Študij: visoka šola za dizajn
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
obujam temo:D
Zanima me kaj lahko naprimer dobiš na sprejemcih za oblačila in tekstilije? ker me to ful veseli, in mam v planu letos narediti tačaje ( vsaj začetnega in nadaljevalnega, ker neznam risati NIČ me pa res veseli pa mislim da mam smisel za modo in to... pa moja največja želja je bit stilistka) no potem pa leta 2011 se vpisatu,torej drugo šolsko leto. Nasveti, prosim!
Zanima me kaj lahko naprimer dobiš na sprejemcih za oblačila in tekstilije? ker me to ful veseli, in mam v planu letos narediti tačaje ( vsaj začetnega in nadaljevalnega, ker neznam risati NIČ me pa res veseli pa mislim da mam smisel za modo in to... pa moja največja želja je bit stilistka) no potem pa leta 2011 se vpisatu,torej drugo šolsko leto. Nasveti, prosim!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Pa še zanima me, KJE je dejansko zdej ta šola? Vojkova 63? tam zraven ekonomske,pedagoške,uprave,fdvja? ker ko drugje berem, ponekod pišejo večna pot 2, oz. gozdarski inštitut? kje torej je dejansko,kam se hodi?:D
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Evo, v kolikor bo komu v pomoč pri sprejemnih izpitih. Na VK so v drugem roku izgledali takole:
Prva naloga je bila kompozicijska.
Na A3 je bilo treba narediti predstavitev (2xA4) dveh motivov. Prva je bila kompozicija s črt, ki izraža urejenost urbanih zasnov (svinčnik, tuš, flumaster)
Druga pa kompozicija barvnih ploskev, ki izraža dinamičnost ali monotonost naravnega ambienta (tempera, kolaž ... )
Druga naloga je bila oblikovalska. Treba si je bilo izmisliti ime za festival grafičnega oblikovanja in pripraviti logo in na podlagi tega narediti način medijske promocije (plakat).
Tretji je bil kolaž na temo osveščanja ljudi o enakosti.
Upam, da sem komu pomagala.
Prva naloga je bila kompozicijska.
Na A3 je bilo treba narediti predstavitev (2xA4) dveh motivov. Prva je bila kompozicija s črt, ki izraža urejenost urbanih zasnov (svinčnik, tuš, flumaster)
Druga pa kompozicija barvnih ploskev, ki izraža dinamičnost ali monotonost naravnega ambienta (tempera, kolaž ... )
Druga naloga je bila oblikovalska. Treba si je bilo izmisliti ime za festival grafičnega oblikovanja in pripraviti logo in na podlagi tega narediti način medijske promocije (plakat).
Tretji je bil kolaž na temo osveščanja ljudi o enakosti.
Upam, da sem komu pomagala.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Študentka. napisal/-a:Pa še zanima me, KJE je dejansko zdej ta šola? Vojkova 63? tam zraven ekonomske,pedagoške,uprave,fdvja? ker ko drugje berem, ponekod pišejo večna pot 2, oz. gozdarski inštitut? kje torej je dejansko,kam se hodi?:D
Od letos je vse na Vojkovi, ja.
- Cuteonee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2011
Obujam temo
Prijavnica za vpis je izpolnjena, na prvem mestu je visoka šola za dizajn-notranja oprema
A kkšna to študira, kako zgleda? A so prijazni do tebe na ustnem zagovoru xD
Zanima me, ta mapa z 9 deli, ki jo prineseš na ustni zagovor.
Kaj točno so barvne študije?
In tisto k morš met eno delo risanje po spominu, a to lahko karkoli narišeš?
Ubistvu me zanima če za vse vela da po izbiri rišeš in v kakršni koli tehniki?
A je tem ocenjevalcom kej bl ljubše? xD
Aja pa kaj je asociacije in koncept 1 delo?
Hvala vam
Prijavnica za vpis je izpolnjena, na prvem mestu je visoka šola za dizajn-notranja oprema
A kkšna to študira, kako zgleda? A so prijazni do tebe na ustnem zagovoru xD
Zanima me, ta mapa z 9 deli, ki jo prineseš na ustni zagovor.
Kaj točno so barvne študije?
In tisto k morš met eno delo risanje po spominu, a to lahko karkoli narišeš?
Ubistvu me zanima če za vse vela da po izbiri rišeš in v kakršni koli tehniki?
A je tem ocenjevalcom kej bl ljubše? xD
Aja pa kaj je asociacije in koncept 1 delo?
Hvala vam
- anciiika333
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Čau, imam eno vaprašanje. Prihodnje šolsko leto se nameravam vpisati na všd. Problem ki ga imam je ta, da se ne morem odločiti med programoma vizualne komunikacije in notranja oprema. Tako prvi kot drugi sta mi zanimiva in tudi za oba sem hodila na tečaj. Če mi kateri lahko svetuje, pove kako je na enem, drugem, bom zelo vesela
- majaTHEyou
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
heeei!
js mam pa eno vprašanje glede te šole.In sicer, če je kdo šel na kkšn tečaj risanja pred vpisom na ta študij in kam?
js mam pa eno vprašanje glede te šole.In sicer, če je kdo šel na kkšn tečaj risanja pred vpisom na ta študij in kam?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
art:tečaji jih izvajajo (pa najbrž še kdo). za te vem, da so ok, ker sem tam učila. ampak za letos si najbrž že malo pozna
drugače se da sprejemne nardit tudi brez tečaja, ampak risat boš vseeno mogla. vaja, vaja, vaja...
drugače se da sprejemne nardit tudi brez tečaja, ampak risat boš vseeno mogla. vaja, vaja, vaja...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Opa sploh nism vedla da mamo to temo (brucka na notranji opremi, drugo leto upam na vizualne kom., za katere mi je lani zmankalo par pik... Dammit.)
- majaTHEyou
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 12. 2011
heei
mene pa zanima a je ta študi plačliv?
mene pa zanima a je ta študi plačliv?
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
NOVO
Zanima me, kako je z izrednim študijem na smeri Vizualne komunikacije in Notranja oprema? Vem, da je plačljiv študij, zanima me kako je s predavanji, ali se zelo razlikuje znanje če si na izrednem ali rednem študiju. Kako je s sprejemnini izpiti? Vem da so, ampak ali to pomeni če si slab, pa če ni navala, da je vseeno možno da ne prideš noter?
hvala za vaše odgovore
Zanima me, kako je z izrednim študijem na smeri Vizualne komunikacije in Notranja oprema? Vem, da je plačljiv študij, zanima me kako je s predavanji, ali se zelo razlikuje znanje če si na izrednem ali rednem študiju. Kako je s sprejemnini izpiti? Vem da so, ampak ali to pomeni če si slab, pa če ni navala, da je vseeno možno da ne prideš noter?
hvala za vaše odgovore
-
Na vizualne sprejmejo 25 rednih in 25 izrednih študentov, na notranjo opremo 30 rednih in 30 izrednih. Sprejemci so za redne in izredne isti, je pa ponavadi kr 'naval', tko da ne pridejo vsi notr.. (se pa tip nalog ponavlja, to lahk povem, ker sem jih delala 1x za notranjo in 2x za vizualne ). Koliko se razlikuje pridobljeno znanje rednih študentov od izrednih ne bi znala točno povedat, vem sam, da so meli letos ko sem bla na notranji izredni fulkrat predavanja z nami - še posebi na začetku šolskega leta. Bi rekla da ni neke bajne razlike..
(in jupiii, se je splačalo it še 2. na sprejemce od vizualnih, I'm in!! )
(in jupiii, se je splačalo it še 2. na sprejemce od vizualnih, I'm in!! )
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
O, čestitam!
It was forever..but it didnt last long..
-
hvalaa prvič v lajfu se veselim šole
Prvi neprebran prispevek • 325 prispevkov
• Stran 21 od 22
•
Prejšnja
1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]