Taxi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BUNKA HRUŠKA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: bt
JA JA Maček zmeri zamjavka ko mu stopiš na rep!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm se tem Metrojem pelala sam 1x, in mam sicer čist dobre izkušnje, sam itak je blo tak, da nism klicala, ampak sm pač ravno bla pri pošti, kjer je zmeri dost taksijev, pa sm zbrala tega, ker sm slišala, da je najbolj poceni. Je bil fajni avto, pa tud šofer čist ok, tak da se nimam kej pritoževat. Mam pa eno slabo izkušnjo s taksiji v Mariboru. Enkrat sma namreč s sestrično šle z vlakom tja, pa sma šle od železniške do Europarka s taksijem. Tam jih je več stalo, pa sma pač šle kr v enga. Sicer se ne spomnim točn kolk nama je računal, ko je že dolg nazaj, sam vem da sma ble čist šokirane - za tako pot, ko ni daleč, pa tok keša! Pa tud če je računal na čas, je blo absolutno preveč, ker smo se ful mal časa vozli, ni blo gužve al pa kej. Zihr naju je fajn najebal. Nazaj sma šle kr peš.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Po več ali manj dobrih izkušnjah z Metrojem sem ga včeraj spet naročila, in sicer na Dolgi most. Do mojega kraja je cene pribl.6-7€, brez kakršnih koli doplačil. No včeraj pa je bilo drugače. Že ko sem se usedla v taxi je bil nesramen in me takoj vprašal če mi je punca na centrali povedala, da je treba doplačati 3€, ker je pač moral prit iz centra do tja. Sem mu povedala da mi ni nič omenila in da mi je zelo čudno, saj do sedaj še nikoli nisem doplačevala pri Metroju(ali katerem drugem). Potem je pa začel kvasit, da so bili to ziher novi, ki nimajo pojma blablabla... . Nato je še punco na centrali vprašal, kolk je za doplačat, pa je rekla 3€(medtem ko mi je on prvič rekel celo 4€).
Na koncu je prišlo normalnih 6€+ 3€ za doplačat. Z Metrojem se ne peljem nikoli nikamor več. Pa ne gre se tu za to doplačilo ampak odnos taksista in ta način, da eden računa to bv doplačilo vsi ostali pa ne . Ga naj po tem vsi računajo ali pa nobeden.
Na koncu je prišlo normalnih 6€+ 3€ za doplačat. Z Metrojem se ne peljem nikoli nikamor več. Pa ne gre se tu za to doplačilo ampak odnos taksista in ta način, da eden računa to bv doplačilo vsi ostali pa ne . Ga naj po tem vsi računajo ali pa nobeden.
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- taxi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2007
- Kraj: LJ
BUNKA HRUŠKA napisal/-a:Prvo en lep dober dan dispečarkam v taksi metro. Vidim da se ljudje zelo pritožujejo nad vašim delom in sicer nad vašim odnosom do dvigovanja telefonov. Jast osebno mislim da je problem v tem da so dispečarke ženskega spola in vedno delata po dve skupaj. Problem nastane v tem da sej veste kakšne so ženske, med sabo si majo ful za povedat, kot naprimer,kakšno maskaro kera uporablja,kakšenga fanta je danes srečala, kako se ji je noht zlomil,kakšne hude čevlje je kupila,blablabla...... Pač nemorte pričakovat da si vzamejo še čas za dvigovanje telefonov. Konec koncev imajo samo dve roki. Bodite malo potrpežlijvi. Probajte večkrat poklicati!
mislm da morš mal začet računat !!!! če ti je dispečerka rekla, da sprejmejo tudi 1300 klicev in več v 8 urah. To pomeni 162,5 klicou na uro ali 2,7 klica na minuto, pa da je treba u osmih urah mogoče tut kej pomalcat pa mogoče it tud lulat!!!!! Ne vem kdaj bi se najdu cajt za debatirat o kakšnih fantih, pa čeulih, nohtih in podobn! Po moje se še počesat nima cajt k gre iz šihta vn med "normalne" scrklane bejbike! Probej doma!?
-
lady30 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
ne morem verjet da vseeno nekdo ceni delo nas dispecerjev ker drugce tako samo pluvajo po nas,ce pa bi te isti razvajenci sedeli z nami v pisarni samo eno noc med vikendom se cel teden nebi spravili iz postelje zaradi glavobola.
Pa hvala na podpori.
Pa hvala na podpori.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sej noben nima nevem kaj proti vam.Ok, da je pri metroju težko dobit zvezo, smo verjetno že vsi vajeni,ampak tukej se gre za taksi in prevoznike.
Barby, nevem od kdaj ej treba doplačevat taksije. Kukr jst vemje še ceneje če ga pokličeš.Vsekakor mu jst nebi plačala tistih evrov.Siocer pa taksijom sploh ne maram.Pokličem če je nuja, enkrat an let, to ej pa to.se mi en da ubadat s primitivci.
Barby, nevem od kdaj ej treba doplačevat taksije. Kukr jst vemje še ceneje če ga pokličeš.Vsekakor mu jst nebi plačala tistih evrov.Siocer pa taksijom sploh ne maram.Pokličem če je nuja, enkrat an let, to ej pa to.se mi en da ubadat s primitivci.
- BUNKA HRUŠKA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: bt
taxi napisal/-a:BUNKA HRUŠKA napisal/-a:Prvo en lep dober dan dispečarkam v taksi metro. Vidim da se ljudje zelo pritožujejo nad vašim delom in sicer nad vašim odnosom do dvigovanja telefonov. Jast osebno mislim da je problem v tem da so dispečarke ženskega spola in vedno delata po dve skupaj. Problem nastane v tem da sej veste kakšne so ženske, med sabo si majo ful za povedat, kot naprimer,kakšno maskaro kera uporablja,kakšenga fanta je danes srečala, kako se ji je noht zlomil,kakšne hude čevlje je kupila,blablabla...... Pač nemorte pričakovat da si vzamejo še čas za dvigovanje telefonov. Konec koncev imajo samo dve roki. Bodite malo potrpežlijvi. Probajte večkrat poklicati!
mislm da morš mal začet računat !!!! če ti je dispečerka rekla, da sprejmejo tudi 1300 klicev in več v 8 urah. To pomeni 162,5 klicou na uro ali 2,7 klica na minuto, pa da je treba u osmih urah mogoče tut kej pomalcat pa mogoče it tud lulat!!!!! Ne vem kdaj bi se najdu cajt za debatirat o kakšnih fantih, pa čeulih, nohtih in podobn! Po moje se še počesat nima cajt k gre iz šihta vn med "normalne" scrklane bejbike! Probej doma!?
Neki dobr se razumeš u št. pozivov. Matematika ti pa lih ne gre. Na minuto po tvoji statistiki sprejme 2,7083333333333... klicev,če že hočeš bit natančen.
-
Mojchy_18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Taxi HVALA res za te besede!!!!!Prvič tkole da nas kdo pohvali,nisem vajena takih besed res hvala!Res se trudmo vi se pa sam pritožujete ...pridte enkrat vi sm delat pa poslušat 200 šoferjov kako se prekrivajo pa 1300 pozivov vsak vikend,uglavnem štala pa mamo sam dve roke,zvoni eetaq skoz tko da...taka je stvar pač
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Mojchy_18 napisal/-a:Taxi HVALA res za te besede!!!!!Prvič tkole da nas kdo pohvali,nisem vajena takih besed res hvala!Res se trudmo vi se pa sam pritožujete ...pridte enkrat vi sm delat pa poslušat 200 šoferjov kako se prekrivajo pa 1300 pozivov vsak vikend,uglavnem štala pa mamo sam dve roke,zvoni eetaq skoz tko da...taka je stvar pač
brez zamere ampak če ste vi tam za dvigovanje telefonov to tud počnite ker je to vaše delo. tud mene kdo nadere kadar sem v službi pa morm sam sprejet pa prenest vi se pa kregate da naj mi to poskusimo pa da vidimo kako bomo zdržal. pardon ampak za dvigovanje telefonov ste vi tam. če pa vam ni všeč pa službo zamenite.
-
lady30 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
afrodita lahko verjames da se dvigujejo telefoni kot za stavo saj so na konec koncev nase place odvisne od vsakega sprejetega in oddanega klica.Vecina nasih strank je resnicno potrpezljivih in ne kritizirajo in se ne zdirajo na nas,tistih nekaj, ki pa pac mislijo da so nas "kupili" s tem da so se potrudili in nas poklicali pa........ Nimam prave besede. Tudi mi smo samo ljudje in vecina nas delamo z veseljem in korektno. Nihce od nas pa mislim da tudi ti si pa ne dovoli da te tretirajo kot tretjerazredno bitje zato ker si itak samo dispecer. Cakamo pa itak vsepovsod in mocno dvomim da se tako obnasamo za okencem ali pa za blagajno kot se nekateri obnasajo pa telefonu.
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
...
Zadnjič spremenil super_shine, dne 13. Nov. 2010 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Vedno kličem samo Metro!
Seveda ne moreš pričakovat da bodo vsi šoferji prijazni kolikor vem jih je zelo veliko cca. 180 ali več?
Zna se zgodit med tednom da čakaš ko ena mula na taxi in potem se en talentirani šofer javi da je blizu in da bo prevzel on pa ima po možnosti še stranko v avtu!
Takega prvo zelo grdo pogledam in na koncu ne pustim nič napitnine!
Seveda ne moreš pričakovat da bodo vsi šoferji prijazni kolikor vem jih je zelo veliko cca. 180 ali več?
Zna se zgodit med tednom da čakaš ko ena mula na taxi in potem se en talentirani šofer javi da je blizu in da bo prevzel on pa ima po možnosti še stranko v avtu!
Takega prvo zelo grdo pogledam in na koncu ne pustim nič napitnine!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
super_shine napisal/-a:moja izkušnja od včeri je pozitivna - naročila sm pred ff, pršou je prej k v 5 minutah, šofer prjazn, pa daleč najcenej do naših rovt
lp
ja kolk si pa daleč iz mesta doma???
kolk si dala??
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Libido. napisal/-a:Hmm ... taxiji ... o tem se da z mano res dolgo debatirat Ne maram taxijev ... Grem pa rajši peš kot s taxijem, pa tudi sredi noči od glavne postaje do Bežigrada .. Nevem ... Mam en tak strah pred taxiji Sploh odkar je mela kolegica probleme z enim taksistom, ko je ni hotel peljat do dijaškega doma, ampak kr nekam okoli
Samo enkrat sm šla s taxijem ... Oz. sem hotela it ... ker sem mela res ful prtljage ... Jst lepo pokličem Metro ... Itak sm rabla 15 minut da sm dobila nekoga na telefon In lepo rečem pred dijaški dom Bežigrad ... Sem čakala pol ure na dežju, taxija od nikoder ... Kličem jst nazaj in mi prekinejo?! Še enkrat kličem, spet prekinejo ... Mislim okej, wtf?! A se tko obnaša do strank?! Al majo pa tolko prometa, da jim je čisto vseeno pol za ene par folka ki jih tko odjebejo ... Seveda sm pol ostala brez prevoza, zamudila avtobus za KP ki sm ga mela že plačanega Tako da, Metro nikoli več! Grem pa rajši peš!
aja evo ... letos se mi je čisto isto zgodilo ... spet ful prtljage - pomojem ene 30kg ... kličem taxi, mi rečejo da pride ... in ne pride čakala sm ga pol ure ... in pol sm mela še 20 minut da pridem na Kongresni na bus (iz Bežigrada) .. šla sm z vso tisto prtljago - potovalka, nahrbtnik, dve torbi, dve velikanski vrečki (ena se mi je še strgala) do postaje za trolo .... pa zunaj je blo tam ene 34° ... sm prišla na postajo pri stadionu, še 10 minut do 3h, trole od nikjer ... in tko sm se tresla od napora in od živcev da sm kr jokala .. folk me je gledal, sm hotla kr koga napizdit kaj tko buli ... pol na srečo sm prišla pravočasno na bus, ampak zadnji trenutek ...
tko da zdej res - TAXI METRO - NIKOLI, NIKOLI VEČ!!!!
Let's swim to the moon .....
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Jst se furam z taxijm usak vikend skor, z Euro taxi in padajo same pohvale od njih. Taxisti so zakon, malo popustou in tko.
Je pa useeno drago. . sm dala samo jst osebno taxijm enih 150€ zaslužka, brez pretiravanja.
prejšni tedn smo šli celo do Izole z nim .--> 100€
Je pa useeno drago. . sm dala samo jst osebno taxijm enih 150€ zaslužka, brez pretiravanja.
prejšni tedn smo šli celo do Izole z nim .--> 100€
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov