Študij: Zdravstvena fakulteta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
O srečka. Boš mal poročala kako je.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
bluebell napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Mogoče katera hodi na VŠZ Izola smer dietetika (prehransko svetovanje)?
Jaz začnem oktobra.
meni so svetovali to šolo..mogoče mi je malo žal da nisem šla...ampak..mislim da bom tudi z VŠZ zadovoljna
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ancica napisal/-a:Pa anatomija mi ni bla nevemkak problem. Sicer sem jo nardila v drugo, ampak sem šla prvič samo mal pogledat, v drugo je pa šlo še boljš kot sem mislna, da bo. Tale nega pa tud mene ubija, vsa ta piflarija, sploh tisto od Šušteršičeve
joj ne govor jst sm si sicer v filkotu kupla eno skripto ki so not vsa uprašanja in odgovori. Sam še vseeno je tega fuuuul preveč
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
to verjamem ja da brez učenja ne bo šlo...hehe....sej do zdaj bila pridna kar se je učenja tikalo....tak da....bom poskušala še naprej...pa tudi če kaj ne bo šlo takoj....ne bom obupala..hehe...čeprav mam slabo vest če kaj ne naredim kot si želim...(pozabmo na to)
sem pa slišala že veliko o tem ja da je nega zelo obsežna....in da se je veliko za učit...
am vprašala bi pa še za patologijo...a je res tako težka?...ker eni full paničarijo okrog tega..
sej v SŠ sem tudi mela patologijo in vse kar lahko rečem je...da nismo naredli nič...ker nas je učil en študent medicine( )..in je plesal tako kot smo mi žvižgali(vem...ni lepo)....in posledično nismo nič znali...ker smo vedno v naprej dobili vpr. in si na to naredli odg. in švinglali...hehe...
zapomnila si nisem nič..hehe...žal...vem...
sem pa slišala že veliko o tem ja da je nega zelo obsežna....in da se je veliko za učit...
am vprašala bi pa še za patologijo...a je res tako težka?...ker eni full paničarijo okrog tega..
sej v SŠ sem tudi mela patologijo in vse kar lahko rečem je...da nismo naredli nič...ker nas je učil en študent medicine( )..in je plesal tako kot smo mi žvižgali(vem...ni lepo)....in posledično nismo nič znali...ker smo vedno v naprej dobili vpr. in si na to naredli odg. in švinglali...hehe...
zapomnila si nisem nič..hehe...žal...vem...
-
ja brez učenja pač ne gre.
Je pa dost piflarije. Jst recimo se nikol nism znala piflat...al sm štekala al pa pač ne, tko da mi to dela mal težave. Se vse napiflat na pamet.
Amm patologija je pa tko...bom povedala kar so men povedal sošolci, ki so šli dvakrat pisat.
Večina se jih je učila iz vprašanj pa odgovor...in baje je kot tombola. Al je dal prfoks vse iz uprašanj in jih popolnoma okol obrnil....ali je dal pa kr nekaj iz knjig...tko da na koncu so se vsi učili ko budale da so nrdil.
Je pa dost piflarije. Jst recimo se nikol nism znala piflat...al sm štekala al pa pač ne, tko da mi to dela mal težave. Se vse napiflat na pamet.
Amm patologija je pa tko...bom povedala kar so men povedal sošolci, ki so šli dvakrat pisat.
Večina se jih je učila iz vprašanj pa odgovor...in baje je kot tombola. Al je dal prfoks vse iz uprašanj in jih popolnoma okol obrnil....ali je dal pa kr nekaj iz knjig...tko da na koncu so se vsi učili ko budale da so nrdil.
- Tiyana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2006
Ja tale za patologijo je res malo mimo pa tudi za biofiziko ni ravno gladek.Mislim da tudi anatonija je malo loterije saj če se ona odloči da skica ni lepo/pravilno narisana tako kot si je ona zamislala te tudi vrže.
Je pa tudi nekaj predmetov,ki jih narediš popolnoma brez učenja(psihologija,javno zdravje,etika tud prehrana ni težka).
Je pa tudi nekaj predmetov,ki jih narediš popolnoma brez učenja(psihologija,javno zdravje,etika tud prehrana ni težka).
-
O ja tale za anatomijo te zna kr fajn zjebat. baje gre najprej skice gledat in šele če imaš to prav, gre gledat tud ostalo. Kr neki če mene prašaš.
Glede ostalih je pa tko da psihologijo sm jst nrdila s seminarsko in mi ni blo treba na izpit a ste mel vi tud tko?
Etiko smo plonkal k budale in je seveda padla 10ka
amm prehrana ni bla težka, če si si vsaj mal pogledal.
Javno zdravje mi je pa kr neki taka bedna snov...samo piflanje
aja biofiziko sm si jst pustla za nasledn let...pa baje se bo tale upokojil tko da bo naslednje leto nova prfoksa...bomo videli...
Glede ostalih je pa tko da psihologijo sm jst nrdila s seminarsko in mi ni blo treba na izpit a ste mel vi tud tko?
Etiko smo plonkal k budale in je seveda padla 10ka
amm prehrana ni bla težka, če si si vsaj mal pogledal.
Javno zdravje mi je pa kr neki taka bedna snov...samo piflanje
aja biofiziko sm si jst pustla za nasledn let...pa baje se bo tale upokojil tko da bo naslednje leto nova prfoksa...bomo videli...
-
ma problem je v tem da je bla fizika edini predmet v srednji in pa zdej na faxu, ki mi dela probleme
pa tko al tko mam namen pavzirat in bom verjetno šla nasledn let mal k tej na fiziko pogledat škodit ne more...če ne pa inštrukcije a ne
pa tko al tko mam namen pavzirat in bom verjetno šla nasledn let mal k tej na fiziko pogledat škodit ne more...če ne pa inštrukcije a ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov