Taxi

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 26. Jun. 2007 22:26

Hm, malo čez dve oz. pol treh, veš da nisem bila pozorna na uro. (za nazaj je bil pa en ful prijazen)

se mi dogaja, da zadnje čase kar veliko zapravim za taksi :D .
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 26. Jun. 2007 22:33

vedno kličem taxi rondo, ker mi gre metro tok na žiuce da mi kr bl ne more it. nimajo taxija za šest ldi pa če se na glavo postaujo. pol dobim taxi od ronde za osm. djte no.
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Jun. 2007 22:33

mojchy, o šele kako se take zadeve tudi pri vas dogajajo...prej sem se skos vozila z metrojem in nemalokrat se je zgodilo, da iz prejšnje vožnje ni izključil taksi metra oziroma ga je prižgal še preden smo se notr vsedli, tako da smo ga mogl glasno opozorit..pa ni to sam pri metroju, to vsi delajo :roll: pa nikol nimajo drobiža pa morm zmeri jst menat dnar vsepovsod in pol še plačat za tisto pot "izzven moje poti" :roll:
in nevem kako to šteje kilometre pa če stojiš v koloni oziroma na semaforju, kar šteje dnar? :roll: se prav šteje določen čas..ker tud po kilometrih kukr sm gledala ni lih tok kot piše cena ampak se kar mal več nabere... :roll:
ma rajš grem z busom, se mi ne da sploh ukvarjat z nobenimi taksiji.
Uporabniški avatar
Mojchy_18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mojchy_18 » 27. Jun. 2007 0:07

*purple* jah sj vem sam k stojiš na semaforju tud teče čakalna ura tko da zato vrjetn takšna cena,ker velikrat kdo kliče pa vpraša kako to da je nvem enkrat pršlo 2 eura zdj pa 3 eure pa pou...in valda takoj pogledam kok je ura ker je tud od gužve odvisno kaka bo cena itd...Tud prei k še nism delala kle,nism razumela tega,sam zdj pač razumem,tko je povsod pr vseh taksijih nimaš kei!
Geena ja vem ja,smo mel za 6 ljudi taxi itd.sam zdj nekak ni več tega žal!Bom rekla šefu nej jih nabau :P
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 27. Jun. 2007 0:47

Jaz sem v bistvu navajena na Metro (kadar pač uporabim taxi- priznam, da zadnje čase dosti pogosteje kot ponavadi). Cena mi je ugodna, pride tudi sorazmerno kmalu (čeprav nazadnje sva 2x s tipom skor pop...- reče, da bo tam za 5 minut, čakava pa enkrat 20 in drugič 15)... Edino, kar gre meni na živce, je tudi to, da čakaš celo večnost (in še po možnosti pokličeš več kot enkrat), da končno dobiš linijo in lahko dejansko naročiš prevoz...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
petar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2007
Kraj: metropola-LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a petar » 27. Jun. 2007 14:31

mojči, dej kakšne službene mobi številke vaših šoferjev objavi, ker jaz, pa najbrž še kdo v veliki vecini primerov v poznih nocnih urah zaman kličem na 0801190 in 041240200.
going down... into the blue
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 27. Jun. 2007 18:59

Aia pozabla sm se to oment: da taksi ful doug čakas. Ni mi pa tud to všeč (kot je ze nekdo omenil v prejsnm postU)da včasih dobis res ksnga "sumljivca". Pa da ne omenm kaksno relacijo je men naredu.Namesto da bi sla čez ZOO do viča, sva sla vse od siske do mesta in pol vič..da ne omenm kok je bla cena :roll: Ga ne kličm več, in ga tud nikomur ne priporočam.
Aia se to..en mulo k dela pr VS , da ne rečm da sva po enih ovinkih letela skor 200km/h..živi norc.Tko da moje mnenje za ta taksi: KATASTROFA
sIcer ma pa vsak svoje mnenje :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 27. Jun. 2007 21:50

Metro je mislim, da kar ugoden saj ga veliko ljudi pohvali...

Moj fant je tam delu in sm prov vesela, da nesme več delat ker lahko delajo le če si redno zaposlen in ne kot študent saj so nekatere babe :evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 27. Jun. 2007 22:25

Js nism nek največji pristaš taxijev, ker ful računajo, včasih morš čakat... Sam pač, če ti drugega ne preostane... Tak da se kr dostkrat peljem. Tule za po Celju največkrat pokličem taxi Simby, tud Sara al pa Bučko včasih. Kako je s tarifami in taximetrom pa je že renatka razložla.
...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 28. Jun. 2007 9:00

Mi se vozimo sam takrat ko ga gremo res vsi pit kot je bilo naprimer prejšnji vikend...drugače pa ne...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Jun. 2007 11:26

Mojchy_18 napisal/-a:*purple* jah sj vem sam k stojiš na semaforju tud teče čakalna ura tko da zato vrjetn takšna cena,ker velikrat kdo kliče pa vpraša kako to da je nvem enkrat pršlo 2 eura zdj pa 3 eure pa pou...in valda takoj pogledam kok je ura ker je tud od gužve odvisno kaka bo cena itd...Tud prei k še nism delala kle,nism razumela tega,sam zdj pač razumem,tko je povsod pr vseh taksijih nimaš kei!
Geena ja vem ja,smo mel za 6 ljudi taxi itd.sam zdj nekak ni več tega žal!Bom rekla šefu nej jih nabau :P

torej, nevem zakaj se reklamira in postavlja ceno na kilometer, če to ni?? :gruebel:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 28. Jun. 2007 13:20

To je res ja, da je treba dolg klicart..sam smo ga vseen kr dost uporablal..ok zakaj pa ti gor ceno nabije z vsakim speljevanjem-sm voznika prov opazovala, je gledal tko, da je bla rdeča k je prpelal v križiše, pa ja itak po kšni drugi poti grejo-sam da je dalj, pa da se več plača..

Se mi pa zdi metro kr pocen, če to pol deliš z ostalim folkom (je pa cnej kot trola-če mal prišteješ, čakanje do jutranjih ur) :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 28. Jun. 2007 23:34

vedno sem klicala metro od zadnje izkušnje prejšnji teden pa ga nikoli več ne pokličem, četudi to pomeni, da bi morala prepešačiti 25 km!

Najprej sem ga čakala 20 minut, čeprav mi je ena izmed vaših gospodičen rekla, da bo pri meni v slabih desetih minutah. To je me zelo razjezilo, saj sem morala na izpit in ravno zato, sem poklicala taksi, da ne bi časa izgubljala z lppjem, kjer bi morala še presedati.

Takstist se je izgubil, vozila sva se 20 minut! čeravno bi po obvoznici prišla na cilj v slabih 10 minutah, nato pa sem se še skregala z njim, ker mi je hotel zaračunati dobrih 7€, par mesecev nazaj pa sem plačala slabe 4!!!! KO sem mu to omenila, je rekel, da ne verjame, da sem se vozila z njimi in ker se mi ni dalo več sedeti na tistih ogabnih prevlekah zadaj sem mu lepo rekla, da mu toliko ne dam, na koncu pa sva se zmenila za 5 €.

S to taksi službo, nikoli več. :box: :aerger:

Od sedaj naprej bom klicala Rhondo ali pa Laguno.
Make me.
Uporabniški avatar
lady30
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lady30 » 26. Jul. 2007 16:17

ja punce moj nasvet je nekako tak, kadar se vam zgodi"krivica"pa so vam zaracunali prevec poklicite v centralo in povejte enako velja tudi
ce je bil taksist nesramen.Brez opozorila na to vam ne moremo pomagati.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jul. 2007 13:07

gfm
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:45, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov