Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
jst sm na smeri moda... ti rihtajo kr dost sam ne še v prvem letniku, oziroma če si dost v tem lahko tud, jst sm bolj na začetku Boš zadovoljna, šola je čist neki posebnega, najboljš je pa k ti noben ne mori če zamujaš k smo itak umetniki Če maš kej vprašanj kr zs pošl
- piketpoki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
LP!
Mene pa zanima kakšn je urnik na všd? A mate vsak dan kej al trikrat na teden, dopoldne popoldne? Nasledn let sem misla vpisat vzporedno vizualno komuniciranje, k bom 4 letnik na fdvju. zdj pa na fdvju mamo ful bedn urnik v 4 letniku in ne vem, če bom zmogla na oboje hodit.
Hvala za odgovore
Mene pa zanima kakšn je urnik na všd? A mate vsak dan kej al trikrat na teden, dopoldne popoldne? Nasledn let sem misla vpisat vzporedno vizualno komuniciranje, k bom 4 letnik na fdvju. zdj pa na fdvju mamo ful bedn urnik v 4 letniku in ne vem, če bom zmogla na oboje hodit.
Hvala za odgovore
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
piketpoki napisal/-a:LP!
Hvala za odgovore
Glede na to, da moj fant hodi na Vizualne komunikacije ma precej zapolnjen urnik. Nekatere srede ima šolo cel dan z nekaj urnim odmorom vmes... Poleg tega ima predavanja na dveh lokacijah... Ampak zdej se je urnik malce normaliziral, nekaj časa je blo pa precej zoprno. Predavanja ima pa ponavadi od ponedeljka do četrtka.
- showgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2006
- Kraj: lj
šola je super, ravno končujem 3. letnik, kamor sem se lahko prepisala direktno iz callegarija, ki sem ga končala lansko leto. imamo super profesorje ( nataša peršuh, zoran garevski...), učimo se samo tisto kar res rabimo torej praksa, ni teorije in nepotrebnega flanca.
- piketpoki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
hvala za odgovore!
Pol morm js se do naslednga šolskega leta premislit al se nej vpišem na redno al na izredno...ker izredno bi mi bilo velik lažje, glede na to, da mam na fdvju tud dopoldne vsa predavanja. edin strah me je mal, če se da na izrednem tud tolk naučit kt na rednem... al je vse skup bolj površno:/ če je kdo na izrednem bi bla vesela, če mi kdo lahko pove kako je:)))
Mejte se lepo!
Pol morm js se do naslednga šolskega leta premislit al se nej vpišem na redno al na izredno...ker izredno bi mi bilo velik lažje, glede na to, da mam na fdvju tud dopoldne vsa predavanja. edin strah me je mal, če se da na izrednem tud tolk naučit kt na rednem... al je vse skup bolj površno:/ če je kdo na izrednem bi bla vesela, če mi kdo lahko pove kako je:)))
Mejte se lepo!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
kiki* - kako pa si kontaktirala ta inštitut npr. da si se pozanimala kak pride gor, itd; pa uspeh od gimnazije in maturo tud poleg sprejemcev uposštevajo?
Kje v Italiji pa je ta šola? Kje pa živiš, če je v Italiji (so stanovanja tam draga)?
lahko mi odpišeš na ZS
Kje v Italiji pa je ta šola? Kje pa živiš, če je v Italiji (so stanovanja tam draga)?
lahko mi odpišeš na ZS
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja js mislm it letos na iformativnga tja ... smer- notranja oprema.
Nism pa zasledila na njihovi strani da je kej za plačat reden študij....tko da pomojm ga ni treba... sam nism 100%
Kakrsnekol podatke prosm prosm.....
A majo vsi isto temo za sprejemce?
Prosm piste mi na zasebna sporocila, zato ker bi res rada vedla izkusnje in vs potek.
Hvala
Nism pa zasledila na njihovi strani da je kej za plačat reden študij....tko da pomojm ga ni treba... sam nism 100%
Kakrsnekol podatke prosm prosm.....
A majo vsi isto temo za sprejemce?
Prosm piste mi na zasebna sporocila, zato ker bi res rada vedla izkusnje in vs potek.
Hvala
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jp, je za plačat in to kr lepa usota.
Js bi šla po diplomi še to študirat, sam glede na to, da smo razn četrga letnika že tle plačval, mislm, da zaenkrat ne bo nč iz tega. Mogoče čez leta pridm kej pokukat .
Js bi šla po diplomi še to študirat, sam glede na to, da smo razn četrga letnika že tle plačval, mislm, da zaenkrat ne bo nč iz tega. Mogoče čez leta pridm kej pokukat .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
hmm...usi ste to šolo ful pohvalil vidm...sm pa slišala od biuše sošolke k se je bla upisala tuki da so folki čis zmedeni...da kadijo na usake pou ure s prfoxi..da delo poteka tko bol na hojla dri kao če hočeš deli če ne pa ne da nimaš neke podpore...k si mislm d če že plačaš te morjo mau pokonc držat pa te podpirat.
ne vem no...
ne vem no...
Love yourself. Be fatal.
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov