Tuji jeziki

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 31. Mar. 2005 6:41

znam anglescino odlicno, ker jo studiram :lol: , nemscino tko-tko, ceprav sem se jo ucila 5 let, sam mi je zoprn jezik, pol pa se hrvasko oz.srbo-hrvasko, obozujem pa francoscino, in se jo zdej ucim (imamo lektorat), samo bom sla vseeno na en tecaj jeseni.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 31. Mar. 2005 6:45

Angleščino obvladam, nemščino pa...hm...po petih letih nemščine mi še zaj ni nič jasno :oops:
Ja, pa hrvaški, španski pa nekaj za silo razumem.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 31. Mar. 2005 7:58

Angleščino bi naj vedela, ker se jo učim že od 4.razreda :D, nemščino za silo; razumem več, kot pa vem povedati, obvladam hrvaščino (no, ja :D), pa itak, da razumem kaj španski že od nadaljevank :), italjanski tudi kaj razumem - rada bi se pa naučila francoščine, samo ste me vsi prestrašili, kako je težka, tako, da dvomim, da bo kaj iz tega .... :D
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a TOMCAT » 31. Mar. 2005 8:36

Jaz govorim angleščino, pa španščino razumem in včasih tudi kaj povem. Drugače pa nemščino sovražim iz dna srca. Sem jo imela 4 leta v srednji šoli , apak nič več ne znam. Bi pa rada se bolje naučila špansko. Valda, da so nadaljevanke krive za to!! :D
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 31. Mar. 2005 11:36

Tekoce govorim samo dva tuja jezika: anglesko in nemsko.
Ucim se francoscine, ki mi je najlepsi jezik.
Hrvasko razumem, ce se potrudim, ampak ponavadi se ne.

Ni mi pa tuja latinscina, saj sem jo morala v teku solanja kar osvojiti.

Ni mi vsec italijanscina, imam pa zeljo znat ruscino. Ceprav ko bom tekoce govorila francosko, bom z znanjem tujih jezikov cisto zadovoljna.
Natty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Natty » 31. Mar. 2005 13:15

Tekoče obvladam angleški in italijanski jezik, drgač pa blj pasivno znam neki grščine pa nemščine. Oba jezika bi se zelo rada boljš naučila, sam kaj ko ne najdem časa... :?
Uporabniški avatar
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bunnyka » 31. Mar. 2005 13:32

Obvladam nemski, angleski, delno tudi spanski jezik, razumem italjanski jezik, zelo mau pa vem tudi francoscine..saj jezike bom itaq sla tud studirat, tko da bi blo mau cudno da nebi nc obvladala oz razumela :)
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 31. Mar. 2005 13:42

Angleščino (smer prevajalstvo) sem študirala, tako da s tem nimam težav. Tekoče govorim tudi nemško (več let učenja in dve teti na Dunaju), znam tudi nekaj italjansko, že nekaj časa pa se učim tudi francosko... :D
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 31. Mar. 2005 13:45

Angleško, Nemško....
Razumem pa še hrvaško (Tudi povedat znam kaj). Vendar jo uporabljam samo med dopustom. Vendar se lahko tudi hrvati malo potrudijo (Pri razumevanju našega jezika), če že slovenci pridemo k njim na dopust in jim prinesemo keš, zakaj bi se morali skozi mi prilagajat. :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 31. Mar. 2005 13:49

anglešk in nemšk kr laufa... s francoščino sem bl na začetku... latinsk sem pa skor že vse pozabla :D
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 31. Mar. 2005 13:51

Joj, sam res use neki obvladate jezike. Jst pa samo Angleščino znam :oops: - niti slučajno ne obvladam, ampak bi jo rada, tako da se bom verjetno tudi kakšnega tečaja udeležila, ko bo čas in denar.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
jess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 11. 2004
Kraj: ljutomer

Neprebrana objavaNapisal/-a jess » 31. Mar. 2005 14:14

Mark napisal/-a:Angleško, Nemško....
Razumem pa še hrvaško (Tudi povedat znam kaj). Vendar jo uporabljam samo med dopustom. Vendar se lahko tudi hrvati malo potrudijo (Pri razumevanju našega jezika), če že slovenci pridemo k njim na dopust in jim prinesemo keš, zakaj bi se morali skozi mi prilagajat. :D

se podpišem :D
I'm a bitch & i got class...mess whit me and i'll kick your ass...so 4 all u people who think u r cool just remember BITCHES RULE:)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 31. Mar. 2005 15:20

TOMCAT napisal/-a:Jaz govorim angleščino, pa španščino razumem in včasih tudi kaj povem. Drugače pa nemščino sovražim iz dna srca. Sem jo imela 4 leta v srednji šoli , apak nič več ne znam. Bi pa rada se bolje naučila špansko. Valda, da so nadaljevanke krive za to!! :D

Neki tazga kot jst ... :wink: Angleščina mi ni problem, španščino sm se učila tko da razumem kr ok pa povedat bi tut kej znala ... :D , nemščino sovražim iz dna srca tut jst (posledica obuopne prfokse), čeprou se pač zmenim osnovne stvari ... hrvaščino in češčino se učim na faksu, tko da hrvaščino že kr obvladam, zdej znam tut mal bolš pisat, češčina pa ... jah no ... tko tko ... :wink: :D

Drugač pa bi fullllll rada znala portugalsko pa italjansko pa tut francoščino ... Uglavnem sm ful navdušena nad jeziki ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 31. Mar. 2005 17:21

*melby* napisal/-a:Joj, sam res use neki obvladate jezike. Jst pa samo Angleščino znam :oops: - niti slučajno ne obvladam, ampak bi jo rada, tako da se bom verjetno tudi kakšnega tečaja udeležila, ko bo čas in denar.

men tut angleščina ne gre :cry: pa mi je skos bl nelagodno, ker vem kako pumembna je!nemščina mi pa za enkrat še kar gre :D
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 31. Mar. 2005 18:21

*melby* napisal/-a:tako da se bom verjetno tudi kakšnega tečaja udeležila, ko bo čas in denar.

verjemi, tečaji tujih jezikov fuuul pomagajo.. js sm šla na Malto in sm poleg znanja angleščine dobila še ful samozavesti.. res priporočam :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov