Študij: Socialno delo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kaja 76
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2005
Punce,zdravo.
Ja, tud jaz sem danes dobila pošto in tud jaz sem sprejeta na fakulteto za socialno delo.Le da sem se sama vpisala izredno.Zasledila sem, da je ena (oprosti,pozabila nick) sprejeta- ČESTITAM! Verjetno za redni študij,ne?
Je katera na tem faksu sprejeta izredno?
Lepo Vas pozdravljam.
Kaja
Ja, tud jaz sem danes dobila pošto in tud jaz sem sprejeta na fakulteto za socialno delo.Le da sem se sama vpisala izredno.Zasledila sem, da je ena (oprosti,pozabila nick) sprejeta- ČESTITAM! Verjetno za redni študij,ne?
Je katera na tem faksu sprejeta izredno?
Lepo Vas pozdravljam.
Kaja
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
sm tut js slišala da je ful težko dobit delo socialne delavke. sem govorila enkrat z eno ki dela na centru za soc. delo, in je rekla da se je ful matrala da je sploh dobla kje (prej je delala po raznih domovih za ostarele..., pa še po vseh koncih slovenije). je rekla da je mesečno pošiljala do 100 prošenj vsepovsod in še zdaj ko je za nedoločen čas ni zihr za šiht. res je težko dobit.
-
basketgrl - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
helo! no tud jst sem sprejeta na fsd:) mal me zanima s kje kej ste?jst sem iz Trbovelj... no glede tega da je težko dobit službo ne vem glih če je to res k socialni delavci se rabjo povsod kjer je folk tko da ni panike pomoje... sam še prej je treba faks nardit tko da se ne mudi...lp
-
basketgrl - Sramežljivka
U bistvu je moja mami socialna delavka in že cel življenje gledam kak del je to in mi je ful všeč tko pomagat,svetovat,...tko da sem še en let raskirala in nardila 5 predmet, ker pač nism mela splošne ampak poklicno maturo tko da sm zdej ful vesela k sm pršla gor... kero sredno si pa končala?js ekonomsko
I LOVE THIS GAME!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sm tehniško gimnazijo končala. kok točk si pa ekj mela? jz 83. skor preveč za tak faks. k minimum je 67,5. in kje dela tvoja mami? na socialni al v kakem zavodu? men osebno je bl všeč kak zavod al pa kej taga. glih sam v pisarni mi ni za sedet, kr tako težje pomagaš drugim.
-
basketgrl - Sramežljivka
js sm mela 75,5 točk.sam če mal nazaj pogledaš kok točk je blo treba da si pršu gor na ta faks je blu tud tm okol 83 tko da nikol ni preveč moja mami dela prou na centru za socialno delo, pa sploh ni skoz u pisarn, odvisn na kerm področju delaš, k moja mami kr dost hod okol če majo kake intervencije... odvisn od dneva no.
I LOVE THIS GAME!
-
Aemene - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
Čestitke vsem, ki ste bile sprejete na fsd. Upam, da bo faks izpolnil vaša pričakovanja.
sama sem tudi na fsd-ju in se trenutno vpisujem v četrti letnik.
amyZ: ful me zanima, keri se ti je zdel tako čuden? če ga lahko malo opišeš.
Lp!
sama sem tudi na fsd-ju in se trenutno vpisujem v četrti letnik.
amyZ: ful me zanima, keri se ti je zdel tako čuden? če ga lahko malo opišeš.
Lp!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
bil je bl manjši. pa tako čudno oblečen. k tak klovn čeb ga na hitr pogledu. ne znam ti ga pa točno opisat.
am, glede na to da greš v 4 letnik že, kak si se pa kej znajdla z zapiski, učbeniki pa to? kak je najcenej pa najbolš?
slišala sm da dost izpitu delate na kolokvijah. pa me zanima kak je to drgač od izpita.
am, glede na to da greš v 4 letnik že, kak si se pa kej znajdla z zapiski, učbeniki pa to? kak je najcenej pa najbolš?
slišala sm da dost izpitu delate na kolokvijah. pa me zanima kak je to drgač od izpita.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov