Taxi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Ja jz mam eno grajo
Sicer je res da ste ugodni in oh in sploh..samo to da se ne oglasate na klice tud po pou ure klicanja, je pa mal mim. K smo vn sli z druzbo smo vedn taksi metro klical..odkrar pa se niso več oglasal al pa skos prekinjal linijo smo enostavno nehal klicat ta taksi.
Drugač pa itq mamo ze vsak svoj avto tak da taksi odpade
Sicer je res da ste ugodni in oh in sploh..samo to da se ne oglasate na klice tud po pou ure klicanja, je pa mal mim. K smo vn sli z druzbo smo vedn taksi metro klical..odkrar pa se niso več oglasal al pa skos prekinjal linijo smo enostavno nehal klicat ta taksi.
Drugač pa itq mamo ze vsak svoj avto tak da taksi odpade
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
klicali smo vedno Laguno, ampak odkar se ne javljajo, sem že 2x poklicala Metro. pa ne zdi se mi, da ste ravno poceni (sicer je pa vsak taksi drag, no)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst že dolg časa ne kličem več metroja, ker se mi enostavno ne da Vas eno uro priklicovat in čakat na liniji, da bi se kakšen oglasil.sej mogoče mate res gužvo in eno dispečerko, ampak glede na to da se velik folkanadtem pritožuje bi lahko ukrenil kej v tej smeri.pri nobenmu drugmu taksiju še nism tok časa akala na to dase je kdo oglasil, kot samo pri Metro taxiju.
in par let nazaj naju s kolegico nek star deda ni hotel spustiti iz taxija in naju je not zaklenu pa kr fural naprej čeprav sva mu rekla da izstopava.tudi to je en velik razlog da ne kličem več Metroja.
in par let nazaj naju s kolegico nek star deda ni hotel spustiti iz taxija in naju je not zaklenu pa kr fural naprej čeprav sva mu rekla da izstopava.tudi to je en velik razlog da ne kličem več Metroja.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Ma men je ta Metro mal mim. Kot prvo se ne javljate, pol morš ful časa čakat da taxi pride, pol te pobere kr en sumlivc k te vpraša če maš kej rjavga, pol je še med vožno cel čudn, pa avti smrdijo pa tko. Pa nism lih neki ful fina, sam vseen mam rada stvari kokrtok na nivoju, kar pa metro pač ni. Zato zmer kličem enga modela iz Intercity, k je res fajn gospod, normaln avto, pogovori pa odnos na nivoju pa tko. Pa tud cene je skor ista, ene 50 centov več mogoče. Če ga pa ni, pa pač centralo intercitija pokličem, pa v max. 5min dobim taxi =)
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Danes me je eden vaših nadrl, zakaj dajem take komentarje. Pa sem samo vprašala, če ni v eni drugi smeri bližje . Je šel valda nekje čis okol, da sem od Trnovega do Špara na viču dala 3, 3€. pa sploh ne vem kako to računate, po kilometrih zihr ne.
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
mene pri metroju moti edino to, da morš klicat ne vem kokrat, da se te končno nekdo usmili in dvigne slušalko (sreča, da je 080 številka )
drugače imam pa glede voznikov same dobre izkušnje... vedno smo dobil prijaznega voznika s katerim smo se pogovarjal med vožnjo, cena je pa tudi ugodna
drugače imam pa glede voznikov same dobre izkušnje... vedno smo dobil prijaznega voznika s katerim smo se pogovarjal med vožnjo, cena je pa tudi ugodna
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jst se vozim z Taxi Sara. Sem zelo zadovoljna. V Celju mamo na srečo enotno tarifo za po celem mestu - recimo če se pelješ samo okoli vogala, ali pa če se pelješ iz enega konca mesta na drugega plačaš enako.
Če se pelješ izven mesta pa pa potem od table (za konec mesta) vključi taximeter in se šteje od tiste mestne tarife dalje.
Vem, da predlani za novoleto so nam v MB od železniške postaje, do najbližjega študenta (samo ena dva križišča) zaračunali celega boga!
Če se pelješ izven mesta pa pa potem od table (za konec mesta) vključi taximeter in se šteje od tiste mestne tarife dalje.
Vem, da predlani za novoleto so nam v MB od železniške postaje, do najbližjega študenta (samo ena dva križišča) zaračunali celega boga!
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
^^ pri vseh pathfinderjih in A8-kah se ti voziš s Saro.
Drgač pa tud jaz, moja izkušnja..ko sem šeu sicer ne vem s katerim taxijem...V LJ iz avtobusne na vojkovo,..no tist je blo mojih najkrajših par minutk do beraštva...
No no, hočem u bistvu sam povedat, da taximetri delajo "prehitro"...
Fajn če bi blo tko k v Celju.
Drgač pa tud jaz, moja izkušnja..ko sem šeu sicer ne vem s katerim taxijem...V LJ iz avtobusne na vojkovo,..no tist je blo mojih najkrajših par minutk do beraštva...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Kosmo_s_Kjem napisal/-a:^^ pri vseh pathfinderjih in A8-kah se ti voziš s Saro.
Za po mestu je taxi super, iz centra mesta pa do CityCentra ali Planet Tuš-a.
Pa šefa od Sare poznam tako, da hitro pridem na vrsto, pa včasih mi še ceno spusti. Če grem ven se pa tudi s taxijem prevažam, razen, če se z mojim zmeniva, da ne bo spil nič alkoholnega pa potem greva z avtom.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Mojchy_18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hehe ja vem ja da morate klicat po pou ure in še več,da se kdo oglasi...hmm kle mamo sicer 3 telefone,pa dve dispečarki na izmeno,ampak enostavno čez vikend ne moremo vseh telefonov vzdignt,ker je NORO(čez 1300 pozivov v 8 urah)!Pa glede šoferjov ja bi mela velik za povedat,sam bom raj tih ...bomo se potrudl,da bo laufal tko k je treba Pa še zmeri smo najcenejši v Ljubljani haha!
Aja pa MilkyWay to mi ni čist jasn kako je tok prišlo khm a si 100 posto,da je biu Metro?
Poison Girl kdai si klicala k to me pa res zanima kdo je biu,da ga mal okregam?!
Aja pa MilkyWay to mi ni čist jasn kako je tok prišlo khm a si 100 posto,da je biu Metro?
Poison Girl kdai si klicala k to me pa res zanima kdo je biu,da ga mal okregam?!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov