Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz pa zdej mal italijanščino ponavljam. V prvem letniku sem kao hodila na uno fakultativno, sam me bl ni blo tam, in se zdej iz teh listov, ki sem jih dobila, pa zapiskov, kar jih mam (svojih+sfotkanih), skušam vsaj mal naučit.
Tok, da si bom lah pijačo naročila, če ne druzga, k bom šla na Sicilijo junija.
Tok, da si bom lah pijačo naročila, če ne druzga, k bom šla na Sicilijo junija.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jst sm full nora na tuje jezike tko, da mi je full hudo se jih učit....aktivno govorim angleško, nemško, italijansko, hrvaško.....nekaj časa sm hodila na tečaj japonščine (jo grem študerat......želja mi je živeti na japonskem ) poleti se grem pa verjetno učit ruščino
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
slovenšina - pasivno nene..hecam se!
nemščina - nemščino sem se učila samo 3 leta pa mi gre res brezhibno!sem ponosna na to, da nemščino res obvladam!
angleščina - tud mi gre. bi se znašla kjer koli!
drugih jezikov pa ne vem ravno aktivno! moja največja želja pa je definitivno, da bi se učila finščine!
nemščina - nemščino sem se učila samo 3 leta pa mi gre res brezhibno!sem ponosna na to, da nemščino res obvladam!
angleščina - tud mi gre. bi se znašla kjer koli!
drugih jezikov pa ne vem ravno aktivno! moja največja želja pa je definitivno, da bi se učila finščine!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
**bonita** - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2006
- Kraj: Kranj
tekoče govorim slovensko, nemško, hrvaško in angleško...ok zastopim in govorim špansko...rada pa bi se naučila še italijanščino
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz mislim, da vsak jezik se najboljše naučiš, če si ga prisiljen govorit in če bereš v tem jeziku...tudi filmi pomagajo...Ne vem pa za noben program, žal. Mogoče obstaja kaj na CDjih, tako kot za ostale jezike...? Poglej v knjižnici ali knjigarni.
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
bom pogledala hvala ti! drgac pa...sj vem da se loh tko naucis s filmi pa to sam ce mas cs, ne mors pa ti pridt u slovenijo ce ne znas jezika in dobit zaposlitve tko da se mors cimprej naucit. to pa lahko sam s ksnim tecajem al pa s knjigo
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Obvladam slovensko, angleško, hrvaško/srbsko, špansko sem se učila sama po učbeniku in tv-ju in mi kar gre, drugače pa bi se rada naučila še francosko, italijansko in portugalsko, nemščine pa nimam preveč rada.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Govorim angleščino, nemščino sicer manj. Učila sem se pa tudi španščino in francoščino - vendar pojma nimam!!! Rada bi znala govorit špansko, francosko ter italijansko.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Aktivno govorim angleško in nemško. Nemško zato, ker sem par let živela v Berlinu in tam hodila v šolo.
Drgač pa dost razumem tud španščino in francoščino.
Drgač pa dost razumem tud španščino in francoščino.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 31. Maj. 2006 23:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov