Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maja.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
Tale tema me je tako pritegnila, da sem se registrirala.
Mogoče katera ve, kako izgledajo sprejemci za notranjo opremo?
Na spletni piše:
posluh za likovno dojemanje in izražanje - predvidevam da tihožitje, stol...
posluh za prostorsko dojemanje in izražanje - najbrž kolaž
posluh za problematiko notranje opreme - ???
Je treba imeti s sabo svoje barvice in risalne liste ali je to tam?
Je tehnika določena, npr. tempera ali podobno ali lahko uporabiš tudi samo svinčnik?
Sem ugotovila, da se tega ne da študirat nikjer drugje kot na VŠD, tako da je to edini faks, ki pride v poštev zame.
Nekega talenta za risanje in slikanje nimam, me pa ta smer zelo veseli.
Mogoče katera ve, kako izgledajo sprejemci za notranjo opremo?
Na spletni piše:
Je treba imeti s sabo svoje barvice in risalne liste ali je to tam?
Je tehnika določena, npr. tempera ali podobno ali lahko uporabiš tudi samo svinčnik?
Sem ugotovila, da se tega ne da študirat nikjer drugje kot na VŠD, tako da je to edini faks, ki pride v poštev zame.

Nekega talenta za risanje in slikanje nimam, me pa ta smer zelo veseli.

- apple84
- Sramežljivka
ojla
tudi mene zanima izredni studij, smer notranji dizajn...in seveda sprejemni izpit...na spletni strani je omenjen 3.vpisni rok....cena je se vedno 3850?
mi lahko kdo malce vec pove o sprejemnih izpitih? je potrebno prinesti kaksen portfolio?
hvala in lp
tudi mene zanima izredni studij, smer notranji dizajn...in seveda sprejemni izpit...na spletni strani je omenjen 3.vpisni rok....cena je se vedno 3850?
mi lahko kdo malce vec pove o sprejemnih izpitih? je potrebno prinesti kaksen portfolio?
hvala in lp
- Maja.
- Sramežljivka
Maja. napisal/-a:Mogoče katera ve, kako izgledajo sprejemci za notranjo opremo?
Na spletni piše:
Maja. napisal/-a:Je treba imeti s sabo svoje barvice in risalne liste ali je to tam?
Drugače pa full hvala za odgovor kayka

apple84 mislim, da bo cena kar prava. Danes grem po kredit, potem pa delat, da v enem letu odplačam.

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Kolkr se js spomnim, so meli letos na notranji opremi za narisat en stol, ki je bil v predavalnici in potem ta stol narisat še v neki domišljiski obliki, druga naloga je bla narisat vilico ali žarnico po spominu, če je blo še kaj pa ne vem.
Ja, moraš imet svoje barve, papir, itd.

Ja, moraš imet svoje barve, papir, itd.
- i'm a rat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
Bunny. napisal/-a:Mene pa še to zanima če se da recimo k maš pač 3 možnosti za faks pa da bi se js vpisala na VŠD pa da bi dala za vsako možnost eno smer?
A je to mogoče al ne?
K js si res ful želim it sem.
ja naceloma lahko pises vse tri zelje, samo lahko se ti zgodi da se ti bojo sprejemci prekrivali in bos pac mogla it delat za tisto kar pises na prvo mesto. vsaj na drugem roku je blo tak. sploh pa ce pises vse tri smeri to pac ni nobeno zagotovilo da bos sprejeta, ker ce pac ne nardis sprejemcev za eno smer nevem zakaj za drugo pa kr bi, no to je tut odvisno od stevila vpisanih. nevem odloci se najprej kaj bi rada studirala in se pol pac potrudi zato.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov