Študij: Teološka fakulteta VS

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 04. Sep. 2010 22:39

Ok hvala obema! :) Sicer je to tema o VS programu, ampak sem se kar sem uštulila, ker itak gre za isti faks, me pa še zanima kak je glede tega enopredmetnega in dvopredmetnega programa? V čem je razlika, če kdo ve iz prve roke? Kaj je bolj zahtevno oz. kaj se bolj "splača"?
Kakšna je razlika (v težavnosti) med uni enopredmetnim programom Teološke in religijske študije, uni dvodisciplinarnim programom Teološke študije in skupnim uni dvopredmetnim programom Teološke študije? Glede zaposljivosti imata več možnosti zadnja dva programa, imam prav?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Sep. 2010 23:03

Tudi mene zanima kje se lahko sploh zaposliš po diplomi? Se mi zdi, da je teologija res en faks na katerem sploh nimaš nekaj veliko možnosti za zaposlitev... (Ok mogoče se motim, ampak me res zanima, kje se lahko dejansko sploh dela).
Uporabniški avatar
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kitty cat » 06. Sep. 2010 16:02

Baje da ni dosti možnosti zaposlitev ja... :?
Zadnjič spremenil kitty cat, dne 07. Sep. 2010 17:08, skupaj popravljeno 2 krat.
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 06. Sep. 2010 17:30

Men se ta fax zdi kar zahteven, ker majo 12 predmetov in kolikor sem gledala so kar obsežni. Določeni predmeti so ful zanimivi, vsaj meni no, pa sem nisem nek verski fanatik, čeprav imam opravljene vse zakramente, a k maši ne grem več kot 1x letno. :) Me je pa vera že od nekdaj zanimala (zgodovina). Se mi pa zdi, da so študenti na tej fakulteti ful povezani med sabo, vsaj po pripovedovanjih, dosti bolj si pomagajo kot kje drugje. Kako pa je s službami pa ne vem, najbrž so možnosti zlasti v okviru Cerkve.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov