Uspešne slovenske ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz bi pa želela spoznati Vesno Milek. Mi (iz medijev) deluje taka skulirana ženska, pa njene knjige so mi všeč.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:13, skupaj popravljeno 1 krat.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Vlasto Nussdorfer. Ker je carica 

Live. Love. Surf.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Hm...odvisno iz katerega biznisa vzameš te ženske.
Dr. Vesna Vuk Godina mi je prva padla na pamet, ker je carica, njene ideje in razmišljanja so mi blizu.
Iz sveta športa itak Mazetova. Pa naj bo, po nekaterih mnenjih sodeč, še tako grozna oseba je neverjetno uspešna smučarka, ki je šport izkoristila še v druge namene, v katerih je uspešna.
Pa Katarina Čas mi je padla na pamet. Sicer se na igralstvo ne spoznam, ampak nekaj že more met v sebi, če ji je uspelo prit do Hollywooda. Pa še huda, simpatična in topla oseba mi deluje.
Pa Anita Ogulin, vodja projetka Botrstvo iz ZPM. Super ženska.
Pa na lagerju imam še nekaj ljudi iz moje stroke, znanstvenice v naravoslovju. Pa kakšna svetovna popotnica mogoče (samo se ne spomnim zdaj nobene). Mah ja, blizu so mi ženske, ki premikajo meje, nakaterem koli področju že!
Dr. Vesna Vuk Godina mi je prva padla na pamet, ker je carica, njene ideje in razmišljanja so mi blizu.
Iz sveta športa itak Mazetova. Pa naj bo, po nekaterih mnenjih sodeč, še tako grozna oseba je neverjetno uspešna smučarka, ki je šport izkoristila še v druge namene, v katerih je uspešna.
Pa Katarina Čas mi je padla na pamet. Sicer se na igralstvo ne spoznam, ampak nekaj že more met v sebi, če ji je uspelo prit do Hollywooda. Pa še huda, simpatična in topla oseba mi deluje.
Pa Anita Ogulin, vodja projetka Botrstvo iz ZPM. Super ženska.
Pa na lagerju imam še nekaj ljudi iz moje stroke, znanstvenice v naravoslovju. Pa kakšna svetovna popotnica mogoče (samo se ne spomnim zdaj nobene). Mah ja, blizu so mi ženske, ki premikajo meje, nakaterem koli področju že!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
u ja, svetlano bi tudi js spoznala, ker je res umetnica prve klase. na njenem področju ji še dolgo ne b mogel noben parirat.
zadnjič sem našla svoje otroške kasete. sama je narisala naslovnico, zapela, zaigrala (igra ogromn enih inštrumentov), da o besedilih, ki so nekaj najbolj duhovitega in pronicljivega sploh, niti ne začenjam.
zadnjič sem našla svoje otroške kasete. sama je narisala naslovnico, zapela, zaigrala (igra ogromn enih inštrumentov), da o besedilih, ki so nekaj najbolj duhovitega in pronicljivega sploh, niti ne začenjam.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
floribunda napisal/-a:u ja, svetlano bi tudi js spoznala, ker je res umetnica prve klase. na njenem področju ji še dolgo ne b mogel noben parirat.
Jaz bi tudi šla na kavo z njo. Enkrat samkrat sem jo videla v živo, sedela sem ji ravno nasproti na nekem literarnem večeru in sem bila še dneve navdušena nad njeno energijo in neko milino. Poleg tega seveda, da je po mojem mnenju ena izmed redkih slovenskih avtoric, ki so povsem gladko dokazale, da ne drži, da ženske v slovenskih literarnih krogih niso cenjene. Očitno je potrebno samo dovolj talenta.
Sicer pa občudujem Vaneso Matajc, ona mi je definitivno velik vzor. Ona in Eva Dolar Bahovec. (Ampak obe nekako ''poznam'', mogoče ne šteje najbolj.) Eh ... se spomnim samo takih, ki jih poznam ... najbrž zato, ker mi zunanji videz navadno ni dovolj, da bi mi nekdo postal res všeč.
Sem preverila, kdo je Savina, ki jo omenja štručka, pa mislim, da imam eno takšno, ki bi jo zelo občudovala tudi v sorodstvu.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]