Študij: Zdravstvena fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja dej poglej na e-referat, v kerem tednu si imela vaje. A se morda spomniš dneva v tednu ko te ni bilo? Pa lah pol datum zračunaš
Al pa pojdi do njega pa mu povej da pač ne veš kdaj si manjkala...druge možnosti ne vidm.
amm zdej pa še mene neki zanima? Tiste iz višjih letnikov...kako izgleda izpit iz informatike? Kolokvij sm zdej nrdila, pa a bo še kej praktičnega na izpitu al nej se sam teorijo učim?
Al pa pojdi do njega pa mu povej da pač ne veš kdaj si manjkala...druge možnosti ne vidm.
amm zdej pa še mene neki zanima? Tiste iz višjih letnikov...kako izgleda izpit iz informatike? Kolokvij sm zdej nrdila, pa a bo še kej praktičnega na izpitu al nej se sam teorijo učim?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
aha tnx
drgač sm pa neuradno slišala da je še nek praktični del, k te ona mal o programčkih sprašuje, pa kam je treba kliknt za kkšno določeno stvar pa to..a je to res?
aja še to..a ocena od kolokvija vpliva pol kej na končno oceno?
drgač sm pa neuradno slišala da je še nek praktični del, k te ona mal o programčkih sprašuje, pa kam je treba kliknt za kkšno določeno stvar pa to..a je to res?
aja še to..a ocena od kolokvija vpliva pol kej na končno oceno?
-
Jst bi rabila uprašanja za izpit iz informatike. Sm že po netu gledala pa po naših straneh pa ni čist nč. Pa če jih ma kera, a bi mi jih lah pliiiis sendala
-
Ancica napisal/-a:Sugarbaby: Tuki lahko dobiš vprašanja, samo registrirat se morš prej.
zakon si :bussi: hvala
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
Koliko sem čitala par strani....vidim da je na visoki v LJ še vedno veliko nege...kar sem razočarana....tukaj bi mogel biti povdarek na bolj pomembnih stvareh...in ne sama nega...sem sicer končala srednjo zdravstveno in tam nismo druga počeli kot sama nega,nega,nega...resnično v dveh letih prakse nisem naredila več kot 2 preveza...in ničesar drugega...počutili smo se kot bolničarji,čeprav smo tehniki...(v MB sem hodla)...v bolnišnicah smo srečevali tudi študente visoke šole,in ti nikoli niso opravili nobene nege...vsaj v teh dveh letih kar sem jaz mela prakso...kako zaboga v LJ je toliko nege...čeprav si že študent?....jaz sem se ravno zato vpisala v LJ da bom pridobila čimveč znanja...ne pa da bom še naprej "pucala" sej se ne pritožujem...vem kako delo je...in vse...zato sem pa ravno šla naprej študirat..ker kot tehnik..res samo pucaš...al pa nas druga niso hoteli učiti....
zaj mi pa ni več nič jasno.....
zaj mi pa ni več nič jasno.....
-
bluebell - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
LoveLy* napisal/-a:(v MB sem hodla)...v bolnišnicah smo srečevali tudi študente visoke šole,in ti nikoli niso opravili nobene nege...vsaj v teh dveh letih kar sem jaz mela prakso...kako zaboga v LJ je toliko nege...čeprav si že študent
Jaz sem na visoko oz fakulteto za zdr vede v mb hodla, no 1. semester, in je vsaj v 1. letniku na praksi večino samo nega. Praksa je v domu upokojencev. Kri so vzeli mogoče 2x, drugač pa so delali podobno kot tehniki, umivanje, pomoč pri hranjenju ...
Lp
-
LoveLy* - Kofetarica
bluebell napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:(v MB sem hodla)...v bolnišnicah smo srečevali tudi študente visoke šole,in ti nikoli niso opravili nobene nege...vsaj v teh dveh letih kar sem jaz mela prakso...kako zaboga v LJ je toliko nege...čeprav si že študent
Jaz sem na visoko oz fakulteto za zdr vede v mb hodla, no 1. semester, in je vsaj v 1. letniku na praksi večino samo nega. Praksa je v domu upokojencev. Kri so vzeli mogoče 2x, drugač pa so delali podobno kot tehniki, umivanje, pomoč pri hranjenju ...
Lp
no sej....pravim...kolko smo mi vidli...študentje niso delali neg....v domu pa itak vem da tam ni druge izbire...
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
bluebell napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:(v MB sem hodla)...v bolnišnicah smo srečevali tudi študente visoke šole,in ti nikoli niso opravili nobene nege...vsaj v teh dveh letih kar sem jaz mela prakso...kako zaboga v LJ je toliko nege...čeprav si že študent
To se mi pa sliš kot izkoriščanje zastonj delovne sile Mislm, sej je lepo in prov, da tud diplomirane MS znajo nego nardit, ampak to naj bi se naučil v srednji šoli, a ni tko?
-
LoveLy* - Kofetarica
Ancica napisal/-a:bluebell napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:(v MB sem hodla)...v bolnišnicah smo srečevali tudi študente visoke šole,in ti nikoli niso opravili nobene nege...vsaj v teh dveh letih kar sem jaz mela prakso...kako zaboga v LJ je toliko nege...čeprav si že študent
To se mi pa sliš kot izkoriščanje zastonj delovne sile Mislm, sej je lepo in prov, da tud diplomirane MS znajo nego nardit, ampak to naj bi se naučil v srednji šoli, a ni tko?
točno tako kot si rekla....zato je pa srednja šola..če ze...TZN dela skoraj isto kot pa bolničar in to se mi res ne zdi fer....in ni fer da tudi dipl. ms dela poleg vsega odgovornega dela še nego...
nevem...da me ne boste zdaj obsojali da se izmikam delu(pucanje)...ampa k se ne...vendar samo pravim da se mi ne zdi pravično...
je pa tudi od oddelka odvisno...sem opazila...če ima dovolj tehnikov(zaposlenih)pol ti delajo jutranjo nego..dipl. ms pa ostalo terapijo in posege...
na nekaterih oddelkih je žal premalo sester in zato morajo tudi dipl. ms delat delo tehnikov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov