Študij: Zdravstvena fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja sej tko al tko sm hotla it na govorilne ure pa da mi pol pač podpiše. Sam k nočm da mi bo pa slučajno kej sikala pa težila zakaj nism bla na predavanju.
Pa sm upala da je tle kkšn iz višjih letnikov pa da mi pove kako je glede podpisov pa če so prejšnja leta kej težil.
Pa sm upala da je tle kkšn iz višjih letnikov pa da mi pove kako je glede podpisov pa če so prejšnja leta kej težil.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ammm upam da je zdej gor kera k je na zdravstveni
ju3 mam prvič vaje iz prehrane in na netu nč ne piše da bi mogl met kej sabo pa me zanima a ste mogl met kkšne halje sabo al pa kej?
ju3 mam prvič vaje iz prehrane in na netu nč ne piše da bi mogl met kej sabo pa me zanima a ste mogl met kkšne halje sabo al pa kej?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- el sol
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
lep pozdrav
tudi jas razmišljam o vpisu na visoko šolo za zdravstvo. rada bi prišla na fizioterapijo,če ne to pa na sanitarni inž. al pa na delovno terapijo. pa me zanima če delovni terapevt mora tudi umivat bolnika. v kake skrajnosti se gre pri delovni terapiji?
tudi jas razmišljam o vpisu na visoko šolo za zdravstvo. rada bi prišla na fizioterapijo,če ne to pa na sanitarni inž. al pa na delovno terapijo. pa me zanima če delovni terapevt mora tudi umivat bolnika. v kake skrajnosti se gre pri delovni terapiji?
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Js mislim, da delovna terapija ne obsega nege bolnika.
Sicr pa, tista nega tud ni težka.
Js se bom vpisala na delovno terapijo, če ne bom na radiologijo sprejeta.
Od teh 3h smeri ko si jih naštela, me fizioterapija še najmanj privlači.
Kateri letnik sredne šole pa si zdej? LP
Sicr pa, tista nega tud ni težka.
Js se bom vpisala na delovno terapijo, če ne bom na radiologijo sprejeta.
Od teh 3h smeri ko si jih naštela, me fizioterapija še najmanj privlači.
Kateri letnik sredne šole pa si zdej? LP
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
http://www.zdravstvena.info/vsznj/odvzem-krvi/
Na tem naslovu imaš 2 načina odvzema krvi. Kapilarno je na začetku in če greš mal bol dol, boš vidla še odvzem venske krvi. Je zlo nazorn opisan, tk da mislim, da bi moglo zadostovat. Vsaj men je, ko smo govoril o teh odvzemih; če prav tega še ne smem delat.
Za kanile pa žal ne vem.
Na tem naslovu imaš 2 načina odvzema krvi. Kapilarno je na začetku in če greš mal bol dol, boš vidla še odvzem venske krvi. Je zlo nazorn opisan, tk da mislim, da bi moglo zadostovat. Vsaj men je, ko smo govoril o teh odvzemih; če prav tega še ne smem delat.
Za kanile pa žal ne vem.
-
shy girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2005
el sol napisal/-a:lep pozdrav
pa me zanima če delovni terapevt mora tudi umivat bolnika. v kake skrajnosti se gre pri delovni terapiji?
sem zadnji letnik delovne terapije in jaz sem zelo zadovoljna s študijem in poklicem samim... je veliko bolj zanimivo in dinamično kot fizioterapija.
Drugače pa pri delovni terapiji NEGA bolnika ne pride v poštev
- all_my_secrets
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2007
- Kraj: celje
ok ..zdej pa eno resno vprašanje za vse ki imate izkušnjo s Fajkom Bajrovičem (fiziologija) in njegovimi vajami, natančneje frekvenco za vaje...
Jaz sem enkrat manjkala na vajah, pozabila na to, pa mu lepega dne nesem index v podpis, pa dobim vrnjenega in notr listek "opravičilo za vaje" ...jaz pa pooojma nimam kdaj sem manjkala..niti sanja se mi ne...
Kaj je za nardit? Sej nekaj bom že zmutila skupaj...ampak vseeno..še vprašam za mnenje..če ga ima kdo na zalogi...
čaw čaw
Jaz sem enkrat manjkala na vajah, pozabila na to, pa mu lepega dne nesem index v podpis, pa dobim vrnjenega in notr listek "opravičilo za vaje" ...jaz pa pooojma nimam kdaj sem manjkala..niti sanja se mi ne...
Kaj je za nardit? Sej nekaj bom že zmutila skupaj...ampak vseeno..še vprašam za mnenje..če ga ima kdo na zalogi...
čaw čaw
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov