Študij: Zdravstvena fakulteta

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 12. Avg. 2008 6:50

Pa anatomija mi ni bla nevemkak problem. Sicer sem jo nardila v drugo, ampak sem šla prvič samo mal pogledat, v drugo je pa šlo še boljš kot sem mislna, da bo. Tale nega pa tud mene ubija, vsa ta piflarija, sploh tisto od Šušteršičeve :roll:
Uporabniški avatar
bluebell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bluebell » 12. Avg. 2008 11:13

polly-polly napisal/-a:Mogoče katera hodi na VŠZ Izola smer dietetika (prehransko svetovanje)?

Jaz začnem oktobra.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 12. Avg. 2008 16:17

O srečka. Boš mal poročala kako je. :D :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 12. Avg. 2008 19:22

bluebell napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Mogoče katera hodi na VŠZ Izola smer dietetika (prehransko svetovanje)?

Jaz začnem oktobra.

meni so svetovali to šolo..mogoče mi je malo žal da nisem šla...ampak..mislim da bom tudi z VŠZ zadovoljna :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 13. Avg. 2008 0:21

Ancica napisal/-a:Pa anatomija mi ni bla nevemkak problem. Sicer sem jo nardila v drugo, ampak sem šla prvič samo mal pogledat, v drugo je pa šlo še boljš kot sem mislna, da bo. Tale nega pa tud mene ubija, vsa ta piflarija, sploh tisto od Šušteršičeve :roll:

joj ne govor :roll: jst sm si sicer v filkotu kupla eno skripto ki so not vsa uprašanja in odgovori. Sam še vseeno je tega fuuuul preveč :eek: :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 13. Avg. 2008 12:25

hm...vem da se anatomija iz SŠ in na faksu zelo razlikuje...vendar sem jaz rada mela anatomijo...me je full veselilo...res pa da smo se že v SŠ morali ogromno piflat...kaj šele pride zdaj..hehe....
Tiyana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiyana » 13. Avg. 2008 14:13

VSZ sploh ni tako težka je pa res da brez učenja pač ne bo šlo.Jaz delam ob delu pa kar redno delam izpite tako da brez panike.Samo nega je pa res obsežna... :wall: sama piflarija
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 13. Avg. 2008 16:08

to verjamem ja da brez učenja ne bo šlo...hehe....sej do zdaj bila pridna kar se je učenja tikalo....tak da....bom poskušala še naprej...pa tudi če kaj ne bo šlo takoj....ne bom obupala..hehe...čeprav mam slabo vest če kaj ne naredim kot si želim...(pozabmo na to) :D
sem pa slišala že veliko o tem ja da je nega zelo obsežna....in da se je veliko za učit...
am vprašala bi pa še za patologijo...a je res tako težka?...ker eni full paničarijo okrog tega..
sej v SŠ sem tudi mela patologijo in vse kar lahko rečem je...da nismo naredli nič...ker nas je učil en študent medicine( :eek: )..in je plesal tako kot smo mi žvižgali(vem...ni lepo)....in posledično nismo nič znali...ker smo vedno v naprej dobili vpr. in si na to naredli odg. in švinglali...hehe...
zapomnila si nisem nič..hehe...žal...vem... :(
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Avg. 2008 0:37

ja brez učenja pač ne gre.
Je pa dost piflarije. Jst recimo se nikol nism znala piflat...al sm štekala al pa pač ne, tko da mi to dela mal težave. Se vse napiflat na pamet.
Amm patologija je pa tko...bom povedala kar so men povedal sošolci, ki so šli dvakrat pisat.
Večina se jih je učila iz vprašanj pa odgovor...in baje je kot tombola. Al je dal prfoks vse iz uprašanj in jih popolnoma okol obrnil....ali je dal pa kr nekaj iz knjig...tko da na koncu so se vsi učili ko budale da so nrdil.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 14. Avg. 2008 7:03

A gre mogoče kera radiološko tehnologijo?
Tiyana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiyana » 14. Avg. 2008 10:59

Ja tale za patologijo je res malo mimo pa tudi za biofiziko ni ravno gladek.Mislim da tudi anatonija je malo loterije saj če se ona odloči da skica ni lepo/pravilno narisana tako kot si je ona zamislala te tudi vrže.

Je pa tudi nekaj predmetov,ki jih narediš popolnoma brez učenja(psihologija,javno zdravje,etika tud prehrana ni težka).
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 14. Avg. 2008 11:46

O ja tale za anatomijo te zna kr fajn zjebat. baje gre najprej skice gledat in šele če imaš to prav, gre gledat tud ostalo. Kr neki če mene prašaš.

Glede ostalih je pa tko da psihologijo sm jst nrdila s seminarsko in mi ni blo treba na izpit :D a ste mel vi tud tko?
Etiko smo plonkal k budale in je seveda padla 10ka :D
amm prehrana ni bla težka, če si si vsaj mal pogledal.
Javno zdravje mi je pa kr neki :roll: taka bedna snov...samo piflanje :roll:
aja biofiziko sm si jst pustla za nasledn let...pa baje se bo tale upokojil tko da bo naslednje leto nova prfoksa...bomo videli...
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 16. Avg. 2008 13:41

^ pol bo pa ona še težja kot on, ti bo pa še žal, ker nisi že pri njemu nardila :) :)
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 16. Avg. 2008 13:57

ma problem je v tem da je bla fizika edini predmet v srednji in pa zdej na faxu, ki mi dela probleme :roll:
pa tko al tko mam namen pavzirat in bom verjetno šla nasledn let mal k tej na fiziko pogledat :) škodit ne more...če ne pa inštrukcije a ne :D
anca_kk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anca_kk » 16. Avg. 2008 15:41

pozdravljene.
meme pa zanima študij delovna terapija, zato vas prosim za čim več informacij in izkušenj o tem študiju in tudi kakšna je možnost zaposlitve.
lp

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov