Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
slovensko (ddd), angleško, srbsko ali hrvaško (znam oboje, tudi razlike med njima), italijansko, špansko, nekaj malega nemščine in kako rusko besedo.
- cukierek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
Govorim angleško in nemško, pa malo poljsko in italijansko (italijansko precej razumem, povedat znam bolj malo ), zdaj pa se učim francoščino, ki mi je noro všeč.
Na mojem listu želja pa sta še švedščina in ruščina.
Ful občudujem ljudi, ki znajo veliko jezikov in tudi sama bi jih rada znala čim več.
Na mojem listu želja pa sta še švedščina in ruščina.
Ful občudujem ljudi, ki znajo veliko jezikov in tudi sama bi jih rada znala čim več.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Govorim angleško, nemško in italijansko, naučiti pa bi se hotela tudi francoščine, ruščine in španščine.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
slovensko, angleško, nemško - tekoče (govorim, berem, pišem )
hrvaško,srbsko, špansko - dosti razumem, nekam malega povem, pišem pa ne ...
norveško- v fazi učenja neki že razumem, bi znala kj povedat pa kej prebrat pa napisat, samo ljudi težko razumem ko tak hitro govorijo
želje pa so še ruščina in mogoooče francoščina, čeprav imam občutek da je zelo težka ...
hrvaško,srbsko, špansko - dosti razumem, nekam malega povem, pišem pa ne ...
norveško- v fazi učenja neki že razumem, bi znala kj povedat pa kej prebrat pa napisat, samo ljudi težko razumem ko tak hitro govorijo
želje pa so še ruščina in mogoooče francoščina, čeprav imam občutek da je zelo težka ...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jaz se lahko pohvalim "le" z angleščino, ki jo res govorim tekoče in tudi vsakodnevno uporabljam pri svojem delu.
Poleg tega sem se učila še nemščino, ostalo mi je toliko, da se komot sporazumevam in tudi v službi se z nemškogovorečimi pogovarjam v nemščini.
Od italijanščine mi ni ostalo nič, razumem pa sodelavke, ki se pogovarjajo s strankami v tem jeziku.
Aja, govorim tud rusko, sem študirala ruščino.
Jeseni bi se pa rada vpisala v kak tečaj francoščine
Poleg tega sem se učila še nemščino, ostalo mi je toliko, da se komot sporazumevam in tudi v službi se z nemškogovorečimi pogovarjam v nemščini.
Od italijanščine mi ni ostalo nič, razumem pa sodelavke, ki se pogovarjajo s strankami v tem jeziku.
Aja, govorim tud rusko, sem študirala ruščino.
Jeseni bi se pa rada vpisala v kak tečaj francoščine
-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Govorim tekoče nemško in angleško, pol še hrvaško, nekaj besedic špansko in to je to...
Bi se pa rada naučila malo boljše špansko pa mogoče rusko.
Bi se pa rada naučila malo boljše špansko pa mogoče rusko.
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Franklin Delano Roosevelt
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js se pa morm spet v jezikovno šolo spravt. Že dve leti nisem in prov pogrešam. Ne vem, pa če naj grem v 4. stopnjo španščine (pol leta vsaka stopnja) ali kak nov jezik
Pa kakšne so te jezikovne šole za študente? Te prov v rožni. Ker sem par kritik slišala, pa raje dam malce več in se dejansko kej naučim.
Pa kakšne so te jezikovne šole za študente? Te prov v rožni. Ker sem par kritik slišala, pa raje dam malce več in se dejansko kej naučim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz hodim v Šolt v rožno dolino in moram zelo pohvalit.
cena je 125€ za 1 stopnjo (2-3 mesece- odvisno od tega koliko ur imaš na teden)
Naša "profesorica" je zelo prijazna, zna učit, poskrbi da vsi vse razumemo, če česa ne razumeš ti komot ostane malj dlje in ti razloži. Res super no.
Tko da zase lahko rečm da sem se v teh 3 mescih kar nekaj naučila (že ko sem prišla sem kar nekaj znala), tisti, ki pa ob začetku res niso imeli pojma o španščini pa so se naučili ogromno.
drugače pa mene mal mika, da bi se poleg španščine učila še švedščio ali japonščino oz kitajščino.
cena je 125€ za 1 stopnjo (2-3 mesece- odvisno od tega koliko ur imaš na teden)
Naša "profesorica" je zelo prijazna, zna učit, poskrbi da vsi vse razumemo, če česa ne razumeš ti komot ostane malj dlje in ti razloži. Res super no.
Tko da zase lahko rečm da sem se v teh 3 mescih kar nekaj naučila (že ko sem prišla sem kar nekaj znala), tisti, ki pa ob začetku res niso imeli pojma o španščini pa so se naučili ogromno.
drugače pa mene mal mika, da bi se poleg španščine učila še švedščio ali japonščino oz kitajščino.
Don't worry, be happy!!
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]