Voznik začetnik
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
~NIA~ napisal/-a:uglavnem js vem da nesmem jit več kot 10km/h čez omejitev (kr to baje še tolerirajo), da morm met 0,0 v krvi in da morm bit prpeta![]()
tle ni fora, kolk več se pelješ, kolkr preveč se pelješ, tolk pik ti gre..smo šle s kolegico par ni nazaj nekam, pa je na radar prletela, 16 km preveč, pa bi blu tu 30000 bivših sit, in 1 kazenska pika, sam je dobila samo opozorilo

Začetnik si do 21 leta, oziroma 3 leta po opravljenem izpitu. na izpitu mamo začetniki napisano oznako 220, kar pomen začetnik in po 3 letih mormo po novo vozniško. tle je fora da dnar poberejo od nas

-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Za očala rabš hodt redno na preglede, glede na dioptrijo. Jst mam naprimer manjšo, in mi je na zdravniškem napisala da rabm pregled vsakih 10 let, tko da morm po 10 letih tud vozniško zamenjat. Mi pa ni jasno, kuk lahko izvejo če sm res bla na pregledu 

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jaz sem naredila izpit marca 2005 pa sem si šla še isti dan kot sem naredila izpit registrirat avto.In prvo registracijo sem plačala za pol leta ker je še bil avto registriran in sem plačala normalno 120 % zavarovanje. Naslednjo registracijo isto zoper 120% potem naslednjo pa mi je zavarovalniška agentka upoštevala 120 % samo še do marca (registracijo sem imela septembra lani) od marca pa do septembra pa nisem rabla še tistih 20% zraven plačat. Tak da jz sem bla pri zavarovalnici voznik začetnik samo 2 leti.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz zdaj ravno delam izpit in mi je včeraj inštruktor razložil kak to gre
če delaš izpit pri 18 letih, si začetnik do 21. leta, če pa delaš kasneje pa si začetnik 2 leti od opravljenega izpita.
podobno je tudi pri h in a kategoriji, če delaš do 18. leta si začetnik do 21. leta, če pa ga delaš kasneje pa si začetnik 2 leti.
za ostale kategorije pa žal nevem

če delaš izpit pri 18 letih, si začetnik do 21. leta, če pa delaš kasneje pa si začetnik 2 leti od opravljenega izpita.
podobno je tudi pri h in a kategoriji, če delaš do 18. leta si začetnik do 21. leta, če pa ga delaš kasneje pa si začetnik 2 leti.
za ostale kategorije pa žal nevem
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
men so tko rekl, da za policiste si voznik začetnik 2 leti (pač te razne omejitve alkohola, še bolj stroge kazni itd), za zavarovalnico si pa 3 leta, tko da morš met avto zavarovan za voznika začetnika 3 leta
tko to je čist na kratko napisano
tko to je čist na kratko napisano
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
joj nia pa dej pošteki ti zakaj smo se nad tvojo vožnjo zgražal, jao
Drugače pa komaj čakam da ne več voznica začetnica...So kar strožji zakoni za nas(kar je sicer prav
).

Drugače pa komaj čakam da ne več voznica začetnica...So kar strožji zakoni za nas(kar je sicer prav

Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
A če te policaj ustavi (kontrola ipd.) in vid, da avto ni registriran za mladega voznika, a je to kazen? Mislm a se kej plača za to? Ker js nimam avta registriranga za mladega voznika. Pa me je dons en prepričeval, da dobim kazen za to, če me policaj ustavi.?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ne, ni kazni za to, ker to zavarovanje za mladega voznika ni obvezno.
Če imaš srečo in ne povzročiš kake nesreče.
Takrat je pa jeba, ker v primeru, da je kriv ta mladi voznik in da nima tega zavarovanja, potem zavarovalnica ne krije vse škode in moraš delno sam krit, tudi komu drugemu, če je še kdo udeležen, se mi zdi.
Če imaš srečo in ne povzročiš kake nesreče.
Takrat je pa jeba, ker v primeru, da je kriv ta mladi voznik in da nima tega zavarovanja, potem zavarovalnica ne krije vse škode in moraš delno sam krit, tudi komu drugemu, če je še kdo udeležen, se mi zdi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov