Študij: Zdravstvena fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Spelina kokr jst vem je ZN zelo pomemben predmet, je pa pomojem možnost da se vpišeš v drugi letnik. Zdej točno ne vem kako je s tem, ampak a nimaš še vedno časa za septembrski rok? Za kaj več je pa pomojem najboljš da pokličeš v referat in vprašaš kako je s tem.
Je pa res, da so pri nas skoraj vse, ki so imel tko minimalno še kar naprej vzeli, ker je bil za nami bolonjski v katerem si tudi ti da niso imeli težav. Tiste ki so imeli pa še ful stvari za naredit, so pa pač padli v nov sistem.
Je pa res, da so pri nas skoraj vse, ki so imel tko minimalno še kar naprej vzeli, ker je bil za nami bolonjski v katerem si tudi ti da niso imeli težav. Tiste ki so imeli pa še ful stvari za naredit, so pa pač padli v nov sistem.
-
Spelina sj boš nardila Držimo pesti
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hej čvekice
torej ali je katera vpisana v prvi letnik zdravstvene nege? Kako se vam zdi?
Jst ne štekam tistega s športno vzgojo...ampak so mi nekateri rekli da je važno samo da se nekam vpišem
Amm mam vprašanje za višje letnike:
meni so rekli da naj ne kupujem knjig in podobnega ker dobimv Filkotu skripte in da pride mnogo ceneje? A je to res?
torej ali je katera vpisana v prvi letnik zdravstvene nege? Kako se vam zdi?
Jst ne štekam tistega s športno vzgojo...ampak so mi nekateri rekli da je važno samo da se nekam vpišem
Amm mam vprašanje za višje letnike:
meni so rekli da naj ne kupujem knjig in podobnega ker dobimv Filkotu skripte in da pride mnogo ceneje? A je to res?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Ja v Filkotu in Birotehni se dobi zelo veliko. Jst sem kupila v celotnem študiju mogoče 3 originalne knjige
Pa veliko uspeha pri študiju! Jst pa ravno čakam še zagovor diplome
Pa veliko uspeha pri študiju! Jst pa ravno čakam še zagovor diplome
-
Zraven Pinkija.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Pa veliko uspeha pri študiju! Jst pa ravno čakam še zagovor diplome
hvala
pa sej boš poročala o rezultatih kajne
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Bom sporočila
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Lep pozdrav vsem.
Trenutno obiskujem srednjo zdravstveno šolo (3. letnik).
Prvo leto imam prakso in morm priznat, da je začetek res pasji. Dobila sm mal drugačno predstavo o poklicu, kot sm jo mela, ko smo še delali v kabinetu v šoli. V glavnem...je težek poklic sam zelo lep in spoštovanja vreden. Malo me še matra želodec...pa ne zaradi krvi, ampak predvsem zaradi smradu pri negovalnih posegih. Trenutno sem na nefrološkem oddelku, naprej grem na visceralni (joj).
Že prvi mesec sem vidla odnos nekaterih zdravnikov (predvsem mladih) do tehnikov zdr. nege in med. sestr. Nekatere med. sestre majo po 20 let več prakse in jih ti dr. nočejo niti pogledat, kaj šele pozdravit. Pa ima v določenih primerih tista med. sestra kr več pojma kot oni hehe.
Kaj bi šla naprej...se še odločam. Veliko bolj me zanima splošna medicina kot pa samo zdr. nega. Bom šla na maturitetni tečaj in poskusla srečo pri vpisu heh, drugače pa recimo fizioterapijo ali babištvo.
Je šla katera iz srednje zdravstvene na splošno medicino? Je treba naredit 5. predmet ali maturitetni tečaj...ker vsak pove drugače.
Dobimo na zdravstveni zadostno podlago za nadaljevanje študija spl. med.?
Je na visoki šoli za zdravstvo velik težja praksa kot na SŠ? Marate potem vi še vedno izvajat isto zdr. nego kot tehnik zdr. nege?
Trenutno obiskujem srednjo zdravstveno šolo (3. letnik).
Prvo leto imam prakso in morm priznat, da je začetek res pasji. Dobila sm mal drugačno predstavo o poklicu, kot sm jo mela, ko smo še delali v kabinetu v šoli. V glavnem...je težek poklic sam zelo lep in spoštovanja vreden. Malo me še matra želodec...pa ne zaradi krvi, ampak predvsem zaradi smradu pri negovalnih posegih. Trenutno sem na nefrološkem oddelku, naprej grem na visceralni (joj).
Že prvi mesec sem vidla odnos nekaterih zdravnikov (predvsem mladih) do tehnikov zdr. nege in med. sestr. Nekatere med. sestre majo po 20 let več prakse in jih ti dr. nočejo niti pogledat, kaj šele pozdravit. Pa ima v določenih primerih tista med. sestra kr več pojma kot oni hehe.
Kaj bi šla naprej...se še odločam. Veliko bolj me zanima splošna medicina kot pa samo zdr. nega. Bom šla na maturitetni tečaj in poskusla srečo pri vpisu heh, drugače pa recimo fizioterapijo ali babištvo.
Je šla katera iz srednje zdravstvene na splošno medicino? Je treba naredit 5. predmet ali maturitetni tečaj...ker vsak pove drugače.
Dobimo na zdravstveni zadostno podlago za nadaljevanje študija spl. med.?
Je na visoki šoli za zdravstvo velik težja praksa kot na SŠ? Marate potem vi še vedno izvajat isto zdr. nego kot tehnik zdr. nege?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]