Uspešne slovenske ženske

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bloom* » 26. Jan. 2013 15:04

Katere se vam zdijo najuspešnejše (poslovne) ženske v Sloveniji in zakaj? če bi imeli priložnost, katero Slovenko bi želeli spoznati?

Da vidimo, kakšni bodo odgovori :)
Uporabniški avatar
schjora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 11. 2012
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a schjora » 26. Jan. 2013 18:46

Želela bi spoznat dr. Vito Majce.
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bloom* » 28. Jan. 2013 13:12

in ostali? nimate nobene slovenske idolke? sem mislila, da se bo usulo commentov o tini maze :)

torej katere ženske v Sloveniji se vam zdijo uspešne na svojem področju? tudi na poslovnem področju?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Jan. 2013 21:46

^^ne, ona mi je anti.

Spoznala bi pa Romano Drobnikar Šerugo,ali pa hm...Majo Švener. In Jadranko Juras (pa ne v smislu pevke, ampak aktivistke).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Feb. 2013 22:17

Jaz bi pa želela spoznati Vesno Milek. Mi (iz medijev) deluje taka skulirana ženska, pa njene knjige so mi všeč.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Maj. 2013 10:51

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 12. Maj. 2013 13:38

:rofl: :rofl: :rofl: :lmao: :lmao:
Beya_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Beya_ » 12. Maj. 2013 14:00

jaz pa bi mogoče kdaj rada spoznala Martino Vrhovnik. ni ravno nekaj ekstra uspešna ženska, ampak mi je všeč to, da ji en cilj ni nikdar dovolj in vedno teži k čemu večjemu :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 16. Maj. 2013 17:26

Vlasto Nussdorfer. Ker je carica :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 16. Maj. 2013 21:33

Ano Klašnja, če bi že mogla izbirat.. drugače pa ni nekih posebniih želja :)
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 26. Avg. 2013 15:17

Hm...odvisno iz katerega biznisa vzameš te ženske.

Dr. Vesna Vuk Godina mi je prva padla na pamet, ker je carica, njene ideje in razmišljanja so mi blizu.

Iz sveta športa itak Mazetova. Pa naj bo, po nekaterih mnenjih sodeč, še tako grozna oseba je neverjetno uspešna smučarka, ki je šport izkoristila še v druge namene, v katerih je uspešna.

Pa Katarina Čas mi je padla na pamet. Sicer se na igralstvo ne spoznam, ampak nekaj že more met v sebi, če ji je uspelo prit do Hollywooda. Pa še huda, simpatična in topla oseba mi deluje.

Pa Anita Ogulin, vodja projetka Botrstvo iz ZPM. Super ženska.

Pa na lagerju imam še nekaj ljudi iz moje stroke, znanstvenice v naravoslovju. Pa kakšna svetovna popotnica mogoče (samo se ne spomnim zdaj nobene). Mah ja, blizu so mi ženske, ki premikajo meje, nakaterem koli področju že!
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 26. Avg. 2013 15:40

Kar nekoliko jih je, a mislim, da je od njih verjetno najuspešnejša in najvplivnejša Svetlana Makarovič.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 26. Avg. 2013 15:47

u ja, svetlano bi tudi js spoznala, ker je res umetnica prve klase. na njenem področju ji še dolgo ne b mogel noben parirat.

zadnjič sem našla svoje otroške kasete. sama je narisala naslovnico, zapela, zaigrala (igra ogromn enih inštrumentov), da o besedilih, ki so nekaj najbolj duhovitega in pronicljivega sploh, niti ne začenjam.
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a kana_bis » 26. Avg. 2013 17:19

Jaz bi pa z veseljem spoznala gospo Marjeto Grošelj, mi deluje taka skrivnostna, bi jo želela marsikaj vprašati.

Sicer mi je pa ljuba tudi Tanja Ribič, zelo simpatična ženska. Pa še lepa je.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Avg. 2013 17:28

floribunda napisal/-a:u ja, svetlano bi tudi js spoznala, ker je res umetnica prve klase. na njenem področju ji še dolgo ne b mogel noben parirat.

Jaz bi tudi šla na kavo z njo. Enkrat samkrat sem jo videla v živo, sedela sem ji ravno nasproti na nekem literarnem večeru in sem bila še dneve navdušena nad njeno energijo in neko milino. Poleg tega seveda, da je po mojem mnenju ena izmed redkih slovenskih avtoric, ki so povsem gladko dokazale, da ne drži, da ženske v slovenskih literarnih krogih niso cenjene. Očitno je potrebno samo dovolj talenta.

Sicer pa občudujem Vaneso Matajc, ona mi je definitivno velik vzor. Ona in Eva Dolar Bahovec. (Ampak obe nekako ''poznam'', mogoče ne šteje najbolj.) Eh ... se spomnim samo takih, ki jih poznam ... najbrž zato, ker mi zunanji videz navadno ni dovolj, da bi mi nekdo postal res všeč.

Sem preverila, kdo je Savina, ki jo omenja štručka, pa mislim, da imam eno takšno, ki bi jo zelo občudovala tudi v sorodstvu. :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]