Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je bla pa francoscina fuuuul fajn, tut za ucit. Nasledn tedn pa zacnem s spanscino
-
missy L - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2005
- Kraj: ljubljana, črnomelj, london & bruselj
govorim: slovensko, english, francais, espanol, hrvatski više ili manje... po p še mau nizozemsk... rada bi mejbi še rusk pa japonsk, n maram nemščine
..are you-you..
..aware of what we do..
..or just trying to get through?..
..missy L..
..aware of what we do..
..or just trying to get through?..
..missy L..
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
missy L napisal/-a:govorim: slovensko, english, francais, espanol, hrvatski više ili manje... po p še mau nizozemsk... rada bi mejbi še rusk pa japonsk, n maram nemščine
ti si pa res mednaroden človek
u glavnm jst pa edin dost dobr govorim angleščino, mogoč še mal španščine (ja to pa dela gledanje telenovel)
sicer sem se nemščino učila kar nekaj let v osnovni in srednji šoli pa mi ni nč u glav ostal, k mi je ta jezik ful grd, tko preveč trd in oster.u glavnm mi sploh ni všeč
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
jz govorim slovenski (res presenetljivo ), angleško, pa v srednji šoli sem se učila še francoščino, pa španščino znam tko iz telenovel...mam namen titi na tečaj
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
tuji jeziki ...so mi zelo všeč... ja...
obvladam italijanščino in angleščino, znani sta mi nemščina pa hrvaščina,
nekako osnovno se znam tudi v ruščini pogovarjat...
po začetnem tečaju francoščine pa sem pred kratkim vpisala še naslednjo stopnjo... ker jo naravnost O-B-O-Ž-U-J-E-M!!!
sicer pa razmišljam tudi o španščini... mmm...
obvladam italijanščino in angleščino, znani sta mi nemščina pa hrvaščina,
nekako osnovno se znam tudi v ruščini pogovarjat...
po začetnem tečaju francoščine pa sem pred kratkim vpisala še naslednjo stopnjo... ker jo naravnost O-B-O-Ž-U-J-E-M!!!
sicer pa razmišljam tudi o španščini... mmm...
- zmajcica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
špansčino in portugalščino.španščino sm se naučila iz teelnovel k jih gledam že 8 let tko da bi rabla kakšno 3 al pa 4 stopnjo ker do sm obvladam tud iz telenovel se ne morm nč več naučit ker razumem vse.
portugalščino sm se pa tud naučila iz telenovel brazilske gledam šele 2 leti tko da do zdej sm obdelala večinoma osnovne besede in stavke(čeprov komot gledam tud brez podnapisov in večinoma razumem vse,pr člankih pa tud razumem bistvo velik pa mi je tud pomagal da vsakodnevno berem članke drgač mi je pa portugalscina svetovi jezik sm čist obsedena z njim
portugalščino sm se pa tud naučila iz telenovel brazilske gledam šele 2 leti tko da do zdej sm obdelala večinoma osnovne besede in stavke(čeprov komot gledam tud brez podnapisov in večinoma razumem vse,pr člankih pa tud razumem bistvo velik pa mi je tud pomagal da vsakodnevno berem članke drgač mi je pa portugalscina svetovi jezik sm čist obsedena z njim
- legally blonde
- Kofetarica
Sj zato se pa tut rece pasivno al pa aktivno obvladat nek jezik
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Mimi_M napisal/-a:Men s epa zdi razumeti tuji jezik ali pa ga dejansko tudi govoriti čist druga stvar..al pa vsaj jaz dosti več razumem, kot pa bi lahko rekla, da znam tud govorit..
Jst to isto ... recimo, kar se italijanščine tiče, dost razumem (pri branju, pri govorjenju bol tko), da bi pa sama kej znala povedat, pa bol švoh ...
Drugač sm kar se italijanščine tiče čist samouk, kar znam sem se naučila iz televizije. poslušanje muske in mal iz interneta, rada bi se še slovnico, da bi bol aktivno obvladala ...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- zmajcica1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
ma sej tud govort se lohk sam poizkušaš učit.jst sm naprimer španščino sam razumela.nikol jo nism govorila.in k sm se z prvim v španščini prek msnja pogovarjala pojma nism mela.pa ne zato ker nebi znala ampak zato ker nikol nism govorila in se nism spomla besed pa tud nism bla sigurna in sm pol vedno kakšnga sprasvala k je že kleptau.no en dan mi je blo pa dolgčas in ni blo nobenga da bi ga prasala če kej nebi vedla sm se pa sama mogla znajdt in tko se je začel sm si pač pomagala z slovarjem.in zdje po enmu letu res brez problemov kleptam in mi ni treba skor nč razmislat kako bom napisala,odgovorila le redko pogledam v slovar pa še to sam za kakšno besedo.kdaj pa kdaj kej ne znam povedat sam pač najdem druge primerne besede.in tko k z drugim klepetaš se še največ naučiš no vsaj jst sm se tko da lahko rečm:španščino znam,vendar je ne obvladam
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Sj zato se pa tut rece pasivno al pa aktivno obvladat nek jezik
Men je pa to največja možna bedarija. Al jezik znaš, al ga pa ne znaš, ni tle neki pola-pola.
Se kar strinjam.
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- legally blonde
- Kofetarica
sofia83 napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Sj zato se pa tut rece pasivno al pa aktivno obvladat nek jezik
Men je pa to največja možna bedarija. Al jezik znaš, al ga pa ne znaš, ni tle neki pola-pola.
Js pa mislm, da je. Ze sam ce gledam nekaj svojih sosolk iz gimnazije. Sej so use razumele, skp pa niso znale spravt enga stavka brez napake.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov