Tuji jeziki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sam tle use kao govorite full jezikou a tko pol nobena ne zna nč povedat No da se še jz mal pohvalm anglešk govorim aktivno,nemško in italijansko pa bl pasivno tko da to je to
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
*LittleBug* napisal/-a:Sam tle use kao govorite full jezikou a tko pol nobena ne zna nč povedat
Kako to veš? Jz nemorm pomagat če nism skoz v situaciji, da bi govorila tuj jezik. Anglešk govorim ko grem kam ko ne znam njihovega jezika - npr. izmenjava letos na Nizozemsko. Hrvaško govorim kot da sm iz tm, nemšk bi že zlo dobr preživela gor, sam oni bi mogl mal počasnej govort. Špansk pa rusk mam pa tko, da lohka rečem, da ne bi umrla tm od lakote!
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Angleščina je moja velika ljubezen odkar vem zase . Hrana za mojo dušo .
Drgač znam pa neki malga po italijansko povedat (se sama učim).
Rada bi se pa recimo naučila kašnga manj razširjenga jezika...npr.nizozemščine al pa islandščine...Sliši se dobro .
Drgač znam pa neki malga po italijansko povedat (se sama učim).
Rada bi se pa recimo naučila kašnga manj razširjenga jezika...npr.nizozemščine al pa islandščine...Sliši se dobro .
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
mene je pa mal prjel d bi se ruščino učila, sej sm jo mal znala k sm bla mejhna, sam sm vse pozabila...
drgač pa govorim anglešk (čprov ne najbol blesteče), nemščine ne znam prov dost čeprov se jo učim že dve let, pa neki španščine razumem, iz limonad, seveda
drgač pa govorim anglešk (čprov ne najbol blesteče), nemščine ne znam prov dost čeprov se jo učim že dve let, pa neki španščine razumem, iz limonad, seveda
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Leann napisal/-a:Obvladam angleščino, nemščino, španščino, hrvaščino, italijanščino, nekaj madžarščine, učim se pa francoščino in nizozemščino.
Ufff, to je pa ful fajn, js bi tut zaenkat u nulo obvladam anglescino, nemscino sm se ucila u soli 4 leta pa u glaunm bl razumm, povedat bi znala pa sam osnovne stvari (slovnco znam use, kar smo uzel u gimnaziji, sam besedisce mi manka), francoscino sm se pa dost intenzivno letos ucila in bom kr nadaljevala, znam pa tok k nemsk. Letos bom pa se z italijanscino zacela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov