Uspešne slovenske ženske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Anjeske napisal/-a:Joj, prosim, ne s takimi primeri. Po 2. sv. v. si je lahko vsak, ki je seveda imel motivacijo za to, postavil svojo lastno hišo. Vsak!! Ne primerjaj tedanjih razmer z današnjimi.
In ja, milijon otrok tud ne bo rešilo nobene krize, ker kot že omenjeno, folk ne more naraščat do onemoglosti. Bogi naš planetek. Mislim, da bi bil majcen korak k uspešnosti že ta, da bi vse, ki pašejo v penzijo tja tud spravl, ne pa da vztrajajo na položajih še par let.
Pa da grem nazaj na temo. Uspešna ženska? Zame je uspešna vsaka, ki doseže v življenju cilje, ki si jih je sama zadala. Zarad mene je to lahko uspešna kariera al pa lepo vzgojeni otroci in napedenan vrt.
No, hotel sem povedati, kam so prisšli ljudje iz vagona. Z današnjimi razmerami pa ne primerjam, saj ljudje več ne živjo v vagonih, kajne?
No, tudi nekoč si ni čisto vsak lahko postavil hiše, to je mit, ki ne drži. Pa, pa okej, pustimo preteklost.
Bolj me preseneča dejstvo, kako nekatere povsem padejo ven, ko omenim, da je uspešna ženska lahko tudi uspešna gospodinja in mati. In šokiran sem, ko vodim, kao nekatere ženske odrekajo revnim pravico do otrok. Vesel sem, da še kdo poleg mene dopušča možnost, da je ženska lahko uspešna pač na različnih področjih, tako kot si ti dejala - da doseže cilje, ki si jih je zadala.
-
emanuela napisal/-a:A ker je brez otrok in ima rada mačke si kar vzameš pravico, da rečeš da se onegavi z njimi? Resno?
Dečki, malo se vzemite v roke, ker kolikor gledam zadnje čase, je na forumu sam ološ od vas![]()
Se pa strinjam z Anjeske z opisom uspešne ženske.
Bi jaz kaj napisal o omenjeni, pa se mi zdi neprimerno za forum, kjer je glavna okupacija večine uporabnic ugotavljanje ali je boljši puder v tekoči ali v obliki prahu.
na tvojo srečo je svet poln idealnih neološ moških, ne vem, zakaj bi se obremenjevala z nekaj 'ološarji'.

- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
še druge dohodke, od katerih veselo plačujem davke, nekaj zadev pa sem skenslal, ker so tako obdavčene, da ti na koncu ob velikem vložku po plačilu dajatev ostane 'drobiž'.
[/quote]
Isto se meni dogaja, pri eni dodatni dejavnosti, sem zaradi novih močno povečanih Bratuškovinih davkih, že v minusu. Ker so tudi izplčila z zamudo, razmišljam, da bom prenehal. Sit sem podpiranja lenuhov.
[/quote]
Isto se meni dogaja, pri eni dodatni dejavnosti, sem zaradi novih močno povečanih Bratuškovinih davkih, že v minusu. Ker so tudi izplčila z zamudo, razmišljam, da bom prenehal. Sit sem podpiranja lenuhov.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Picatinny napisal/-a:Bi jaz kaj napisal o omenjeni, pa se mi zdi neprimerno za forum, kjer je glavna okupacija večine uporabnic ugotavljanje ali je boljši puder v tekoči ali v obliki prahu.
Pojma nimaš, kako pomembno je to za nas ženske, ki ne delamo ničesar drugega, kot da se mažemo cele dni. Veš, mineralnega pudra pozimi ni najbolj pametno uporabljati, je tu problem suhe kože,pojavijo se lahko luskice, suh zrak je problem, medtem ko nam enim tekoči puder dela težave zaradi komedogenih sestavin.
Da pa se ne hecam več- zakaj točno si ti na tem forumu? Ženske so tako vse študentke, ki nimajo pojma o življenju. Ali si prišel, da razsvetliš populacijo roza foruma s svojo pojavo in nezmotljivim pisanjem? Bi ti jaz že dala svojo stopnjo uporabnika...
The world is as you are.
-
Glede na to, kakšni so problemi že samo s pudrom, sem vesel, da nisem cosmo bejba. Vseeno pa menim, da svetlana in njene zgode ne sodijo semkaj, pa upam, da te nisem užalil.
Jaz sem itak baje alter nick od nekega CP, a ne veš tega?
Menda pa ni nič narobe s tem, če osebam, ki najbrž na življenje in otroke gledajo skozi ekonomsko prizmo, predočiš, da tudi s tega gledišča ne bodo nič prikrajšane, če bodo nekoč morda 'subvencionirale' tuje otroke.
Tisto s stopnjo pa upam, da je šala (če je, je zabavna), do sedaj nisem imel vtisa, da si plitka oseba.
Jaz sem itak baje alter nick od nekega CP, a ne veš tega?
Menda pa ni nič narobe s tem, če osebam, ki najbrž na življenje in otroke gledajo skozi ekonomsko prizmo, predočiš, da tudi s tega gledišča ne bodo nič prikrajšane, če bodo nekoč morda 'subvencionirale' tuje otroke.
Tisto s stopnjo pa upam, da je šala (če je, je zabavna), do sedaj nisem imel vtisa, da si plitka oseba.

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Picatinny napisal/-a:Bolj me preseneča dejstvo, kako nekatere povsem padejo ven, ko omenim, da je uspešna ženska lahko tudi uspešna gospodinja in mati.
ti si napisal, da je zate uspešna ženska tista, ki je na dve leti pripravljena rodit otroka. to ni mati, to je fabrka za froce.
- floribunda
- Cosmopsiho
zakaj enačiš dobro in uspešno mati z materjo z 10+ froci?
zakaj ne more met dobra mati in gospodinja samo enega froca, ali dveh?
sicer pa, js uspešno vodim svoje gospodinjstvo, pa še davke plačujem
zakaj ne more met dobra mati in gospodinja samo enega froca, ali dveh?
sicer pa, js uspešno vodim svoje gospodinjstvo, pa še davke plačujem

- floribunda
- Cosmopsiho
rojevanje otrok v intervalih zame ni merilo uspešnosti, tako da mi ni treba delat na tem.
nika zupanc je še ena v vrsti uspešnih žensk/ dizajnerk, ki ji je uspel preboj v tujino, med tavelike fante.
nika zupanc je še ena v vrsti uspešnih žensk/ dizajnerk, ki ji je uspel preboj v tujino, med tavelike fante.
- floribunda
- Cosmopsiho
no, pa se končno strinjamo!
debata o frocih se lahko mirno nadaljuje v eni izmed obstoječih tem:
koliko otrok si želite/imate?
imeti otroka nekoč in danes
kdaj imeti otroka
ustvarjanje družine
želja po naraščaju
(vidiš, če malo pobrskaš po forumu, le niso samo pudri in maskare, samo malo več je treba po ostalih podforumih gledat)
tu pa pustimo prostor slovenskim ženskam, ki so za naše pojme uspešne.
debata o frocih se lahko mirno nadaljuje v eni izmed obstoječih tem:
koliko otrok si želite/imate?
imeti otroka nekoč in danes
kdaj imeti otroka
ustvarjanje družine
želja po naraščaju
(vidiš, če malo pobrskaš po forumu, le niso samo pudri in maskare, samo malo več je treba po ostalih podforumih gledat)
tu pa pustimo prostor slovenskim ženskam, ki so za naše pojme uspešne.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Alma Karlin, ker si je upala živeti za tisti čas precej nekonvencionalno življenje; pa še moja someščanka je 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]