Vse za kariero?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Zanima me sledeče. V službi ne morem napredovati, zato imam možnost, da se za dve leti umaknem na mnogo višje delovno mesto, ki pa se nahaja daleč stran od mojega doma. In po tem obdobju bom lažje napredoval naprej tudi v Ljubljani. To je slabe dve uri vožnje od domače Ljubljane.
Tam bi imel tudi brezplačno stanovanje in hrano. Družine nimam, me pa na Ljubljano vežejo prijatelji.
Tam bi imel tudi brezplačno stanovanje in hrano. Družine nimam, me pa na Ljubljano vežejo prijatelji.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ponekod se ljudje vozijo slabi 2 uri v eno smer v službo. Vsak dan. xD
(mislim, da sem ti s tem povedal svoje mnenje)
(mislim, da sem ti s tem povedal svoje mnenje)
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Hudiča, pa lih zdej, k si si svoje stanovanje zrihtal
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tananda napisal/-a:Sfaljena naslov in anketa, pri dojemanju razdalje si pa celo za Slovenca preveč občutljiv. "Daleč stran od doma" je vse kaj drugega kot slabi dve uri vožnje stran.
Valda da pejt delat.
Vedno sem imel vse na dosegu roke. Srednjo šolo, fakulteto, zaposlitve... vse je bilo v odaljenosti največ 5 kilometrov.
Ne predstavljam si, da bi ob 8 urnem delavniku, porabil še 4 ure na dan za vožnjo. Tako da bi bil prisiljen tam živet.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Prestavila sm v podforum kariera, ker ma to bolj malo veze s čustvi razen, da boš pogrešal prijatelje
Drugače pa, jaz bi šla. Kaj pa boš z dead end jobom, če maš tukaj odlično priložnost? Dve uri ni toliko, prijateljstva se da ohranit in sklepat nova. Take a chance.
Drugače pa, jaz bi šla. Kaj pa boš z dead end jobom, če maš tukaj odlično priložnost? Dve uri ni toliko, prijateljstva se da ohranit in sklepat nova. Take a chance.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
obiskovalec napisal/-a:Ne predstavljam si, da bi ob 8 urnem delavniku, porabil še 4 ure na dan za vožnjo. Tako da bi bil prisiljen tam živet.
Ti si ne predstavljaš, drugi pa si. V Moskvi se kolega vozi tudi po 5 ur v službo, če nabaše na zastoje. Pa je v istem mestu.
In če maš tako specifičen pogled na zadevo, ti mnenja na forumu ne bodo kaj dosti pomagala, veš.
Jaz pravim, pejt živet tja, če se ti je težko vozit.
Because I can.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
obiskovalec napisal/-a:Tam bi imel tudi brezplačno stanovanje in hrano. Družine nimam, me pa na Ljubljano vežejo prijatelji.
mal razmisli o tem, kolk ti pomenjo prjatli, al so oni več kot služba, sploh pa najbolš d vprašaš njih, kaj mislejo. pa lej: č niso ppravleni se vidt med vikndi, pol ne vem kašni prjatli so.
pa še ena stvar: nov kraj, nove priložnosti, novi prijatli ... dve leti ni tako dolga doba!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz še vedno mislim, da bi lahko čez teden živel tam kjer delaš, čez vikende pa se vračaš domov, v svoje novo stanovanje. Se boste pač več družili s prijatelji in družino čez vikend.
Če poznaš koga, ki tudi dela v drugem kraju kot živi....malo vprašaj za nasvet, njihove izkušnje.
Marsikdo funkcionira na tak način - moj oče, pa sta z mamo še vedno poročena , moja bivša sodelovka, moja prijateljica ko je študirala v Lj in je tipa videla samo ob vikendih...
Ti si zaenkrat še sam. Tako da te sploh ne razumem kako ne zagrabiš tega. Mogoče bi te razumela, če bi mel partnerko doma in zaradi nje ne bi želel oditi....pa še to je za marsikoga noro slišat....sej je samo dve leti (čeprav mi po drugi strani ni jasno. Če hočeš napredovat, moraš zagrabit službo v drugem kraju. In tja it za dve leti. A po dveh letih pa te bodo kar spustili domov?? In boš potem v domačem kraju napredoval? Verjetno če bi želel ohranit pozicijo, bi moral ostati tam....hm?? Ali kako?
Če poznaš koga, ki tudi dela v drugem kraju kot živi....malo vprašaj za nasvet, njihove izkušnje.
Marsikdo funkcionira na tak način - moj oče, pa sta z mamo še vedno poročena , moja bivša sodelovka, moja prijateljica ko je študirala v Lj in je tipa videla samo ob vikendih...
Ti si zaenkrat še sam. Tako da te sploh ne razumem kako ne zagrabiš tega. Mogoče bi te razumela, če bi mel partnerko doma in zaradi nje ne bi želel oditi....pa še to je za marsikoga noro slišat....sej je samo dve leti (čeprav mi po drugi strani ni jasno. Če hočeš napredovat, moraš zagrabit službo v drugem kraju. In tja it za dve leti. A po dveh letih pa te bodo kar spustili domov?? In boš potem v domačem kraju napredoval? Verjetno če bi želel ohranit pozicijo, bi moral ostati tam....hm?? Ali kako?
-
To je tako v državni upravi. Greš tja, kamor ti je ponujeno. Ko se povzpneš par razredov više, potem tam obstaneš. Potem spet napreduješ tako, da skačeš iz enega ministrstva v drugo in se ponovno vzpenjaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov