Voznik začetnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Jest imam pa slednje vprašanje:
Ko sem šla na zdravniški pregled sem imela probleme z vidom in mi je dala pogojno dovoljenje za 3 leta. Zdej me pa zanima ali moram it ponovno na pregled (medtem sem dobila očala)ali kaj? Ker na izpitu mi pa nikjer ne piše da imam "pogojno" zdravniško dovoljenje ali karkoli podobnega!
Ko sem šla na zdravniški pregled sem imela probleme z vidom in mi je dala pogojno dovoljenje za 3 leta. Zdej me pa zanima ali moram it ponovno na pregled (medtem sem dobila očala)ali kaj? Ker na izpitu mi pa nikjer ne piše da imam "pogojno" zdravniško dovoljenje ali karkoli podobnega!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
poglej v zadnji kvadratek pri posamezni kategoriji ki jo maš. tm so napisane ene številke in to so kode, ki to pomenjo
In ja, za podaljšanje vozniške morš it na zdravniškega SPET. Jst sm mogla po dobrih dveh letih to opravit zarad očal. sem pa čist znorela, ko sm zvedla da podaljšujejo to folku poljubno za 2, 3, 5, 10 let, kakor se jim zdi. v bistvu kukrkrat hočjo da se vrneš, da keš vlečejo od tebe.
ful sm se pozanimala, keri dohtarji ne komplicirajo in podaljšajo izpit neomejeno. tko da sm šla najprej k moji okulistki, da je napisala, da je vse ok in priporoča, da mi neomejeno podaljšajo vozniško. potem sem pa šla na ta pregled za izpit k Stoparju in ga nekak prepričala, da mi je podalšu za neomejeno, čeprov je neki jambral, da to ne gre tko jadidadida... ampak je le napisal in zdej mam kljub ful razlike v dioptriji med očmi neomejeno podaljšan izpit

In ja, za podaljšanje vozniške morš it na zdravniškega SPET. Jst sm mogla po dobrih dveh letih to opravit zarad očal. sem pa čist znorela, ko sm zvedla da podaljšujejo to folku poljubno za 2, 3, 5, 10 let, kakor se jim zdi. v bistvu kukrkrat hočjo da se vrneš, da keš vlečejo od tebe.
ful sm se pozanimala, keri dohtarji ne komplicirajo in podaljšajo izpit neomejeno. tko da sm šla najprej k moji okulistki, da je napisala, da je vse ok in priporoča, da mi neomejeno podaljšajo vozniško. potem sem pa šla na ta pregled za izpit k Stoparju in ga nekak prepričala, da mi je podalšu za neomejeno, čeprov je neki jambral, da to ne gre tko jadidadida... ampak je le napisal in zdej mam kljub ful razlike v dioptriji med očmi neomejeno podaljšan izpit

-
oleander - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2006
- Kraj: In My World
jst glede teh treh let nism nč slišla...
moja frendica je zdj nrdila izpit pa je voznik začetnik dve leti in pow...
baje dve leti in pow ztu ku ma očala...
je OT...sam me useeno zanima...kolko morš zdj doplačt ku zavarvš awto...
je še zmjri 20% al je že 30%...ku neki tazga sm čula...
moja frendica je zdj nrdila izpit pa je voznik začetnik dve leti in pow...
baje dve leti in pow ztu ku ma očala...
je OT...sam me useeno zanima...kolko morš zdj doplačt ku zavarvš awto...
je še zmjri 20% al je že 30%...ku neki tazga sm čula...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
mlad voznik si 3leta ... zaradi očal moraš pa delat preglede na vsake toliko časa ... lahko da je ravno zato 2,5let ... ona bo zihr mlad voznik 3leta
... pa mater, bom menda vedla, če sem do letos plačevala +20% pri zavarovalnici
pa prosim te, ne uporabljaj W, ker nisem znala prebrat

pa prosim te, ne uporabljaj W, ker nisem znala prebrat

-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
uf,včeraj so me prvič po pol leta od kar mam izpit ustavli policaji. hja.sem šla prehitro in je pomigal z lučko. se ustavim mu dam dokumente in prav: "voznica začetnica pa se nič ne držite omejitev? ste vidli znak?" sm rekla d ja pa nč druzga.pol me je prašu še č je vse ok in č je blo kej alkohola,sm rekla d je vse v redu i nd nč alkohola.pol mi je pa sam še srečno vožnjo zaželel.
upam d me ne bo čez kake pol lea čakala položnca doma 

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja poglej, do kdaj ti velja vozniško dovoljenje - če ti samo 3 leta, boš morala po preteku (oz. malo prej) na ponovni zdravniški pregled, ki je pogoj za podaljšanje vozniškega.
Jaz sem se z dohtarjem kar zmenila, da mi ga je podaljšal do "neomejeno",
ker itak hodim na redne preglede k okulistu vsako leto in itak ukrepam, če se mi vid slabša.
Jaz sem se z dohtarjem kar zmenila, da mi ga je podaljšal do "neomejeno",
ker itak hodim na redne preglede k okulistu vsako leto in itak ukrepam, če se mi vid slabša.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
mene pa neki zanima, upam, da katera ve kako je s tem...
danes sem šla narest novo vozniško, ker mi preteče marca (do sedaj sem bla voznik začetnik...)
v vozniško so mi napisal, da sem voznik začetnik še 14 dni oz. do rojstnega dne...
samo kako je pa zdaj z zavarovalnico?!?
a sem za njih tud samo do takrat voznik začetnik, a do takrat k sem naredila izpit (27.6.) - takrat bo 3 leta
danes sem šla narest novo vozniško, ker mi preteče marca (do sedaj sem bla voznik začetnik...)
v vozniško so mi napisal, da sem voznik začetnik še 14 dni oz. do rojstnega dne...
samo kako je pa zdaj z zavarovalnico?!?
a sem za njih tud samo do takrat voznik začetnik, a do takrat k sem naredila izpit (27.6.) - takrat bo 3 leta

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov