Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
js tud se nisem dobila poste...
ampak pr nas postar pride zlo pozn zadne case, tko da pomoje ce bo, bo okol 2h, sele... tud men ni jasn kako ti lahko dajo 0 točk...možno da je prišlo do pomote, zato kr kontaktirej referat! drugace pa sem delala sprejemce tudi na likovni pedagogiki v mb in so nm k smo opravl sprejemne dal vsem isto stevilo točk, tisti, ki pa niso, pa so jim pomoje dali 0...kr neki...men se ni zdi fer, ker ne veš niti pri čem si

- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Ne, nisem še dobila.
Poštar je že bil tle, pa ni blo nič.
Sicer pa Vizualne komunikacije.
Sam glede na to, da se vpisujem vzporedno, sploh ne vem, a js spadam pod tistih 25 mest, ki so razpisana... Načeloma naj nebi, ampak ker niso razpisali posebnih mest za vzporedne študente mi ni zdej čist nč jasno. 

Sicer pa Vizualne komunikacije.

- i'm a rat
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 12. 2007
wiuu cestitam obema.jas bom sla mjbi probat na drug rok na izredno, je razpisanih se 18 mest, tak da ce se ima kdo kake koristne informacije glede sprjemcev, pretty please.aja tist tecaj ko je na faxu, a je fajn? kaj ste delali tud graficne naloge al samo studijsko risanje?
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
*kayka*, imam kao 60 točk od 90? Pa ti?
i'm a rat...tisti tečaj, ki ga organizirajo na faksu je bil meni kr kul, ker se nisem prej čist nč izobraževala na tem področju in so nam povedali par takih osnovnih zadev, ki pridejo kar prav. Če se pa že prej ukvarjaš s tem, pa najbrž ne boš zvedla nič posebno novega. Delali smo pa neki z ogljem, z akvareli, kolaže, pa še par takih bl abstraktnih zadev...
Je pa to tko bolj na free zadeva.
Aja, pa en dan smo risali model na različne načine in z različnimi tehnikami (z ogljem, abstraktno, karikatura, kolaž,...). Drugega se pa žal ne spomnim.
i'm a rat...tisti tečaj, ki ga organizirajo na faksu je bil meni kr kul, ker se nisem prej čist nč izobraževala na tem področju in so nam povedali par takih osnovnih zadev, ki pridejo kar prav. Če se pa že prej ukvarjaš s tem, pa najbrž ne boš zvedla nič posebno novega. Delali smo pa neki z ogljem, z akvareli, kolaže, pa še par takih bl abstraktnih zadev...

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov