Taxi

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 31. Jul. 2007 9:43

jaz poznam samo taxi metro, sem se 2x peljala in je blo ok. Prisel je res hitro-5min., peljala sem se od krizank pa do siske in je blo okol 2-3 eur.
A ma se kdo kaksno cifo od drugih taxijev?
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 31. Jul. 2007 16:57

jaz sem se enkrat peljala z metro taksijem. to je bil pa višek. pobral me je pri kliničnem centru in me peljal do medvod. in mi zaračunal bivših 7900 sit. pa to ni normalno. od medvod do ljubljane spet ni taka razlika. raje se peljem z busom :roll: mela sem pa tudi prijetno izkušnjo. sicer ne vem katera taksi služba je bila. pobral me je pred mojim blokom in me peljal do poliklinike. blo je mrzlo kot v rogu. lepo gretje pa še poceni je bilo :D :D
Uporabniški avatar
lady30
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lady30 » 05. Avg. 2007 20:41

Afrodita ne bom trdila da ni bil metro ampak bi upala stavt da te je nekdo lepo nalagal.Velikokrat se zgodi da se stranka sploh ne vsede v klican taksi ali pa sofer trdi da je bil poslan pa ni pravi.Stranka bi morala vedeti da v trenutku ko se vsede v avto sprejme cenik oz.ceno, taksimeter pa je tisti ki je pove koncni znesek prevoza. Tudi v tgovini najprej preverimo ceno in se sele potem odlocimo za nakup.
Verjemem pa da se tudi znotraj podjetja dogajajo krsitve,vendar brez prijave ne moremo ukrepati.
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 06. Avg. 2007 2:07

Se strinjam z Lady30 :P...prvo preverite kam ste se usedli pa tko,ker je pol lahko kar šokantno k vidiš končno ceno in takrat je že prepozno!Velikokrat kličejo stranke k nam in nas naderajo kako to smo kar naenkrat tok dragi in na koncu ugotovijo da se sploh niso vozili z nami itd.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Avg. 2007 12:59

Hmm ... taxiji ... o tem se da z mano res dolgo debatirat :D Ne maram taxijev ... Grem pa rajši peš kot s taxijem, pa tudi sredi noči od glavne postaje do Bežigrada .. Nevem ... Mam en tak strah pred taxiji :oops: Sploh odkar je mela kolegica probleme z enim taksistom, ko je ni hotel peljat do dijaškega doma, ampak kr nekam okoli :roll:
Samo enkrat sm šla s taxijem ... Oz. sem hotela it ... ker sem mela res ful prtljage ... Jst lepo pokličem Metro ... Itak sm rabla 15 minut da sm dobila nekoga na telefon :roll: In lepo rečem pred dijaški dom Bežigrad ... Sem čakala pol ure na dežju, taxija od nikoder ... Kličem jst nazaj in mi prekinejo?! Še enkrat kličem, spet prekinejo ... Mislim okej, wtf?! A se tko obnaša do strank?! :roll: Al majo pa tolko prometa, da jim je čisto vseeno pol za ene par folka ki jih tko odjebejo ... Seveda sm pol ostala brez prevoza, zamudila avtobus za KP ki sm ga mela že plačanega :roll: Tako da, Metro nikoli več! Grem pa rajši peš! :evil:
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 06. Avg. 2007 14:49

lady30 napisal/-a:Afrodita ne bom trdila da ni bil metro ampak bi upala stavt da te je nekdo lepo nalagal.Velikokrat se zgodi da se stranka sploh ne vsede v klican taksi ali pa sofer trdi da je bil poslan pa ni pravi.Stranka bi morala vedeti da v trenutku ko se vsede v avto sprejme cenik oz.ceno, taksimeter pa je tisti ki je pove koncni znesek prevoza. Tudi v tgovini najprej preverimo ceno in se sele potem odlocimo za nakup.
Verjemem pa da se tudi znotraj podjetja dogajajo krsitve,vendar brez prijave ne moremo ukrepati.

če bi stavila bi ti lepo izgubila. prepričala sem se da je pravi taksi, saj tudi jaz vem da nekateri posegajo in pride npr. konkurenca po stranko. in tudi če sprejmem cenik. a to pomeni da bo meni nekdo zaračunu 7.900 bivših sit. in tisti taksimeter vsaj po mojem mnenju ni bil vredu. lepo te prosim. najprej jurja pa dva pa tri. ko smo stali na semaforju je s 500 sit poskočilo na 1000 sit. pa to res ne more bit normalno. hvala bogu imamo družinskega prijatelja ki ima svojo taksi službo in se lahko peljem zastonj s taksiji. :D sicer pa sedaj raje pokličem prjatlco in pride ona pome kot pa da bi se s taksiji pelala
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 07. Avg. 2007 22:07

vidim da se vsi neki pritožujemo čez metro :D pol more res neki bit na tem da niso vredu :roll:
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 09. Avg. 2007 5:26

Ja očitno je res tako :(...men je full žal,ker se to dogaja,naj bi veljali za najcenejši taxi in vse sam...nvem no,bom probala tole mal šefu oment:P!Pa hvala za vse odgovore itd :D :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 09. Avg. 2007 13:44

Ja js delam trenutno u turizmu (sem na recepciji kot poletno delo) in kličemo enga taxsista za goste.
Sicer je dost prjazn, ampak ma ful nabite cene, je pa tko da kadarkol ga pokličemo zmer nm prnese kšn evro al pa dva :)
Znajde se človk..... ve da ga bomo večkrat poklical ane :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 10. Avg. 2007 2:24

pošteno kiny :razz:
BUNKA HRUŠKA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: bt

Neprebrana objavaNapisal/-a BUNKA HRUŠKA » 29. Avg. 2007 18:10

Prvo en lep dober dan dispečarkam v taksi metro. Vidim da se ljudje zelo pritožujejo nad vašim delom in sicer nad vašim odnosom do dvigovanja telefonov. Jast osebno mislim da je problem v tem da so dispečarke ženskega spola in vedno delata po dve skupaj. Problem nastane v tem da sej veste kakšne so ženske, med sabo si majo ful za povedat, kot naprimer,kakšno maskaro kera uporablja,kakšenga fanta je danes srečala, kako se ji je noht zlomil,kakšne hude čevlje je kupila,blablabla...... Pač nemorte pričakovat da si vzamejo še čas za dvigovanje telefonov. Konec koncev imajo samo dve roki. Bodite malo potrpežlijvi. Probajte večkrat poklicati!
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 29. Avg. 2007 20:25

Porka duš, v soboto sem skoraj ponorela! :roll: Klicala sem 40 min. izmenično Laguno in Metro-ali je bila linija zasedena, ali sem bla "na čakanju" ali pa me je preprosto ven metalo :evil: . In ko končno dobim Metro mi tista reče, ja čez pet minut. Ker ga ni bilo 10 sem lepo šla na bus, ker je slučajno prišel :D .
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Avg. 2007 23:36

BUNKA HRUŠKA napisal/-a:Prvo en lep dober dan dispečarkam v taksi metro. Vidim da se ljudje zelo pritožujejo nad vašim delom in sicer nad vašim odnosom do dvigovanja telefonov. Jast osebno mislim da je problem v tem da so dispečarke ženskega spola in vedno delata po dve skupaj. Problem nastane v tem da sej veste kakšne so ženske, med sabo si majo ful za povedat, kot naprimer,kakšno maskaro kera uporablja,kakšenga fanta je danes srečala, kako se ji je noht zlomil,kakšne hude čevlje je kupila,blablabla...... Pač nemorte pričakovat da si vzamejo še čas za dvigovanje telefonov. Konec koncev imajo samo dve roki. Bodite malo potrpežlijvi. Probajte večkrat poklicati!

in ker se more ona o maskarah pogovarjat morm jst čakat pol ure na telefonu in stopetdesetkrat klicart da bo gospodična stegnla roko in prijela telefon ? :roll: OMG, tole je pa vsekakor daleč od dobrega in korektnega dela.Madona, jst ko sem službi sem v službi in DELAM.se ne pogovarjam o maskarah da more potem folk šest ur čakat na liniji.mislm tole je pa največja napisana bedarija v tem stoletju!samo sram naj je take ki to počnejo!

lady30..seveda da se dogajajo kršitve in to povsod.kakor v Metro taksiju, intercytiju, rumenem taksiju..skratka povsod!kokrat so taksisti (tud pri metroju) na taksimetru že mel naštiman znesek in so hotl kar spelat in štet nam ta znesek. :roll: ma te taksisti so vs en crap!jst mam našga stalnega od rumenega taksija in sm zlo zadovoljna.druzga pa nobenga ne pokličem, grem rajš peš, glede na to kaj se vse dogaja.
in glede na to da sem delala v baru pod uro na glani postaji, dobro vem kako se vaši velecenjeni taksisiti nacejajo z alkoholom-ponavadi kakšno žganje in te zadeve.potem gre pa tak pelat?!!groza od groze!
in žalostno je to, da podjetja še pustijo da tak folk pelje in dela za njih!mislm, da ne morte enih pravil ornk uvest, rajš zaprite firmo!
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 30. Avg. 2007 14:51

Poison Girl napisal/-a:Porka duš, v soboto sem skoraj ponorela! :roll: Klicala sem 40 min. izmenično Laguno in Metro-ali je bila linija zasedena, ali sem bla "na čakanju" ali pa me je preprosto ven metalo :evil: . In ko končno dobim Metro mi tista reče, ja čez pet minut. Ker ga ni bilo 10 sem lepo šla na bus, ker je slučajno prišel :D .

Jaz tud aaaa :evil: :evil: Pol me je pa en tretji pobral, pa še 1x več računal kot Metro :roll: .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 31. Avg. 2007 1:22

Ne bomo je zaprl!!!!In ti HRUŠKA PAZI SE ME :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov