Študij: Zdravstvena fakulteta
Meni je všeč, ker sem to res hotla it študirat. V prvem letniku itak ni veliko prakse po klinikah - mel smo na zavodu za duševno zdravje, v ambulanti za delo in šport pa na Soči, ostalo so pa vaje v kabinetih. Tako bi tud težko rekla za mentorje, kakšni so, ker jih letos še ni bilo veliko
Je čist odvisno na kakšnega naletiš.

sej mene tudi to delo veseli....sem že hodla na srednjo zdravstveno in sem skoz govorila da bom šla naprej na visoko...in mi je tudi ratalo da sem sprejeta...in sem vesela...saj kdaj pa kdaj sem bla tudi v nulo prepričana da tega nočem delati(kak slab dan na praksi)ampak kasneje ko se zaveš da lahko nekomu pomagaš...in to....me full veseli...
upam da bom hitro poštekala...in da bom hitro spoznala kako družbo da bom lažje šla skozi..hehe...
upam da bom hitro poštekala...in da bom hitro spoznala kako družbo da bom lažje šla skozi..hehe...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Ancica napisal/-a:Ja, počasi grem v 2., še en izpit mam.
ej kera si kera si?

jst sm tud nega prvi letnik...no sam men še mal več manjka do drugega k kr mal bluzim

ej lovely nč skrbet...nč hudga ni

jst sm se ful hitr ufurala, folk je zakon! tud s prfoksi se mi zdi da ni blo nobenih problemov!
pa al se sam men zdi al ni skor nč nege. Tud zdej k sm mela vaje, nism nikol nč pucala al pa karkol.
Itq so vaje narejene tako, da delate samo splošne stvari. Ker so nekateri iz gimnazij in nimajo znanja kot mi.
čeprav so na nekaterih vajah hitro ugotovili,kdo kej zna in so nas malo ponucali

Tko da brez panike.
Je pa sigurno potem kasneje odvisno kje boš delala. Če bo manjkalo tzn-jev, bomo sigurno Dipl. MS delale tudi nego

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
Ancica napisal/-a:^^ Jaz sem izredna, tko da težko, da me poznašMogoče smo edin kdaj na kakšnem izpitu skupaj trpel. ZN si že opravila?
ah škoda. Pa ti je kul na izrednem? Sej verjetno je skor isto kot pri nas a ne?
Amm ne nege pa še nimam

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
- Cosmopolitanka