Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
Kate Moss - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2007
*tinčk* napisal/-a:Kate Moss ali je praslovanščina zanimiva?
Hm..odvisno kakšen tip človeka si..men so bile osnove izredno zanimive sploh ker smo mi veliko črpali od tam...je pa pač kot vsak drugi jezik...lahko ti napišem nekaj po praslovansko ( az ovika idom po ponti )
to sem ti sedaj napisala izgovorjavo pomeni pa jaz ovčka hodim po poti
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- koki90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 4. 2007
- Kraj: zasanjana dežela
Sama pa govorim tekoče (razen kdaj pa kdaj mi uteče kakšna beseda) nemščino, angleščino. Malo znam španščine, malo ruščine. Ruščine bi morala malo ponoviti no. Rada pa bi se naučila še italjanščine, madžarščine in portugalščine. Upam de mi uspe dobii naslednje poletje dober tečaj italjanščine;).
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
znam anleško, nemško pa recimo hrvaško. v sredni šoli sm se pa še 3 leta učila latinščino, sam nism kej dost odnesla od tega...
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
znam pisati in tekoče govoriti angleško in špansko, malo manj znam nemško in hrvaško, nekaj bi tudi znala povedati v ukrajinščini ampak malo. sedaj pa se učim portugalsko.
- emmeline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
italijansko,slovensko(seveda),angelško obvladam,špansko,portugalsko še kar razumem(nadaljevanke) in hrvaško tudi razumem
Rada bi se naučila japonsko ker mi je nevem zakaj lep jezik,nemško pa poznam enih par besed ampak mi je vseeno ker mi je grd jezik(kar vem je od filmov na nemških programih),francosko bi tudi rada znala tudi madžarsko.
Rada bi se naučila japonsko ker mi je nevem zakaj lep jezik,nemško pa poznam enih par besed ampak mi je vseeno ker mi je grd jezik(kar vem je od filmov na nemških programih),francosko bi tudi rada znala tudi madžarsko.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst res dobr znam angleščino, tud španščino (itak te telenovele), sicer bi mogla znat tud nemščino k smo jo tolk mel v šoli, pa mi ne gre najbolj. hrvaščine žal ne znam čist nič, italijanščine pa niti nočem znat k mam s temi italijani zlo slabe izkušnje (samo oni oni oni, bog ne daj da ne znaš italijanščine, to pa ja menda vsi znajo in te čudno gledajo ko rečeš da ne znaš)
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Govorim angleško, nemško (mal slabš), špansko in hrvaško.
Rada bi se naučila še rusko.
Rada bi se naučila še rusko.
Prvi neprebran prispevek • 249 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov