Študij: Zdravstvena fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anca_kk
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 11. 2007
žal jaz ne vem koliko stane.
imam pa eno drugo vprašanje in sicer ni direkt za mene, ampak vseeno. a bi mi lahko študentke/študenti delovne terapije kaj povedali o tem študiju. kako se vam zdi? ste zadovoljni? ali je naporem urnik, izpiti? prosim za čim več odgovorov. hvala
imam pa eno drugo vprašanje in sicer ni direkt za mene, ampak vseeno. a bi mi lahko študentke/študenti delovne terapije kaj povedali o tem študiju. kako se vam zdi? ste zadovoljni? ali je naporem urnik, izpiti? prosim za čim več odgovorov. hvala
- Little*Fever
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2007
A je tu kera, ki obiskuje visoko šolo za zdravstvo v Mariboru? Ker me zanima par stvari! (lahk tut zs)
Me, Myself and I <3
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Jaqueline napisal/-a:Vso srečo tistim, ki ste/smo se letos vpisale na radiologijo. Omejitev bo namreč ogromna!
Omejitev je/bo odvisna predvsem od tega, kako boste opravile maturo.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Jaqueline napisal/-a:Že samo iz naše srednje šole je več kot 20 ljudi radiologijo napisal na prvo mesto. Velika večina je odličnih in prav dobrih.
To je že skoraj polovica kolikor jih sprejmejo na fax.
jaz pa bi pripomnila, da sreco zelim pri studiju... je namrec bolonjski in mnogo tezji, kot je bil vcasih...
- m.a.r.y
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
Živjo
Mene pa zanima če je tle gor kira, ki bi mi lahko kej več glede babištva povedla...na prijavo sem ga namreč napisala na prvo mesto,bomo vidl če bom sprejeta...pol pa berem tle gor no pa tut po drugih forumih me pa kr mal strah rata sploh ker nism delala zdravstvene šole, pol vsi tut pravjo da je težko, pa da je u bistvu cele dneve treba na faksu bit...res bi rada zvedla kej s prve roke drgač mi je pa ta poklic lep in bom šla probat to smer, kako se bo pa izteklo bomo pa vidl...
Mene pa zanima če je tle gor kira, ki bi mi lahko kej več glede babištva povedla...na prijavo sem ga namreč napisala na prvo mesto,bomo vidl če bom sprejeta...pol pa berem tle gor no pa tut po drugih forumih me pa kr mal strah rata sploh ker nism delala zdravstvene šole, pol vsi tut pravjo da je težko, pa da je u bistvu cele dneve treba na faksu bit...res bi rada zvedla kej s prve roke drgač mi je pa ta poklic lep in bom šla probat to smer, kako se bo pa izteklo bomo pa vidl...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
je katera na delavni terapiji?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov