Študij: Socialno delo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
*LooBika* a ti boš izredno letos ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Aja sm misla, da bomo še kje skupi prstale
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Ne jst sm dve leti čakala z vpisom. Je dost čakanja Drgač pa ej neb vedla..jst sm dubila predmetnik..Sam mam doma predmetnik..na netu pa nism kej gledala..Mogoče ti bo kdo drug znau pomagat
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
a mogoce ves kje bi js predmetnik nasla..da si mal ogledam te stvari..
Na tej strani piše marsikaj. Tam daš dodiplomski, potem pa klikneš al te zanima redni al izredni in mislim, da dobiš tudi predmetnik:
http://www.fsd.uni-lj.si/dodiplomski_st ... dstavitev/
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
*lilica* napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
Na tej strani piše marsikaj. Tam daš dodiplomski, potem pa klikneš al te zanima redni al izredni in mislim, da dobiš tudi predmetnik:
hvala sem nasla..in si razjasnila nekaj pojmov..
-
*LooBika* napisal/-a:*lilica* napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:ocitno ne..razen ce me pocakas do drugega leta
hvala sem nasla..in si razjasnila nekaj pojmov..
Super
Pa te je bolj pritegnilo ali odgnalo, ko si videla predmetnik?
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški.. kako je s tem?
ste na fakulteto šle vse s splošno maturo, ali je mogoče katera, ki je naredila poklicno maturo s petim predmetom?
ste na fakulteto šle vse s splošno maturo, ali je mogoče katera, ki je naredila poklicno maturo s petim predmetom?
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
-
BabySun napisal/-a:mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški.. kako je s tem?
Jst sm nardila s petim predmetom.
ČE te kej zanima me lahko prašaš. Mene bul zanima kako je s predavanji..pa zapiski če kira kej lahk pove..
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
Damyanchyka napisal/-a:
ČE te kej zanima me lahko prašaš.
na katero šolo pa si hodla?
si za peti predmet izbrala zgodovino ali angleščino?
snov je na gimnazijski ravni, zato me zanima, koliko zahtevajo?
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
-
Damyanchyka napisal/-a:BabySun napisal/-a:mene pa zanima, če je na fakulteti samo en tuj jezik ali sta dva? ko sem gledla urnik na spletni strani, sem vidla da sta dva jezika. angleški in nemški.. kako je s tem?
ČE te kej zanima me lahko prašaš. Mene bul zanima kako je s predavanji..pa zapiski če kira kej lahk pove..
Kaj pa te zanima glede predavanj pa zapiskov? Predavanja so, zapiske je pa treba delat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov