Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
angleško, nemško in italijansko vsakodnevno uporabljam pri poslu, pomeni, da nekaj moram znati, poleg tega še hrvaško in slovensko.
to zadovoljuje moje potrebe in želje, tako da bo pri znanjih teh jezikov tudi ostalo, novih se nimam namena učiti.
aja, 12 let nazaj sem se učil tudi nizozemsko (eno leto), vendar sem zaradi neuporabe ogromno pozabil... bi bilo pa zanimivo znanje osvežiti, ker je simpatičen jezik...
to zadovoljuje moje potrebe in želje, tako da bo pri znanjih teh jezikov tudi ostalo, novih se nimam namena učiti.
aja, 12 let nazaj sem se učil tudi nizozemsko (eno leto), vendar sem zaradi neuporabe ogromno pozabil... bi bilo pa zanimivo znanje osvežiti, ker je simpatičen jezik...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
slovensko odlično, angleško bi mogla mal obnovit, drugač pa tud super, nemško sem mela par let v gimnaziji, samo to je bol tk tk, recimo pasivno. hrvaško pa poskušam zdaj, razumem vse, govorim pa zaenkrat še ne
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
Hed Kandi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
znam angleško, pa francosko še tut kr.. zaradi 4 let latinščine v srednji razumem tut špansko in italijansko..najbolj bi mi pa trenutno koristilo znanje nemščine, ampak mi je bla vedno bolj grd jezik in se ga nikoli nisem mela volje učit
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Katie napisal/-a:-Angleško mislm, da kr obvladam.
-Nemško sm se tri leta učila tko, da za silo v Nemčiji bo.
-Francoščino se pa dve leti učim pa mi ne gre kej preveč.
-Na gimnaziji sm si pa španščino izbrala k jo dost zastopm iz telenovel
hehe sej se jest italjanščino pa španščino tuud sam iz telenovel naučim
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
angleščina, francoščina, nemščina.
rada bi se pa še naučila boljše francosko in pa italijansko.
najbolj mi je všeč angleščina glede nemščine pa: mi je tak trd jezik ja ampak sem se že navadila in mi je všeč. tako ko poslušam rečmo po tv mi ni toliko všeč samo ko pa slišiš nemce v živo tako med seboj govort je pa zanimivo.
rada bi se pa še naučila boljše francosko in pa italijansko.
najbolj mi je všeč angleščina glede nemščine pa: mi je tak trd jezik ja ampak sem se že navadila in mi je všeč. tako ko poslušam rečmo po tv mi ni toliko všeč samo ko pa slišiš nemce v živo tako med seboj govort je pa zanimivo.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
*anabella - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
- Kraj: celje
~NIA~ napisal/-a:moja prjatlca (italjanka) govori: angleško, nemško, francosko, špansko, portugalsko in se uči še arabsko
pa tud slovensko zna par besed/stavkov.. kr nemorm vrjet kok si hitr zapomne.. recimo po 2h letih je še vedn znala ponovit: prosimo zapirajte vrata ko je nekje prebrala pr nas
občudujem ljudi, ki majo tak talent za jezike
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov