Študij: Socialno delo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaja 76
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaja 76 » 23. Jul. 2005 15:45

Punce,zdravo.
Ja, tud jaz sem danes dobila pošto in tud jaz sem sprejeta na fakulteto za socialno delo.Le da sem se sama vpisala izredno.Zasledila sem, da je ena (oprosti,pozabila nick) sprejeta- ČESTITAM! Verjetno za redni študij,ne?
Je katera na tem faksu sprejeta izredno?

Lepo Vas pozdravljam.

Kaja
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Jul. 2005 15:56

sm tut js slišala da je ful težko dobit delo socialne delavke. sem govorila enkrat z eno ki dela na centru za soc. delo, in je rekla da se je ful matrala da je sploh dobla kje (prej je delala po raznih domovih za ostarele..., pa še po vseh koncih slovenije). je rekla da je mesečno pošiljala do 100 prošenj vsepovsod in še zdaj ko je za nedoločen čas ni zihr za šiht. res je težko dobit.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 24. Jul. 2005 10:25

jah, to se lahk zgodi pr vsakm poklici. kje ti pa garantirajo da boš dobil del? nikjer, kot tud na tem faksu ne. zmeri je višek delavcev. če maš srečo dobiš kmau, če ne pa čakaš, probavaš. življenje je težko, ka čmo.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 24. Jul. 2005 10:30

ja sej to je pa res, od mojih prjatlc je edino ena takoj dobila službo v svojem poklicu. srečnica je lahko celo zbirala, je mela več ponudb- fizioterapija.
Uporabniški avatar
basketgrl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a basketgrl » 24. Jul. 2005 15:40

helo! no tud jst sem sprejeta na fsd:) mal me zanima s kje kej ste?jst sem iz Trbovelj... no glede tega da je težko dobit službo ne vem glih če je to res k socialni delavci se rabjo povsod kjer je folk tko da ni panike pomoje... sam še prej je treba faks nardit tko da se ne mudi...lp
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 24. Jul. 2005 17:23

basketgirl...jz sm tud iz Trbovelj. sam nism tam v sredno hodla. kok pa to das se za ta faks odločla? jz sm se zato k rada poslušam in svetujem glede problemu pa takih stvari.
Uporabniški avatar
basketgrl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a basketgrl » 24. Jul. 2005 17:31

U bistvu je moja mami socialna delavka in že cel življenje gledam kak del je to in mi je ful všeč tko pomagat,svetovat,...tko da sem še en let raskirala in nardila 5 predmet, ker pač nism mela splošne ampak poklicno maturo tko da sm zdej ful vesela k sm pršla gor... kero sredno si pa končala?js ekonomsko
I LOVE THIS GAME!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 24. Jul. 2005 20:24

jz sm tehniško gimnazijo končala. kok točk si pa ekj mela? jz 83. skor preveč za tak faks. k minimum je 67,5. in kje dela tvoja mami? na socialni al v kakem zavodu? men osebno je bl všeč kak zavod al pa kej taga. glih sam v pisarni mi ni za sedet, kr tako težje pomagaš drugim.
Uporabniški avatar
basketgrl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a basketgrl » 25. Jul. 2005 7:54

js sm mela 75,5 točk.sam če mal nazaj pogledaš kok točk je blo treba da si pršu gor na ta faks je blu tud tm okol 83 tko da nikol ni preveč :) moja mami dela prou na centru za socialno delo, pa sploh ni skoz u pisarn, odvisn na kerm področju delaš, k moja mami kr dost hod okol če majo kake intervencije... odvisn od dneva no.
I LOVE THIS GAME!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 25. Jul. 2005 10:24

aha, to kr zanimivo. jz bi se bol specializirala za otroke in mlaodstnike. vrtjn no. lahk pa še spremenim mnenje.

pol se bomo vidle na faksi :) am, ka izredni majo posebi pouk al skupi?
Uporabniški avatar
basketgrl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a basketgrl » 25. Jul. 2005 11:02

usmerš se itak šele v 3. letniku tko da mamo še čas:)

Izredni študenje naj bi imeli samo ob petkih in sobotah predavanja, saj js sem tako zastopla.nism pa čist zihr.

A kdo ve a mamo vsi isti dan vpis?
I LOVE THIS GAME!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 25. Jul. 2005 19:06

ne mormo še vednt. nam še niso nč sporočil kdaj je vpis. to nam bojo doknadno pisal kdaj je pa bomo pol vidl.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 26. Jul. 2005 19:08

aja? sej na informativcu je bil en tak čudn. tko ful smešno oblečen. pol pa tist prfoks k nam je razlagu reče: to je moj kolega. tip res čudn no.
Uporabniški avatar
Aemene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Aemene » 28. Jul. 2005 12:43

Čestitke vsem, ki ste bile sprejete na fsd. Upam, da bo faks izpolnil vaša pričakovanja.
sama sem tudi na fsd-ju in se trenutno vpisujem v četrti letnik.
amyZ: ful me zanima, keri se ti je zdel tako čuden? če ga lahko malo opišeš. :D

Lp!
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 28. Jul. 2005 18:14

bil je bl manjši. pa tako čudno oblečen. k tak klovn čeb ga na hitr pogledu. ne znam ti ga pa točno opisat.

am, glede na to da greš v 4 letnik že, kak si se pa kej znajdla z zapiski, učbeniki pa to? kak je najcenej pa najbolš?

slišala sm da dost izpitu delate na kolokvijah. pa me zanima kak je to drgač od izpita.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov