sunny studio

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ice queen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ice queen » 30. Nov. 2008 18:27

mene pa zanima ce katera pozna sunny studio? tja zahaja ali tam dela? kaj veste kako se gibajo place?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Dec. 2008 0:41

plače zakaj pa?
verjetno je čistlkina plača precej različna od tiste v računovodstvu :)

drgač pa mislm, da napslošno ni slabo.sem mela sodelavko, ki je #fušala" in poučevala aerobiko, pa mislm, da je mela cerka 10 € za študentsko delo, na uro (če je to res).
ice queen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ice queen » 01. Dec. 2008 10:18

ah razmisljala sem da bi sla tja malo povprasat ce potrebujejo kaksnega studenta... v mislih sem imela kaksen spa receptor ali kaj takega:) bomo vidli:)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 01. Dec. 2008 13:36

Mislim, da je naša ice queen imela v mislih bolj recepcijo kjer bi sprejemala goste...kajti pošteno dvomim, da ima opravljen izpit za poučevanje aerobike. Kajti v tem primeru bi bila poučena kolikšne so tarife za trenerja ali voditelja aerobike.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 01. Dec. 2008 13:40

Upsss....nisem bil pozoren na zadnji prispevek od ice queen...ampak sem prebral samo prispevek od Purple. :oops:
No da ne bom offtopic.
Najbolje da pokličeš na kakšen študentski servis ali pa v sončni studio in povprašaš.
Samo pomoje variira glede na to iz kje si, kajti tudi urne postavke po krajih so različne, pa čeprav gre za isto delo.
Po moje se kje v Ljubljani za tako delo dobi okoli 4-5€/h...izven Ljubljane pa okoli 3-4€/h...(seveda je to moje osebno mnenje in ni zgrajeno na nekih dejstvih na katera bi se lahko oprl)
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Dec. 2008 17:55

ryu10kyu napisal/-a:Mislim, da je naša ice queen imela v mislih bolj recepcijo kjer bi sprejemala goste...kajti pošteno dvomim, da ima opravljen izpit za poučevanje aerobike. Kajti v tem primeru bi bila poučena kolikšne so tarife za trenerja ali voditelja aerobike.

moja kolegica tud ni imela nobenga izpita...je bla pač samouk, prej je ful na aerobike hodila, mela je domišljijo in jim je bla ok.
odvisno a ne, poskusit ni greh in se strinjam z drugim postom, čeprou bi jst useeno rajš mejl napisala, kot pa da jim težim osebno..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 01. Dec. 2008 19:26

Jst bi bla pa fitnes inštruktor ... kr pr ns, u Sunny-ju :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 01. Dec. 2008 19:34

tečaj za fitnes vaditelja narest pa akcija :D plača zna bit kr fina, usaj kukr sm govorila za enim trenerjem...
drugače pa tele vaditeljice za aerobiko so kr lepo plačane, tm okol 10, 15€ na vadbo .. kje tut več.. samo je treba upoštevat da rabiš bit človek za to, pa tut cajt ti uzame, da se pripraviš na tisto uro, da jo dobro odvodiš in tako..
ice queen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ice queen » 01. Dec. 2008 22:19

Aloha delas v sunny studiu?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov