Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
iz zelooo zanesljivih virou
vam lohka rečm, da je zlooo fajn it na predpriprave, ker jih vodjo dejanski foxi ki dejansko učijo na tem faxu in vas loh sprejmejo tut tko, če ne rišete neki ful dobr, ampk v vs visjo potencial..ker 30 sprejetih izmed 380 ufff 

- as21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2009
Lep pozdrav.
bil sem sprejet na Všd, smer notranja oprema. na žalost so nam na vpisu rekli da izvemo kakšen bo urnik šele po 20. septembru. zaradi študentskega dela bi mi prislo prav če bi kdo vedel kaksni urniki so bili prejšna leta, vsaj za približno orientacijo.
bil sem sprejet na Všd, smer notranja oprema. na žalost so nam na vpisu rekli da izvemo kakšen bo urnik šele po 20. septembru. zaradi študentskega dela bi mi prislo prav če bi kdo vedel kaksni urniki so bili prejšna leta, vsaj za približno orientacijo.
- vizionarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2009
Hej!
Mene pa zanima kaj je bilo na sprejemnih letos pri notranjem oblikovanju. Ali so sprejemni za vse tri smeri isti?
Prosim posredujte!:)
Mene pa zanima kaj je bilo na sprejemnih letos pri notranjem oblikovanju. Ali so sprejemni za vse tri smeri isti?

Prosim posredujte!:)
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Urnika pred 30.9. skorej sigurn ne bo
Začne se vedno najbolj zgodej ob 9h zutrej...mi smo mel letos večinoma tja do 14h, če smo mel pa popoune (ene 2 dni) smo bli pa tud do 9h...sam prej spušajo vn... Sprejemci so za vsako smer drugačni...

-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
chiqqa napisal/-a:iz zelooo zanesljivih virouvam lohka rečm, da je zlooo fajn it na predpriprave, ker jih vodjo dejanski foxi ki dejansko učijo na tem faxu in vas loh sprejmejo tut tko, če ne rišete neki ful dobr, ampk v vs visjo potencial..ker 30 sprejetih izmed 380 ufff
in kje so te predpriprave? lahko kaj vec razlozis o tem na privat ?
-
Mistika - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2009
- Kraj: Lj
chiqqa napisal/-a:iz zelooo zanesljivih virouvam lohka rečm, da je zlooo fajn it na predpriprave, ker jih vodjo dejanski foxi ki dejansko učijo na tem faxu in vas loh sprejmejo tut tko, če ne rišete neki ful dobr, ampk v vs visjo potencial..ker 30 sprejetih izmed 380 ufff
Od kje ta podatek - 380? Za vse tri smeri je blo letos 282 rednih in 28 izrednih prijav.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
ja 380 jih ta fax vidu ni
sicer pa na unih pipravah k so btw čist predrage se naučiš ne čist nč ampak res NČ!!! za brez veze daš 200€-stran jih vržeš! Lahko ti js povem kaj smo tm edino zvedl-linija(črta) more bit lepa, bodi izviren, eksperimentirej, ... to je to!

- NadaLimonada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2009
Hej
V drugem roku sem se vpisala na to šolo, smer vizualne komunikacije. Zanima me, če so sprejemni izpiti v obeh rokih enaki?
V drugem roku sem se vpisala na to šolo, smer vizualne komunikacije. Zanima me, če so sprejemni izpiti v obeh rokih enaki?
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Pomoje je bilo tole sarkastično mišljeno. Drgač je pa za tele predpriprave škoda denarja. Stale so 350 eurou pa nas več kot 3/4 ni blo sprejetih.
- maia*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2009
heei...
....sem nova tuki,glavni razlog moje registracije pa je ravno ta tema....
no pa pejmo k bistvu....
jst trenutno delam 1. letnik faxa k me niti najmanj ne veseli(vpisala sm se zarad lahkega dostopa,lahek nivo,blizu doma itd....)
ker pa sem že po enem mescu šole ugotovila da je ubitačno delat neki na silo,kar te niti najmanj ne veseli,sm se začela mal bol podrobno zanimat za smer k jo obožujem....
vsi tisti,ki to šolo obiskujete ali pa veliko o njej veste, vas lepoooo lepooo prosm, da mi pomagate....ker mam še vedno veliko dvomou,kaj nej nardim...
se mi splača letos šolo pustit pa se drugo leto upisat na notrano opremo??al je preveč rizično??mene to res ful ful veseli(sredno šolo mam narjeno kot : gradbeni tehnik),prpravlena sm it delat pa tut tečaje...
če pa se je kdo prpravlen žrtvovat,pa dat kakšen bol zaseben kontakt(msn,mail,....)da bi mi o tem še posebi kej več povedu, in s tem pomagal pri moji odločitvi bi mu bla pa še posebi hvaležna...
hvala že v naprej..pričakujem čimveč odgovorov....
lep dan še naprej
....sem nova tuki,glavni razlog moje registracije pa je ravno ta tema....
no pa pejmo k bistvu....
jst trenutno delam 1. letnik faxa k me niti najmanj ne veseli(vpisala sm se zarad lahkega dostopa,lahek nivo,blizu doma itd....)
ker pa sem že po enem mescu šole ugotovila da je ubitačno delat neki na silo,kar te niti najmanj ne veseli,sm se začela mal bol podrobno zanimat za smer k jo obožujem....
vsi tisti,ki to šolo obiskujete ali pa veliko o njej veste, vas lepoooo lepooo prosm, da mi pomagate....ker mam še vedno veliko dvomou,kaj nej nardim...
se mi splača letos šolo pustit pa se drugo leto upisat na notrano opremo??al je preveč rizično??mene to res ful ful veseli(sredno šolo mam narjeno kot : gradbeni tehnik),prpravlena sm it delat pa tut tečaje...
če pa se je kdo prpravlen žrtvovat,pa dat kakšen bol zaseben kontakt(msn,mail,....)da bi mi o tem še posebi kej več povedu, in s tem pomagal pri moji odločitvi bi mu bla pa še posebi hvaležna...
hvala že v naprej..pričakujem čimveč odgovorov....
lep dan še naprej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov