Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
o madona kako majhno število točk sta dosegli
glede pričakovanj - res je, da ne dobiš tistega, za kar si plačal in kar pričakuješ od faxa ... zelo malo se potrudijo, niso sposodni organizirat niti enega ogleda sejma, kar naj bi pričakoval od faxa (na strojništvu je bila možnost obiskov evropskih sejmov ogromna) ... ne vem no, sem kar malo razočarana nad vsem skupaj, pa nisem edina ...
na začetku je vse super in fajn, ampak po koncu prvega letnika se pa resnično ozreš nazaj in vprašaš kaj zaboga so te sploh naučili.

glede pričakovanj - res je, da ne dobiš tistega, za kar si plačal in kar pričakuješ od faxa ... zelo malo se potrudijo, niso sposodni organizirat niti enega ogleda sejma, kar naj bi pričakoval od faxa (na strojništvu je bila možnost obiskov evropskih sejmov ogromna) ... ne vem no, sem kar malo razočarana nad vsem skupaj, pa nisem edina ...

na začetku je vse super in fajn, ampak po koncu prvega letnika se pa resnično ozreš nazaj in vprašaš kaj zaboga so te sploh naučili.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js sm delala ekonomsko gimnazijo, sem pavzirala eno leto, in sem hodila na 4 tečaje risanja, oblikovanja, priprav na sprejemce...svašta. ne ve se še kolko bo za plačat, mislm pa da tm okol 800-1000€ na letnik. izredno pa 3850€ na letnik 

- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
Aha.Js tut trenutno obiskujem ekonomsko gimnazijo in grem v 4. letnik tko da nimam več veliko časa.
Pomoje bom šla tut js na tečaj risanja k tok pa spet ne obvladam da bi bla 100 posto prepričana da bom sprejeta.
A to sprejemci potekajo v skupinah?
Razn ustno si individualno vprašan?
Tistih 800-1000€ bi še plačala, 3850€ pa ne.
Pomoje bom šla tut js na tečaj risanja k tok pa spet ne obvladam da bi bla 100 posto prepričana da bom sprejeta.
A to sprejemci potekajo v skupinah?
Razn ustno si individualno vprašan?
Tistih 800-1000€ bi še plačala, 3850€ pa ne.
- katra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2006
- Kraj: Ljubljana
hej. bravo bravo za obe
mene pa zanima kakšne so možnosti,da brez kakšnih tečajev risanja in podobno prideš gor, kajti js sem se 2 tedna nazaj odločila za zamenjavo faxa. je res last minit,ampak sociologija pa vseeno ni zame
lp to all

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Hej. Js nism hodila na noben tečaj risanja razen tisto kar oni organizirajo (tam so pa itak take zlo osnovne zadeve). Sicer pa sprejemci potekajo v skupinah, ja...Ena skupina je imela dopoldne, druga popoldne in pol je bla še vsaka skupina razdeljena v dve predavalnici (tko je blo pr nas, na notranji opremi jih je blo mal več).
Intervju je pa individualen, ja.

-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js sem hodila na te tečaje, ker se najprej misnla it na ALUO, tko da prva dva mi nista nč pomagala pri teh sprejemcih, na tem tečaju k ga organizira VŠD je pa tko...ne naučijo te neki ful, med vrsticam ti povejo da morš bit izvirn, samosvoj, delat morš lepe linije, ne smeš bit površn in to je to. da se narest brez teh tečajev
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
A pol tle ubistvu velik predznanja sploh ne rabiš.
Pač znati morš risat ostalo te pa itak naučijo.
K js o teoriji nimam pojma.
Znam osnove to je pa to.
Sam res si želim it na to šolo ker me nič drugega ne veseli.
Še posebi pa ne učenje in ne vem na kateri druk faks bi bla sploh sprejeta ker pomoje bo matura porazno.
Na tečaj moram pa obvezno it.
Pač znati morš risat ostalo te pa itak naučijo.
K js o teoriji nimam pojma.
Znam osnove to je pa to.
Sam res si želim it na to šolo ker me nič drugega ne veseli.
Še posebi pa ne učenje in ne vem na kateri druk faks bi bla sploh sprejeta ker pomoje bo matura porazno.
Na tečaj moram pa obvezno it.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Lej, ne me čist za besedo držat, ampak mislim da pridejo zadeve po pošti. Potrdila o šolanju pa dobimo šele z oktobrom, sam je neki rekla za une, ki imate štipendijo, ampak ne vem več kaj.
Najbolš da jo pokličeš, res.
Drugače bom pa jaz na vizualnih. Ti?

Drugače bom pa jaz na vizualnih. Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov