Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jz pa govorim angleško kr uredu, špansko razumem in tud govorim, nemško pa že tko-tko ... pol seveda tud hrvaško, pa mal razumem italijansko... Sicer pa glede na to, da sm šele v srednji šoli, mam še čas, da to izpopolnim, ker upam, da bom šla študerat angleščino .. če pa ne tega, pa slovenščino (tiasha me je čist navdušla )
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
smotkA napisal/-a:Jz pa govorim angleško kr uredu, špansko razumem in tud govorim, nemško pa že tko-tko ... pol seveda tud hrvaško, pa mal razumem italijansko... Sicer pa glede na to, da sm šele v srednji šoli, mam še čas, da to izpopolnim, ker upam, da bom šla študerat angleščino .. če pa ne tega, pa slovenščino (tiasha me je čist navdušla )
heheh ... no vsaj nekoga ... Lepo lepo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
smotkA napisal/-a:Sicer pa glede na to, da sm šele v srednji šoli, mam še čas, da to izpopolnim, ker upam, da bom šla študerat angleščino .. če pa ne tega, pa slovenščino (tiasha me je čist navdušla )
smotkA ti si pa čisto ista, kot ena kolegica...Ona tudi podobno razmišlja o nadaljnem študiju. Mislim, da bo izbrala kar oboje, Ang z Slo
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
Obvladam rusko,
zlo dobr govorim angleško in nemško, ter vse jezike bivše Jugoslavije(hrvaško, srbsko, bosansko,...)
malo slabše pa znam italijanko in špansko
Bi se pa ful šla učit arabščine in kitajščine, ker se mi zdi da bi mi ta z lahkoto laufala, ker je tok mehk jezik kot ruščina
Ne maram pa madžarščine
zlo dobr govorim angleško in nemško, ter vse jezike bivše Jugoslavije(hrvaško, srbsko, bosansko,...)
malo slabše pa znam italijanko in špansko
Bi se pa ful šla učit arabščine in kitajščine, ker se mi zdi da bi mi ta z lahkoto laufala, ker je tok mehk jezik kot ruščina
Ne maram pa madžarščine
- BeA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jeziki so mi od nekdaj kr ležali...in stanje je zdj tako: tekoče znam angleško (sm že pr 3 hodla v nek tečaj, pa pol šola pa srednja šola pa potovanja) in nemško in francosko (mama je Nizozemka, nikol ni znala kaj prida slovensko...torej naju je z bratom naučila francosko pa tud neki nemško, ko je pa šla sva hodla pe še v razne tečaje). Zdj počasi postaja tud moja švedščina že skor hmmm...no ja človeška, po 5 letih mislim da bi se kr dobr znajdla sama gor. Drgač pa...me je kr mal sram, ampak ne znam hrvaško, praktično nič od nič, čeprav so naši sosedje aja pa kr dost znam tud italijansko, pa mal tolčem tisto pristno nizozemščino...pol se pa pr men z jeziki tud že konča...
Morm pa priznat da se mi zlo dopade, da nekateri od vas obvladajo tok jezikov in po vrhu vsega take zanimive jezike (padla mi je v oči arabščina in indiščina)...res impresivno, keep up the good work!
LP
Morm pa priznat da se mi zlo dopade, da nekateri od vas obvladajo tok jezikov in po vrhu vsega take zanimive jezike (padla mi je v oči arabščina in indiščina)...res impresivno, keep up the good work!
LP
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
Obvladam angleščino, tko-tko pa še nemščino. Razumem hrvaščino (govorim jo tud, no:P) in španščino. V planu mam še francoščino in nekoč še kei bol nenavadnga- npr. turščino:D
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:znam arabsko,
enta ražul žamil nč za bat, sj sam 2 stavka znam no drugi stavek je pa tale: ašrebu finžen kahua
HASTA LUEGO
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Jaz pa najbolj obvladam nemško in sm totalni frik na nemščino. Govorim pa tudi angleško, italjansko sedaj se pa učim še poljščino, ker grem poleti na koncert od u2 in morem znat kej povedat tam
Aja, hrvaško pa nočem govoriti in nočem razumeti
Aja, hrvaško pa nočem govoriti in nočem razumeti
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov