Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- T-design
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2008
vsak dan maš največ 4 ure predavanj, pa še to samo en predmet...pri kakšnih predemetih, ki jih mamo skupaj z izrednimi so predavanja tud popoldne...drugač pa večinoma skoz dopoldne, kar pomen da si okol 1ih že frej vsega je pa res da če hočeš sprot vse delat, da maš doma kar velik dela...ubistvu je blo ta let kr velik počitnc...men osebno urnik zelo paše zato ker imam možnost, da popoldne še kje delam...obstaja pa tud zelo velika možnost, da en dan v tednu ni predavanj...
- T-design
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2008
Predavanaja za izredne so samo popoldne, v enem od urnikih nisem zasledila, da bi bila predavanja tudi ob vikendih (sicer ne dam roke v ogenj)...poznam izredne študente, ki hodijo v službo ali imajo svoja podjetja in lahko usklajujejo študijske obveznosti s službo.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
letos ni vec tok za placat za redni studij, ker drzava nekej financira...in je ful manj za placat...sploh noben ni znov točn povedat...sm klicala v referat pa je rekla da se sami ne vejo nic
a ni to mal cudn? da se vpises in niti ne ves kolk bos mogu placat??? 

-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Od kje pa vam denar za tak študij? Morate imet pa zlo dobre službe, da si lahko privoščite 4000€ za en letnik. Mene bi to sicer tudi zanimalo, ampak se lahko kar takoj pod nosom obrišem, ker mi je full drago. Škoda, glede na prebrano je študij super..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov