js sm namrec v ponedeljek dobila odgovor iz referata, da je tist isti dan, ponedeljek, zadnji dan za oddajo prosenj, ker je v torek zjutraj seja...js sm pa mail prebrala sele popoldne
tk da so mi olajsali odlocitev in bom vzporedno vpisala naslednje leto, ce bom se vedno za
ostalim pa velik srece
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov