Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
*kayka* napisal/-a:Js esej mam že napisan...kaj približno pa je tema pogovora na razgovoru? To kar mas v eseju napisano? čisto na splošno? al kako?js res upam da mi rata, ker če mi bol bom res srečna
pač notri nas je bilo 5, od katerih je sedaj ena moja sošolka ena je pa na izrednem

esej ja, vizija moje prihodnosti ... mah, jst sm kr neki pisala ... upam, da tega ni nihče prebral

-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js sm bla dons na tem tečaju risanja
haha, kaki model od tipa...niti ne vem kako mu je ime ampak je car
prou fajn smo se mel, pa resn upam da mi uspe gor prit, ker zj k sm bla se not v soli, mi je pa sploh zakon...tko ful vse sprosceno
K smo mel konc so ene ženske z mode napol nage okol skakale, ampak tko vsem je blo čist navadn

K smo mel konc so ene ženske z mode napol nage okol skakale, ampak tko vsem je blo čist navadn

- T-design
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2008
*kayka* napisal/-a:Js sm bla dons na tem tečaju risanjahaha, kaki model od tipa...niti ne vem kako mu je ime ampak je car
prou fajn smo se mel, pa resn upam da mi uspe gor prit, ker zj k sm bla se not v soli, mi je pa sploh zakon...tko ful vse sprosceno
![]()
Tipo z očali mogoče? Ciuha?
Ja, on je car(: preverjeno
- T-design
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2008
ja se riše model...pr nas je bil tak haklc da si lahko sam izbral kaj boš risal...tam smo mel zlo čudne stole postavljene, ki jih jest ziher takrat nebi mogla dobr narisat zato ker ni časa...hotl so preiskusit kok si kreativen zato so rekl da lahko narišeš karkoli je v predavalnici...tko da sm si jest zbrala simpl zadevo in narisala dve knjigi...obstaja možnost, da bojo sprejemni izpiti kaj drugačni zaradi koncesije...kakšna navodila si ti do zdej dobila od faxa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov