Študij: Turizem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Management turističnih destinacij . K sm se dons upisovala sm tud vidla, da maš dva različna modula za izbrat... sploh nism vedla kaj nej izberem... huh tok na hitr je šlo zdele use, upam samo, da sm se prou odločila .
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Se opravičujem, ker tok pozn odpisujem . Jz sm na Turistici in na tej smeri na katero nameravaš it ti.
Men je res ful zanimivo tuki in ful mi je ušeč, ker mamo usake dva mesca tri izpite in ne na koncu tko kot drugje. Ful je tud dobr, ker nekatere vaje in predavanja potekajo po internetu in ti ni treba skos na faksu viset. Jz sm ful vesela, da sm tuki pristala, ker je res zakon in mislim, da tud teb ne bo žou . Če te pa še karkoli zanima mi pa lahko pišeš na zs .
Men je res ful zanimivo tuki in ful mi je ušeč, ker mamo usake dva mesca tri izpite in ne na koncu tko kot drugje. Ful je tud dobr, ker nekatere vaje in predavanja potekajo po internetu in ti ni treba skos na faksu viset. Jz sm ful vesela, da sm tuki pristala, ker je res zakon in mislim, da tud teb ne bo žou . Če te pa še karkoli zanima mi pa lahko pišeš na zs .
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zakaj si ne pogledaš forum od Turistice. Zihr je kdo napisu kaj o izpitu Čehove.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
UTRINEK napisal/-a:mene pa zanima, tiste ki ste že dale 1. letnik mimo in se rešle angleščine, kako zgleda izpit?kaj ste se ve učile, jaz ne vem kaj naj...!imam pa profesorico Živo Čeh!
jaz sem imela lešnikovo...pa me še čakata dva izpita... čeprav sem absolvent...ne si puščat jezikov za konec...to je največja napaka, ki sem jo kdaj naredila...hvala bogu, da imam vsaj cel drugi jezik pod streho... pa en letnik angleščine..
drugače pa izpiti iz jezikov niso lahki...treba se je dobro pripravit..to bo njabrž za vse predavatelje držalo...če pa si sodelovala..pa najbrž ne bo problem..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
ja sej sem pogledala na forum, samo ni nič tazga oz. nič konkretnega!
ja bla sem na vseh predavanjih pa napisala sem neke stvari kar je zahtevala!samo zdej je tko čuden izpit pr njej da res ne vem kaj bi pogledala - naj bi blo tako : nek video gledaš in potem glede na tisto odgovarjaš vprašanja, potem tudi tko kot na maturi odgovarjaš na vprašanja glede na nek članek, potem so časi in zadnje naj bi blo al kašno pismo za napisat al kakšno tvoje mnenje... tko da res ne vem...edino časi in drugo pa ne vem kako bi se lotila!
ja bla sem na vseh predavanjih pa napisala sem neke stvari kar je zahtevala!samo zdej je tko čuden izpit pr njej da res ne vem kaj bi pogledala - naj bi blo tako : nek video gledaš in potem glede na tisto odgovarjaš vprašanja, potem tudi tko kot na maturi odgovarjaš na vprašanja glede na nek članek, potem so časi in zadnje naj bi blo al kašno pismo za napisat al kakšno tvoje mnenje... tko da res ne vem...edino časi in drugo pa ne vem kako bi se lotila!
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
jst bi vprašala kako je s prakso na tem faxu?
kako sploh zgleda, kako moraš dokazati, da si jo opravil?
kje pa študentje, ki živite dol v Portorožu opravljate prakso?
js sm sicer iz lj, ampak razmisljam,da bi sla zivet v Portorož drugo leto, ko se bom vpisala na Turistico.
kako sploh zgleda, kako moraš dokazati, da si jo opravil?
kje pa študentje, ki živite dol v Portorožu opravljate prakso?
js sm sicer iz lj, ampak razmisljam,da bi sla zivet v Portorož drugo leto, ko se bom vpisala na Turistico.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Tut js sm iz lj pa tut razmišljam, da bi šla tja študirat... ampak si bom vzela eno leto frej tko da mam še mal časa=) me pa neki zanima... a je kj slabš, k je to visokošolski program? Js glede tega nimam lih pojmov razčiščenih, kašn naziv maš, pa a je možno kje v SLO it na univerzitetni program? Pa če ne, sm slišala da je v Opatiji full dobra pa tut bolj mednarodno priznana šola za turizem. A kdo kj ve če je težko za slovenskega študenta tja pridt?
Pa a sta samo italijanščina in nemščina možna jezika na turistici? Kako je pa kaj s študentskimi domovi, a je kkšen tam? No to me zaenkrat zanima
Pa a sta samo italijanščina in nemščina možna jezika na turistici? Kako je pa kaj s študentskimi domovi, a je kkšen tam? No to me zaenkrat zanima
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
kolikor jst vem, v Sloveniji ni univerzitetnega programa za turizem, glede izobrazbe; je malo slabša, ker imaš po študiju 6.stopnjo, a lahko se vpišeš še +2.
glede jezikov na turistici sm prebrala na njihovi šoli da je možn sam an,nem/it.
nažalost
to je vse kar js vem, mogoče ti bo katera, ki tam študira, lahko kaj več povedala.
blizu faxa je študentski dom Portorož
tukaj maš pa link še do ostalih domov v bližini : http://www.sd.upr.si/html/index.html
glede jezikov na turistici sm prebrala na njihovi šoli da je možn sam an,nem/it.
nažalost
to je vse kar js vem, mogoče ti bo katera, ki tam študira, lahko kaj več povedala.
blizu faxa je študentski dom Portorož
tukaj maš pa link še do ostalih domov v bližini : http://www.sd.upr.si/html/index.html
-
UTRINEK napisal/-a:ja bla sem na vseh predavanjih pa napisala sem neke stvari kar je zahtevala!samo zdej je tko čuden izpit pr njej da res ne vem kaj bi pogledala
pa niste vadili tega na predavanjih? mi smo delali to poslušanje pa članke..saj lešnikova ima podoben sistem..kot na maturi...v bistvu se čase naučiš...tisti kao esej itak napišeš na temo, ki jo tam dobiš...video tud tam gledaš..pa članek tudi tam dobiš...jaz ne vidim težav, če sem prav razumela..če nimaš dane nobene posebne teme ali snovi..potem se pač čase naučiš...
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
ja sej točno to astra_mb, na predavanjih smo vse to delali!ampak ne gre mi v glavo da se nebi čisto nič učila..., razen časov!glede na to da so vsi govorili da je angleščina full težka!
in če pomislim da sem se v srednji šoli več učila za ang.,...se mi zdi malo ne vem kako naj rečem.....preveč lepo
hvala ti!
in če pomislim da sem se v srednji šoli več učila za ang.,...se mi zdi malo ne vem kako naj rečem.....preveč lepo
hvala ti!
-
saj časi so najtežji...drugo se meni pri angleščini ne zdi težko...slovnica je obupna...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov