~NIA~ napisal/-a:uglavnem js vem da nesmem jit več kot 10km/h čez omejitev (kr to baje še tolerirajo), da morm met 0,0 v krvi in da morm bit prpeta
tle ni fora, kolk več se pelješ, kolkr preveč se pelješ, tolk pik ti gre..smo šle s kolegico par ni nazaj nekam, pa je na radar prletela, 16 km preveč, pa bi blu tu 30000 bivših sit, in 1 kazenska pika, sam je dobila samo opozorilo

Tko da ti kr tko ne bod vzel izpita, je pa res, da lahku kar kmal prideš do 8 kazenskih pik.
Začetnik si do 21 leta, oziroma 3 leta po opravljenem izpitu. na izpitu mamo začetniki napisano oznako 220, kar pomen začetnik in po 3 letih mormo po novo vozniško. tle je fora da dnar poberejo od nas

Kar pa se tiče očal bi pa prou rada vedla kej več, če mormo kej na preglede hodit...jst sm se rahlo zaj***la. k sm šla na zdravniškega, sem pozabila rečt da leče nosm večinoma časa(misla sm, da avtomatsko napiše), tko da sem šele pol pogruntala da morm z očali vozit, k sm šla po izpit

Tko da zdej delam veeeeeeeliko napako, vozm z lečami, očala mam pa zmerej pri sebi, če me kje policajčki ustavjo, da jih na hitrco dam na nos

Moram tu it popravt, mnde se ne bom cel cajt "lagala" policajem