Študij: Socialno delo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 162 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Predavanja po večini faksov niso obvezna. Ampak vseen naš faks je super...in tko kot je ena rekla, da se ji je zdelo domače, lahko kar potrdim..tak občutek sem tudi jest mela ob vpisu in zdj sm drugi letnik in mi je zelo všeč..kakšen predmet sicer manj, ampak na splošno je pa fajn. Profesorji so ok, vzdušje je super, vedno se kaj dogaja..tako da..pridte pa bo fajn tud vam
- girlcosmo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
- Kraj: zagorje
mausika napisal/-a:mene pa zanima , če je angleščina na tem faksu ful težka? meni angleščina fuul negre in sem zasledila , da je w prwem letniku ...
ja je kar težka... jaz sem na tem faksu.
ne nehaj sanjariti
- mausika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
girlcosmo* napisal/-a:mausika napisal/-a:mene pa zanima , če je angleščina na tem faksu ful težka? meni angleščina fuul negre in sem zasledila , da je w prwem letniku ...
ja je kar težka... jaz sem na tem faksu.
a je samo w prwem letniku, ali skoz cel študij?
- girlcosmo*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
- Kraj: zagorje
Meni je bilo najtežje skozi prvi letnik.. potem pa gre;)
kaj vse te zanima o faksu,prosim če bolj konkretno poveš... kar napiši vprašanja kaj vse te zanima
kaj vse te zanima o faksu,prosim če bolj konkretno poveš... kar napiši vprašanja kaj vse te zanima
ne nehaj sanjariti
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
mausika napisal/-a:mene pa zanima , če je angleščina na tem faksu ful težka? meni angleščina fuul negre in sem zasledila , da je w prwem letniku ...
a se nisi prepisala nekam v koper? zakaj te zanima pol angleščina na tem faksu?
Let's swim to the moon .....
- mausika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
Libido. napisal/-a:mausika napisal/-a:mene pa zanima , če je angleščina na tem faksu ful težka? meni angleščina fuul negre in sem zasledila , da je w prwem letniku ...
a se nisi prepisala nekam v koper? zakaj te zanima pol angleščina na tem faksu?
zanima me zato, ker so mi napisali da moram izredno samo študirat.. ne redno .. in da moram do 28.ga jawit tri izredne faxe kao .. in se zdaj zanimam za izredno, če mi danes na informacijski službi powejo,da res prepis ni možen če sem enkrat ponawljala .. zato.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ja, angleščina je samo v prvem letniku in če hodiš na vaje in slediš ni težka. Mene je zelo skrbelo, ker sem jo v gimnaziji imela 3, ampak potem je šlo brez problema. Tud prfoksa je v redu, no, vsaj men se zdi zelo v redu. Je pa res, da tisti, ki niso hodili na vaje, da je verjetno jim bilo težje, ker ona mnogo stvari še zraven pove.
-
Adelisa - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2009
Glej naj ti povem, da sem tudi jaz imela v gimnaziji ful problemov z angleščino in sem se tudi ful bala angleščine. Zdaj, ko pa jo imam in je za mano že prvi kolokvij, ki sem ga uspešno nardila, pa ti lahko povem, da ni tako grozno težko, sploh če hodiš na vaje in sproti slediš kaj se v razredu dela.
- vrtnica90
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
- Kraj: Novo mesto-Ljubljana
Hej punce!
jaz sem se vpisala na fsd in me zanima katere cosmopolitanke bodo moje bodoče kolegice...
upam da se bomo imele vse zelo fajn.
lp,
jaz sem se vpisala na fsd in me zanima katere cosmopolitanke bodo moje bodoče kolegice...
upam da se bomo imele vse zelo fajn.
lp,
A veš, da je bela milka v resnici bila navadna čokolada, ki pa je pobledela od slabosti, ker je ugotovila, da ni ona najslajša ampak Ti !!
Prvi neprebran prispevek • 162 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov