Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
tiasha napisal/-a:SIEENA napisal/-a:No sej jst mam za ruščino še ful časa tko k ti Tiasha, mogoče bom pa res kej poskusla!
Ja sej tut jst ...
sej ni tok težka, sam pač mal bol mehk jezik je...pa če znaš srbo-hrvašk si na pol poti k znanju ruščine...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
kathy napisal/-a:tiasha napisal/-a:SIEENA napisal/-a:No sej jst mam za ruščino še ful časa tko k ti Tiasha, mogoče bom pa res kej poskusla!
Ja sej tut jst ...
sej ni tok težka, sam pač mal bol mehk jezik je...pa če znaš srbo-hrvašk si na pol poti k znanju ruščine...
Ja ja sej men je fullll tak mehek jezik in konc hud za poslušat, sam ko me je na začetku k sm se začela učit kr stisnl, k je ženska samo rusko govorila in niti besedice slovensko ... tko da sm na žalost obupala ... se pa učim srbo-hrvaško, tko da mogoče k se to mal bol naučim ... pa probam še enkrat z ruščino ... k si res želim, da bi znala ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
limonca napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:znam arabsko,
enta ražul žamil nč za bat, sj sam 2 stavka znam no drugi stavek je pa tale: ašrebu finžen kahua
in kaj naj bi to pomenil, prevod prosim.
'enta ražul žamil' pomeni 'ti si lep moški' zelo uporabno
'ašrebu finžen kahua' pa pomeni 'pijem skodelico kave'
HASTA LUEGO
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
tiasha napisal/-a:kathy napisal/-a:tiasha napisal/-a:SIEENA napisal/-a:No sej jst mam za ruščino še ful časa tko k ti Tiasha, mogoče bom pa res kej poskusla!
Ja sej tut jst ...
Ja ja sej men je fullll tak mehek jezik in konc hud za poslušat, sam ko me je na začetku k sm se začela učit kr stisnl, k je ženska samo rusko govorila in niti besedice slovensko ... tko da sm na žalost obupala ... se pa učim srbo-hrvaško, tko da mogoče k se to mal bol naučim ... pa probam še enkrat z ruščino ... k si res želim, da bi znala ...
Če boš rabla pomoč, ti sam povej
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
jz govorim angleško dost dobr (se mi zdi da še bolš kot slovensko ), hrvaško pa nemško pa mal slabše.
rada bi znala francosko, ker mi je noroo lep jezik, pa italijansko pa tud špansko mam velike ambicije sam ... sj sm še mlada
rada bi znala francosko, ker mi je noroo lep jezik, pa italijansko pa tud špansko mam velike ambicije sam ... sj sm še mlada
to infinity and beyond!
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Angleščina, francoščina pa nemščino se zdej že 2 leti učim sam je še bolj boga...No, osnovne stvari bi že šle. Drgač me pa tut latinščina ful mika tak da če bo kdaj mal več časa...Z veseljem Aja pa glede francoščine bi vam sam rada povedla da ni tak težka k pravjo da je. Pač se jo morš učit, tak ko vsak drug predmet al pa jezik. Pa tut francoski R se hitr naučiš
*lp*
*lp*
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Jst pa špreham angleško,nemško,hrvaško,špansko in švedsko.Mam se pa še načrt naučit francosko,rusko in nizozemsko.Ful se z veseljem učim tko da vsako leto neki novga sprobam pol grem pa tja na počitnce več znaš,več veljaš pravjo
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
aktivno znam nemščino pa angleščino pa itak slovenščino
pol bi se znala tut kej v hrvaščin zment sicer v bolj polomljeni sam znala bi se
kej italjanščine pa španščine bi tut še zastopla, sam povedala bi bolj malo
ful rada bi se pa francosk naučila pa kako ruščino tut
pol bi se znala tut kej v hrvaščin zment sicer v bolj polomljeni sam znala bi se
kej italjanščine pa španščine bi tut še zastopla, sam povedala bi bolj malo
ful rada bi se pa francosk naučila pa kako ruščino tut
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani