Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js govorim angleško in nemško, učim se italijansko (ki mi je najljubši jezik), neki znam tud špansko, ful si pa želim nekoč znat francoščino. Sm se sicer ene par let nazaj spravla ne nek tečaj, sam sm mela preveč vseh obveznosti takrat, pa mi časovno ni zneslo, tak da sm kr hitr pustla. Mam pa ful veselje do jezikov in se jih ful rada učim.
Aja, pa čedalje bolj me privlači kitajščina - znam že celo rečt par besednih zvez in dve pismenki napisat, haha.
Aja, pa čedalje bolj me privlači kitajščina - znam že celo rečt par besednih zvez in dve pismenki napisat, haha.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Geja. - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
moj sošolec k se je rodiu v argentini, dve leti živeu v franciji in zdej že pet let v sloveniji govori tekoče: špansko,francosko,slovensko,angleško uči pa se tut nemščino. občudujem ga na vsomoč
sama govorim angleško, nemško seveda hrvaško nekej malega italjanščine učim pa se tut ruščino. želim se naučit vsaj še en jezik in zlo dobr znat ruščino.
sama govorim angleško, nemško seveda hrvaško nekej malega italjanščine učim pa se tut ruščino. želim se naučit vsaj še en jezik in zlo dobr znat ruščino.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
[karamelca] napisal/-a:Jst bom dala tukaj slovenscino pod tuj jezik, ker moj materni jezik je srbohrvascina. Govorim pa se anglesko in nemsko, italijanscino pa sm se ucila 4 leta. Moja velka zelja je, da se enkrat naucim nizozemscine, ampak bomo videli, koliko bo casa za to.
Pa sej če praviš da razumeš nemško, potem avtomatično znaš tudi nizozemsko. Razlika je le v dialektu. Pa mogoče kšna beseda tu pa tam se najde, ki je malo drugačna, ampak v osnovi sta jezika skoraj ista. Jst recimo tud razumem nemško, in posledično nimam nobenih problemov pri razumevanju nizozemščine.
-
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
Tekoče govorim in pišem : angleško in nemško ter francosko in špansko
drugače pa sem se učila 4 leta še latinščino in hrvaščino ter 1 leto praslovanščino...rada pa bi se naučila še ruščino in mogoče italijanščino...ampak ruščina je na prvem mestu..
drugače pa sem se učila 4 leta še latinščino in hrvaščino ter 1 leto praslovanščino...rada pa bi se naučila še ruščino in mogoče italijanščino...ampak ruščina je na prvem mestu..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov