Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marimeri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
*kayka* napisal/-a:js sm dobila urniklahko ti ga pošljem, ampak verjetno ga boš še dobila? Samo tm na položnici je samo vpisnina 120,00€ a je to to al kaj? Da navjo enkrat marca poslal položnico za 1000€
meni se zdi, da je na vsakem faksu vpisnina, kar je šolnine se pa plača posebej
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
carmenca89 napisal/-a:Mene pa zanima, če ksna ve ali lahko oz. kako pridobis uno uporabnisko ime in geslo na elektronski oglasni deski? Pa kaj sploh je na njej ... Tnx
a ti ga dam lool
sej se te itak ne tiče še, ker ni gor nič, kar bi te zanimalo.
To dobiš potem 1x sredi oktobra. Neki so obljubljali, da bomo meli elektronske indekse 12.6., sam se mi zdi, da je ta datum že zelo daleč, pa še kar jih ni

*kayka* napisal/-a:js sm zdj mail poslal spet Miši, da preverm kako je s prisotnostjo, ker grem 11.10. v Egipt, pa še decembra me 3 dni ne bo, pa je rekla da lahko samo 20% manjkaš...kako pa je, če prineseš zdravniško opravičilo?
ne sekiri se ... nej te en drug podpiše. Mi to skoz delamo

vpisnine mi nismo imeli

aja, sej res, šolnino smo mogl plačat ..
pač to je nekaj popolnoma normalnega ... sam je visoka, jst sm na strojništvu plačala sam 6 takratnih jurčkov.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
ne ne, sj vpisnina je normalna, ker majo na velik visokih šolah tako visoko vpisnino...lani sem za FDV sicer dala samo 25€, ampak to je fdv, VŠD je pa privat ane...
ammm, aja da se da podpisvat, kul
k na FDVju nismo mogl tega izvajat, k so nas klicl in si se mogu oglasit pa roko dvignt
in nekak ni znesl...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov